Tuvalet Eğitimi alıştıma kilodu hk.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

yaso48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
38
1
86
Muğla
arkadaşlar ben kızımın geçen hafta altını açtım alıştırma kilodu aldım fakat kızımın poposunu alerji yaptı kullanan varmı aranızda

ben de kullanmıştım sorun olmadı pamuklu yüzeyi içte kalıyor dimi

Benim oğlumun cildine de dokunmuştu. Havasız kaldığı için isilik yapıyor. Sonra normal külot giydirmiştim ama bir kaç gün poposu kızarık kaldı. Gece daha beter oluyor uzun süre kaldığı için...

evet pamuklu yüzeyi içte kalıyor çok kötü olmuş geceleri giydirmiyorum artık normla kilot giydiriyorum çişe kaldırıyorum 2 sefer bizim gündüz çiş sorunumuz var söylemiyor ama mimikleri ile belli ediyor hemen götürüyorum wc'ye.ınşallah bir an önce alışır yavrucaklar

Alışır merak etmeyin. Arada hatırlatın çiş geldiğinde haber vermesini. Biz çişi hallettik çok ciddi kaka sorunumuz var günlerce tutup yapmıyor haftalardır bu şekilde. 1 yıldır vardı zaten bu sorunu, tuvalete alışınca düzeleceği yerde daha beter oldu..

ben hic alistirma kulodu giydirmedim mothercare de 3 lu aldim bos yere almisim
normal kulotla cok daha iyi motive oluyor cocuklar altina da kacirsa sildim gectim
3. gunde de halletmistik masallah egitimimizi

bende kullandım ama sadece gündüz uykusunda giydirmiştim ama sizin dediğiniz gibi feci ter yapıyor bazen altına yaptı sanıyorum. o yüzden benim kızımda isilik oldu hala geçmedi. bizimkiler biraz hassas galiba

pek tavsiye edilmiyor bu kilotlar çocuğun ıslaklığı hissetmesi ve rahatsız olması gerekiyor bi de yazn bu sıcağında çocuk bezden kurtulsun diye uğraşıyorz bu sfeer de naylon m giydirecez hiiç giydirmedim almıştım öylece kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…