Aynen bende öyleyim cnm hic evlenmzz dedigim arkadaslarim evlndi dr çocuklari bile var.bizden snra evlnn esimin yakinlari da ayni sekilde bnm neyim eksik diyorum bazen
Bnmkide bna kpss fln calis diyo ama ben de is yok içimden gelmiyor napim ise gidip geliyor ya o yeter işte devlete gcmk fln istemiyorum diyorum bebeğim olsun direk evimde ona bakayim istiyorum ama nafilehayırlısı. ..
hayırlısı canım olucak inşallah allahın izniyle moralini bozma sende.
Tamm bir yil olduu evleneli kilzar artik cok yoruldum hep olucak olucak demektenyumurtalik tembelligi var bende ilacsiz adet olamadim hiç evlendikten sonra iki ay duzenli oldu okdr..klomen menogon iğne rahim filmi bile cekilmistim bu ay filmden aonra olur diye cok umutludum ama gene yok artik esime olmadı demekten utanıyorum doktora gitmekten, ayaklarimi tavana dikip yatmaktan, her duyduguma belki bu ise yarar diye inanmaktan sıkıldım (
Bir yıl demi?yanliş okumadım aynen bu dediğin şeyleri 4 yıl kadar yaşadım her gecıkmede bir test belkı test yanlışdir dıye kan testi ağlayarak geri dönmeler.olmadı ve tüp bebek alısmıstım olmamasına artık kesın olmıycak dedim ama kızım geldi artık bekletmedi beni hiç isyan etmedim.eşim olmazsa olmaz dedi.dua ettık sadece.eşim yıllarca hastaneye gitmemek için direndi eğer daha erken gitseydi beklemiycektık.cübkü ondada sorun çıktı aşılama denemedi bile doktor olmaz dedidaha çok erken üzülme kafana takma☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle tabi ama üzülmemk elde degil yinede bnde test yaptım negatif belki yanlistir diye bi umut kan testi yaptım ama yokKbgn doktora gittim yine tarlusal verdi snraklomen ve catlatma ignesi denicekmis ins bu sefer olur cok üzülüyorum artik ve gerçekten cok istiyorum anne olmak
Anlıyorum seni ama bu kadar üzülmen için çok erken benim yerime koy kendinî4 sene kafayı yersin sanırsam
Oyle tabi ama benimle birlikte evlenenlerin bebisleri dgdu bile biz tasindigimizda karsimizdaki komsumuzn kizi vardi 3-4 yasinda simdi gordum bebekleri olmus bitane daha o kdr guzel ki eve geldim agladimesime de cok üzülüyorum biliyorum o da istiyor ama hicbisi demiyo
Benim eşimde hep susardı hiç ses çıkarmazdi hatta ben üzülmiuim diye ben istemiyorum derdi sonradan ondada sorun olduhunu öğrendik
Soğan kürunu denediniz mi...
adet olamayanlarda sokturmeye bire bir...
rahmi temizledigi icinde gebeligi kolaylastiriyor...
Onda sorun yok cok sukur spermiogram istemisti doktor gittigimin ikinci ayi hemen yaptirdi Allah razi olsun ondan da ama ben istekese onun istediklerini yapabilsem bazen soyluyorum onada pismanmisin.diye .kiziyorbakalim bu ay klomen ve catlatma ignesi denicez hayirlisi...
Tamm bir yil olduu evleneli kilzar artik cok yoruldum hep olucak olucak demektenyumurtalik tembelligi var bende ilacsiz adet olamadim hiç evlendikten sonra iki ay duzenli oldu okdr..klomen menogon iğne rahim filmi bile cekilmistim bu ay filmden aonra olur diye cok umutludum ama gene yok artik esime olmadı demekten utanıyorum doktora gitmekten, ayaklarimi tavana dikip yatmaktan, her duyduguma belki bu ise yarar diye inanmaktan sıkıldım (
Olur canım valla bosuna sıkıyorsun canını doktorlar bile ilk bir yıl olmayabılır diyor.benim eşimin kuzenı ameliyat olu kistlerden senın cocugun olmaz dediler 2tane doğurdu 2tanede aldırdı.benden 6ay aonra evlendi.onun bile olmussa allahtan ümit kesılmez dua et ve rahat ol canım.benim eşim ameliyat olmustu o zamanlar
Bugun doktorda sira beklerken hamile bir bayanla sohbet ettim.kendisi 35yasinda ve 5aylik hamile.yalan olmasinda benim tuplerimden biri yirtildi dedi sanirim ve kaybettim tupumu dedi.tek tuple kaldigimda doktor malesef isimiz zorlasti dedi diye anlatti.bende pes ettim artik cocugumda olmaz dedim ama bir ay sonra hamileligimi ogrendim diyor.nasip iste Allah verirse hicbirsey engel olamaz.
Canim benim rabbim insallah o duyguyu tattirir sana.Allah buyuk .canim moral cok onemli kafaya takmamaman lazim bende bi yil bekledim ayni senin gibi cok yorulmustum ve artik birakmistim dusunmeyi acaba bu ay olacakmi demeyi tam biraktim o ay hamile kaldim rabbim cok buyuk .yani beyinle cok ilgisi var kafana takmicaksin insallah rabbim yuzunu guldurur benimkini guldurdu canim
Ins cnm umutsuz değilim tabi ama her ay olumsuzlugu gormek uzuyor tabi cok agladim olmicak diye ama dua ediyorum artik ins rabbim zamanda hayirlisiyla verir
Tam 1 yil oldu ve sen çok mu Yoruldun? Canim yillarina bu umut için harcayanlar var.1 yil çerez geliyor.umutsuz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?