Alışkanlık oldu. Yardım :(

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.096
448
Farkında olmadan bazen elim ağzıma gidiyor. Bir boş kalayım hemen elim ağzımda. Takıntı gibi Tırnak kenarındaki etleri koparıyorum. İstemdışı yapıyorum. Bazen tırnağıma kadar gidiyorum koparıyorum zaten çok çabuk kırılıyolar Alışkanlık oldu elim hep ağzımda nasıl kurtulabilirim. ? Çok rahatsız edici bir durum. Uzasa da hemen şekilsiz oluyo ve bozuyorum kenarlarını. Bir fikri olan ?

Tırnak kenarındaki etleri kes koparacak bir şey kalmaz :) Aklına geldikçe elini ağzından çek ve oje sür. Bir de dax sulphur diye bir krem var onu al diyorum :)

Tırnak kenarındaki etleri kes koparacak bir şey kalmaz :) Aklına geldikçe elini ağzından çek ve oje sür. Bir de dax sulphur diye bir krem var onu al diyorum :)

Merhaba, manikür setim var kenarlarını düzeltiyorum onlarla ama azıcık uzasın hemen ağzımla koparıyorum. Çok feci ya mahvediyorum tırnaklarımı. Oje de kâr etmiyor bu seferde ojeyi ağzımla çıkarıyorum Hiç hoşnut değilim durumdan doğru dürüst uzatamıyorum bu huyumdan dolayı.

bende yapıyordum ama olayı kafamda bitirdim ellerime baktım ve iğrendim el kremleri aldım düzenli olarak maniküre gitmeye başladım ellerim düzeldiğini görünce zaten bırakıyorsun ister istemez ama en başta kendini şartla işte düzenli maniküre gideceğine ellerine durman bakım yapacağına falan inan işe yarıyor

İş kafada bitiyor diyorsun anladım bunu da deneyeceğim

Ben de dudaklarımla oynuyorum. Kendime kızıyorum ve durduramıyorum da.....
İlginç alışkanlıklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…