• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alişime kardeş getirdi leylekler :)))

canım benimmm
aaa
alişi büyüttün tabii
maşallah sana yaa
Allah analı babalı büyütsün
nasıl iki pardon bide baba üç erkekle hayat

canım benimmm
aaa
alişi büyüttün tabii
maşallah sana yaa
Allah analı babalı büyütsün
nasıl iki pardon bide baba üç erkekle hayat

sağol canım :)))) yaa sorma Alişde tam büyümedi işte idare ediyoruz 3 erkek halim harap sorma :))
sen nasılsın Kaan nasıl büyümüştür...

Ne zaman hamile kaldın ne zaman doğum yaptın yahu...Şoklardayım...Haydi gözün aydın olsun diyelim...
Benimde 4 aylık bir oğlum var teyzesi 11.12.2010 doğumlu :3:

Canımmm benim ne sevindim anlatamam.. Allahım analı babalı büyütsün inşallah..

Ne zaman hamile kaldın ne zaman doğum yaptın yahu...Şoklardayım...Haydi gözün aydın olsun diyelim...
Benimde 4 aylık bir oğlum var teyzesi 11.12.2010 doğumlu :3:

:))) valla zaman çok hızlı geçiyor canım yaaa... seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütmak nasip etsin kuzunu 1 ay büyük benim küçük kuzu senin kuzudan koklarım onu misler gibi her yerinden...

canım benım alısımız demek abı olduuu hayırlı olsun tatlımmmm
bende ıkıncı bebegımıze hamıleyımmmm

Merhaba arkadaşlar şimdiden herkese iyi bayramlar
benim için çok önemli bir konu var almanyada yaşayan bir arkadaşım var ve ona özel bir hediye almak istiyorum ama alacağım hediye türkiyeye özel yurt dışında bulunmayan birşey olmalı bu bir yiyecekte olabilir herşey olabilir sizden bu konuda yardım istiyorumm şimdiden çok teşekkür ederimmm herkese....

Son düzenleme:
ayy canım hayırlıı olsunnn cokk sevındım ALLAH analı babalı buyutsunn ben hala tekk cocukluyumm:52: canım senin face in yok mu? biz diger arkadaslarla orada özlem gideriyoruz sende gel aramıza..

Back