- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
- Konu Sahibi filtercoffee
İyi geceler hanımlar 10aylik evliyim,öncesinde 5,5 yıllık birliktelik var. Eşimle uniden tanışıyoruz memleketlerimiz farklı ve şu an alakasız 3. bir şehirde yaşıyoruz. Neyse direk konuya geliyim, ben eşimin ailesine bir türlü alışamadım ki bunca yıldır da tanışıyoruz ayda yılda bir görüssek de...kv ler herseyimizi bilmek istiyor, evdeki para hesabına, eşimin kendisine aldığı ayakkabıya kadar yorum yapıyorlar. Eltim var, inanın 40yilin başı görürüm ama her gördüğümde buranin ağası benim der gibi hareketler, laf sokmaları falan... valla anlamadım gitti. Görümcem var bir de, sağ olsun o dengelidir, ara sıra arar hal hatır sorar kapatır. Ben pek herşeyimi paylaşmayı sevmem sonuçta evimiz bizim mahremimiz ama gel de anlat. Kendi ailemin bile aldığı arabanın evin hesabinin muhabbetini yapıyorlar düşünün. Eltim zaten laf sokma, kv ye yaranma peşinde. Gercekten anlamıyorum nelerle uğraşıyor ya, bı de okumuş işinde gucunde...ben de takmıyorum pek ama bazen dolunca eşimle paylaşıyorum o da her erkek gibi anlamıyor tabi. Ben napiyim nasıl davraniyim özellikle eltiye karsi?