amin cnmMasallah , hersey harika gorunuyor ellerinize saglik. Daha nice mutlu günleriniz olsun insallah. Darisi basimizaaa :)
tşk.ederim aminbirsen'cim hayırlı olsun diş buğdayınız. yerim ben o papyonlu prensleri çok şekerler maşallah
sağol cnm benimllerıne saglık canım cok guzel bır partı olmuş dişlerınızde hayırlı olsun
aminnnBirsen ço güzel geçmiş herşey çok güzel olmuş,ellerine sağlık canım,hayılrı olsun partiniz
maşallah ya allah bağışlasın daha nice nice yaşlarını görürsünüz işallah.tek yumurta ikizleri değiller dimi birbirlerine benziyorlar ama tek yumurta ikizleri gibi değil?
maşallah çok şekerler
çokta güzel bi parti olmuş
maşallah çok tatlılaropuyorumnanaktan
büyüyüp mesleklerinin başında olmayıda göstersin allah :Saruboceq:
Birsencim hayırlı olsun daha nice güzel günlerini görürsünüz kuzuların inşallah
Herşey süper görünüyo ellerine sağlıka.s.
Dirim hersey super görunuyor belli ki cok eglenmissiniz,ayy kiyafetleri cok seker olmus yaaa,bu arada alisi babasina ömeri de sana benzettim cnm..olumunekankayizsmile
birsencim çok güzel olmuş herşey :)) diş buğdayınız hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan
Bırso hayırlı olsun arkadasım.Muhtesem görunuyor hersey.Cok guzel hazırlanmışsınız.Hele o papyonlu bugdaylar tam yemelık olmuş.
çook güzel olmuş sağlam olsun dişleriniz inşallah
birsencim hayırlı olsun.ellerinize emeğinize sağlık.daha nice güzel günlerine inşallah.
Canım ellerine sağlık herşey süper en ince ayrıntısına kadar düşünmüş.Allah nice mürüvetlerini görmeyi nasip etsin.
ay allahım çok şeker olmuşlar ya yerim ben onların papyonlarını maşallah kuzucuklara:))
Herşey çok güzel olmuş cnm,Rabbim damat oldukları günüde göstersin inşallah..Ellerine sağlık..
:)) çok eğendim cnm çok güzel olmuş, nice mutlu günlerinize inş
BİRSENCİM CANIM HERŞEY ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR HAYIRLI OLSUN CANIM
PAPYONLARA BAYILDIM BU ARADA ÇOK ŞIK OLMUŞLAR TAM BİR BEYEFENDİ GİBİLER...
ay süper görünüyor.Bakalım bizimki ne zaman çıkarcak diş.Beni de face e eklersen sevinirim diğer resimleri de merak ettim doğrusu.
canım çok güzel çıkmışsınız,papyonlarını sevsinler ne kadar şirin olmuşlar öyle Allah damatlıklarınıda göstersin inşallah canım
Canım herşey süper çok güzel gözüküyor daha nice güzel mutlu günlere ne mutluki herşeyi paylaşıyoruz doğdukları dişleri doğumgünleri inşallah bu dostluklarımızda bebişlerimizle beraber büyür.öptüm minikleri yeni incileri hayırlı olsun