:::::ALİŞ ve ÖMERİN DİŞBUĞDAYINA HOŞGELDİNİZ:::

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
iyi geceler arkadaşlar bebeklerimiz doğdu,ağladı,gaz sancısı oldu,agu dedi,ek gıdaya geçtik,döndü,emekledi sıraladı derken dişlerimiz çıktı....
adettendir dedik dişbuğdayımız olsun dedik.....ve çok özenerek uğraşarak kendi çapımda bir parti yaptım kuzularıma .....onlarda hakkını verdi allah için, Alişimin alt ön 2 diş ve üst 1 diş , Ömeriminde ön üst 2 dişi çıktı.
sizlerde buyrun partimize :))

bu davetiyelerimiz

buda kapımız

merdivenlerimizi süsledik azcık

odamız

hoşgeldinizzz

misafirlere ikramlık şekerlerimiz

şekerleri bağladığımız kurdela dokumadır üzerinde ali ömer yazıyor meslektaşım yaptı kurdelaları

bunlar hediye kurabiyelerimiz kuzenimin eşi yapmış

masamız

dişbugday bardaklarımız ve kasemiz ben süsledim

bunlarda benim buğdaylarım

bunlar meslek seçimlerimiz

saldık ortaya kuzuları

alişim mezurayı kapttı eline kimi dedi modacı olacak ,kimi dedi mühendis ölçecek

ömerim mausu seçti bilgisayarcı olacak

pastamız
[/URL][/IMG]

arkadaşlar çok resim var ama yüklenmiyor facedeb artık görürsünüz detaylı bir kaç resimde buraya ilave edeceğim

Son düzenleme:
çok şekerler maşallah biri çok ciddi diğeri gülücükler saçıyo allah uzun ömürler nasip etsin dişleri hiç çürümesin inci gibi olsunlar

Tatlım herşeye özendiğin belli, harika bi parti olmuş. Oğluşlarım zaten dünya harikaları a.s.

Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Öpüyorum hepinizi kocaman a.s.

Aman yarebbim ne kadar yakışıklı delikanlı bunlaropuyorumnanaktan
Maşallah Allah uzun ömür versin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah

Tatlım herşeye özendiğin belli, harika bi parti olmuş. Oğluşlarım zaten dünya harikaları a.s.

Allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Öpüyorum hepinizi kocaman a.s.

sağolll cnm benim aminnnnnnnnnnn

Aman yarebbim ne kadar yakışıklı delikanlı bunlaropuyorumnanaktan
Maşallah Allah uzun ömür versin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah

teşekkür ederizz aminn

daha birçok güzel gününü görürüsünüz inş oğluşlarınızın bizede dua edin sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

popyonlarından belli ne kadar eglenilmiş :))

canım herşey eksizsiz olmuş emegine saglık :))

Masallah , hersey harika gorunuyor ellerinize saglik. Daha nice mutlu günleriniz olsun insallah. Darisi basimizaaa :)

llerıne saglık canım cok guzel bır partı olmuş dişlerınızde hayırlı olsun

Birsen ço güzel geçmiş herşey çok güzel olmuş,ellerine sağlık canım,hayılrı olsun partiniz

maşallah ya allah bağışlasın daha nice nice yaşlarını görürsünüz işallah.tek yumurta ikizleri değiller dimi birbirlerine benziyorlar ama tek yumurta ikizleri gibi değil?

maşallah çok tatlılaropuyorumnanaktan
büyüyüp mesleklerinin başında olmayıda göstersin allah :Saruboceq:

Birsencim hayırlı olsun daha nice güzel günlerini görürsünüz kuzuların inşallah

Herşey süper görünüyo ellerine sağlıka.s.

Dirim hersey super görunuyor belli ki cok eglenmissiniz,ayy kiyafetleri cok seker olmus yaaa,bu arada alisi babasina ömeri de sana benzettim cnm..olumunekankayizsmile

birsencim çok güzel olmuş herşey :)) diş buğdayınız hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…