• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alıpta kıyamamak mı yoksa keyfine varmak mi

ugurluozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
670
416
158
Arkadaşlar merhabalar. İnş yaza düğünüm olacak ve çeyiz koşuşturmasındayım. Yemek takımı ve çatal kaşık takımı aldım günlük için ayrı almalımıyım sizce.. bi yandan kıyamıyorum günlük kullanmaya ama düşününce de öyle büyük davetlerim ayda yılda bir olur dolabı da beklesinler istemiyorum..marka olarak korkmaz aldım makinede çok hasar görüyor mu bi fikriniz var mı... sizler ne yapıyorsunuz ya da ne yapacaksınız

Bi akrabin esi vefat etti. Ben yeni evlenmistim. Bana muhat tüm cehixim hala acilmadan duruyor, simdi onlari bi derneğe bagisladim dedi. O yemek takimimla Esim hic yemek yemedi, sakin kiyamazlik yapma dedi.
Ertesi gün tüm günlük tabaklari KV te yolladim. Artik 2yildir bu lari kullanıyorum. Kirilsa nolacak ki? 7 yol sonra degistiritim :)

Bi akrabin esi vefat etti. Ben yeni evlenmistim. Bana muhat tüm cehixim hala acilmadan duruyor, simdi onlari bi derneğe bagisladim dedi. O yemek takimimla Esim hic yemek yemedi, sakin kiyamazlik yapma dedi.
Ertesi gün tüm günlük tabaklari KV te yolladim. Artik 2yildir bu lari kullanıyorum. Kirilsa nolacak ki? 7 yol sonra degistiritim :)
canım olaydan çok etkilendim eşlerimizdrn ayırmadın allah. bende öyle düşünüyorum en değerlim eşim olcakken ona kullanmayıp kime kullancam ama makine den korkuyorum bazen çok zarar verirse misafire mahcup olursam diye

Benmki gural hicbir şey olma di. Yere düşünce bile zor kiriliyo. İnsanlar sana bahane bulmak istedikten sonra tabaginin çizik olmasına gerek yok:) boşver radini cikart

Benmki gural hicbir şey olma di. Yere düşünce bile zor kiriliyo. İnsanlar sana bahane bulmak istedikten sonra tabaginin çizik olmasına gerek yok:) boşver radini cikart
İçimi rahatlattın canım ya :KK16: "en güzel an yaşadığımız an "

Back