• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alıpta istediğiniz kalitede çıkmayan ürünler ! hangileri acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
Emoji Skoru
18.287
Puanlar
823
dün migros dan yaprak sarması aldım ama istediğim kalitede çıkmada epey beklemiş

sürekli sararken elimde yırtıldı, açıkcası emeğime acıdım!!

geçen sene fakir kaiser elektrik süpürgesi aldım. toz torbasız,hepa filitreli, hazneli ama hiç beklediğim gibi çıkmadı. çekişi zamanla düştü, makinayı temizlemesi başlı başına bir dert. her temizleme de toz içinde yüzüyorum. yani hiç memnun kalmadım. bin kez pişmanım. :oklava: birde 300 TL ödedik bu aptal makinaya. kötükedihüso

scoth brite banyo ( temizleme jeli ) kesinlikle hiç memnun değilim...yazık verdiğim paraya. güya sık,durula diyor ama hiç faydası yok. onun yerine daha ucuza vim alıp sürtmek cok daha temiz,hijyenik....

geçen sene fakir kaiser elektrik süpürgesi aldım. toz torbasız,hepa filitreli, hazneli ama hiç beklediğim gibi çıkmadı. çekişi zamanla düştü, makinayı temizlemesi başlı başına bir dert. her temizleme de toz içinde yüzüyorum. yani hiç memnun kalmadım. bin kez pişmanım. :oklava: birde 300 TL ödedik bu aptal makinaya. kötükedihüso

kesinlikle katılıyorum , aynı sıkıntıları bende yaşıyorum şu anda , servisten açıklayıcı bir mail gelmedi , tavsiye etmiyorum

Back