alıp alıp giymeme

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
selam kızlar,
başlığı doğru atabildim mi bilmiyorum..
benim giyim ile ilgili bi sorunum ya da takıntım var diyeyim..
mesela gidip alışveriş yapıyorum cici şeyler alıyorum çok da beğenerek..
sonra onlar dolabımda bekliyo..giymeye kıyamamak da var biraz..amaan diyorum eskitmeyeim..sonra giyerim..buraya değil de şuraya giderken giyerim..
öyle ama bir türlü de fırsat olmuyor...dönüp bakınca hep aynı şeyleri giyiyorum dönüp dönüp..
sizde de oluyor mu böyle durum..?ya da bana bi yol gösterir misiniz..?

Son düzenleme:
yıllardır bende böyle yapıyordum
eskitmeyeyim şurda giyerim burda giyerim falan derdim
artık benden kıymetli mi diyip giyorum 2 günlük dünya
giymek için alıyoruz dolapta bekleyeceğine giyin gitsin:KK6:

bendede benzer dert var :) benim şöyle aşırı derecede fazla giysim var sürekli alıyorum alıyorum bıkmadan bi sezon boyunca bi giysiyi 2.ci defa giymek kısmet olmuyo bile.şuan dolapta bu yaz aldıgım giysiler duruyo daha etiketi üzerinde
bende diyorum önce aldıklarım az eskisin yeniler az dursun derken ben hala kıyafet almak istiyorum :KK70:
evde heryer benim giysim dolu kendi gardolabım şifonyerim annemlerin dolap ve baza altı :KK70:
he birde alıp sonradan begenmeyip giymediğimde çok :KK70:

o huy hepimizde vardır sanırım. ama bende sizinki kadar yok. o an indirimde oluyo. çok tarzım olmasa bile elbet giyerim diyip alıyorum. sonra aylarca kalıyo dolapta.... kızlar işin karamsar tarafını düşünürüm ben genelde hep. yarın öbür gün ölsem diyecekler ki müsrife bak almış almış giymemiş. dolabı ne halde vs vs. o yüzden genelde giymeye çalışıyorum. :KK70:

bende de o var :) bendeki de şöyle bir kombin görüyorum evde ona uygun bir bluz oluyor mesela ben gidiyorum ona uygun pantolon/etek çanta arıyorum bulup alıyorum ama bir kaç kez giyiyorum. hayır yani zaten bir sürü kıyafetim var niye alıyorsun değil mi :)
bir de en sevdiğim marka indirime girdiği zaman dayanamayıp alıyorummmm :)

evet ben de böyleyim ben kıyamadığımdan değil de ya uff yarın giyerim haftaya giyerim diyediye aylarca dolapta bekletiyorum adıklarımı oysa çok da severek beğenerek alıyorum ama giydiğim yok. makyaj malzemesi alırım binbir hevesle kullanmam onlar da aynanın önüünde süs vazifesi görür :S

Benim üşengeçlikten oluyor bu durum. Sabahın köründe gözler uykulu uykulu.. Kalem bile çekmeye kıyamıyorum gözlerimin o haline.. Kıyafetler de elime ne geçerse .. Yazın stajım var esas üniversite bitsin ne olacak bakalım halim..
Çözüm olarak pazar günleri akşamdan hazırlayınca pazartesi çok rahat oluyor bana.. Dolapta neler varmış diyorum :KK9: Bunu alışkanlık haline getirdikten sonra problem de ortadan kalkar durumu benim gibi olanlar için..

bende alıp 3 gün sonra giyenlerdenim...:)))
yıkanıp ütulenıp öyle giyerim.mağlum herkes deniyor mağazada yere düşüyor vb ...

ben de bu gruptayım. eskiden daha özenli giyinirdim. şimdi hiç dikkat etmiyorum. dolap giysi dolu ama ben dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum :mad:

161.jpg

Bu resimdeki fikir super, bende gecen seneden bu yana yapiyorum ve cok yardimci oldu!

Birdaha dolabinizi yerlestirdiginizde butun askilari kendinize dogru asin, ve 1 sene boyunca (veya daha kisa bir sure) her giydiginiz kiyafeti ters yone asin. 1 sene sonra hala kendinize dogru donuk askilardaki kiyafetleri giymemissiniz demektir ve buyuk ihtimal giymeyeceksinizdir, bunlari dolabinizdan cikarip yeni seyler ala bilirsiniz

Eki Görüntüle 1715154

Bu resimdeki fikir super, bende gecen seneden bu yana yapiyorum ve cok yardimci oldu!

Birdaha dolabinizi yerlestirdiginizde butun askilari kendinize dogru asin, ve 1 sene boyunca (veya daha kisa bir sure) her giydiginiz kiyafeti ters yone asin. 1 sene sonra hala kendinize dogru donuk askilardaki kiyafetleri giymemissiniz demektir ve buyuk ihtimal giymeyeceksinizdir, bunlari dolabinizdan cikarip yeni seyler ala bilirsiniz
cok manltıklıı

X