Yok benim annem aksine geçen sene ise girdim izin alamam gelmeyin dedi ppkkjhgff 2 senedir gitmiyordum gittim geldim psikolojim bozulduBi üye vardı. Annesi gelin gelin diye zorlatıyordu sonrada yüzlerine bakmıyordu. Aynı kişi misiniz?
Ama bu dediğiniz de zor bir durummuşBi üye vardı. Annesi gelin gelin diye zorlatıyordu sonrada yüzlerine bakmıyordu. Aynı kişi misiniz?
Antidepresan kullandığımdan belli amannnnnn sal gitsin kafasında yaşıyorumÇok alıngan bir insanım. Takmamam gereken şeyleri çok takıyorum. Özellikle annemi.
Bir kitap okusam iyi gelecek.
Annemden uzakta yaşıyorum evliyim yakınına gelme imkanım çok düşük tek çocuğuyum beni zor şartlarda tek başına büyüttü sonra kendisi de evlendi ve ben uzaktan evlenince bunun suçluluğunu bana hissettiriyor. Tamam belki yakında otursam haftasonu kahvaltı yapabilsek iyi olurdu ama yaptık işte bir evlilik napalim şimdi kocamı boşayacak halim yok bu sebepten.
Benimle ilgili önemli şeyleri merak etmiyor sormuyor ilgilenmiyor ziyaretine gidiyorum (hatta çoğu zaman gelme diyor) gittiğimde hiç özel davranmıyor ona hediyeler alıyorum tamirler yapıyorum evine arabasına mutlu olmuyor yüzü gülmüyor bana karşı.
Artık takmak istemiyorum onun bu hallerini
Zaten basımda başka birçok dert var ben artık insanlara karşı umursamaz olmak istiyorum
Eşimden annemden çocuğumdan arkadaşımdan ilgisizlik sevgisizlik görünce “amaan sen de” deyip önüme bakmak istiyorum.
Psikologla görüştüm aslında az önce hatta beni çok ciddiye almadı. Dönemseldir geçer dedi. Hakikaten öyle aslında eskiden bu kadar takmazdım ara ara duygusallık gelirdi sadece bu sefer gelen duygusallık uzun sürdü içinden çıkamıyorum
Passiflora lı çay falan içiyorum yok geçmiyor sürekli bir o niye böyle yaptı bu niye şöyle yaptı diye bir hal içindeyim sürekli ağlamak geliyor
Bir de bir kitap okuyarak deneyeyim geçmesini
Ne kullanıyorsunuz uyku yapıyor muAntidepresan kullandığımdan belli amannnnnn sal gitsin kafasında yaşıyorumbiraz da ben takabilsem keşke
İlaç ismi vermem doğru olmaz ama her insanda yan etkisi farklıdır bende yapmadıNe kullanıyorsunuz uyku yapıyor mu
Baktım da aşırı uzunmuş yaAlınganlık, suçluluk hepsine iyi gelecek bir önerim var. Dizi: Shameless( ama Amerikan versiyonu).
merhaba,ben bu uygulamayı indirdim.kütüphaneme kitaplar ekledim ama okuyamıyorum.çok karışık nasıl okuyacağımı yani kitaba nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olur musun lütfen.
Çok doğru kendimi alınganlık hissettiğimde en çok ilgiyi kendime göstereyim bari mantıklı5 sevgi dili, yazarını hatırlamıyorum kitaplıkta var. Herkesin sevgisini gösterme yöntemi farklı, kimi dili ile, kimi ilgisi ile, kimi hediyeler alarak, kimi emek vererek.
İnsanoğlu, sevgisinden emin olduğu kişilere emek harcamıyor, kendini sevdirmek istediği kişilere bol miktarda fedakarlık ve emek veriyor. Kimse için kolay lokma olmayın. Kimse sizin sevginizden yüzde yüz emin olmasın. Hatta en çok kendinizi sevin, başkalarını mutlu etmeye çalışmayın önceliği kendinize verin. Kendinizi bir alınganlık içinde hissettiğinizde kendinizi mutlu edecek şeyler yapın.