• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alingan miyim ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
927
414
53
Size bi sey anlatip fikrinizi almak istiyorummm.
Yakin oldugunu dusundugum bir arkadasim var digerleri merhabalik ama bu kizin 2,3 arkadasi daha var. Bi gun plan yaptilar onda toplanacaklardi 4 kiz falan benim baska işim oldugu icin gelemem dedim ve kimse bi sey demedi ve toplandilar. 2 gun sonra ben bi plan yaptim cafede bulusalim diye samimi oldugum dedigim kiz gelemem evde işim var falan dedi . Kizlar onu ikna etmeye calisti ben de israr ettim. Sonra bulusmaya 1 saat kala mesaj atti kiz gelemicem yorgunum dedi. Ben de tamam dedim. Diger kiza da demis kizda gitmeyelim baska zamana toplu gideriz demis .bana da bunu o soyledi.(o kizlarla ben konusuyorum o da ama şu olaydan sonra anladigim ona daha cok deger verdikleri)
Benim alindigim noktalar ben gelemedigim zaman toplandilar o zaman toplu oluyormus o gelemedigi zaman da iptal oluyor plan. Toplu olmuyormus. Ben iptal etmedigim icin kendince de trip atti yakin dedigim kisi .
Umarim anlatabilmisimdir sizce normal mi bunlar kendimi arkadas cevresi icinde degersiz hissetmeye basladim yoksa ben mi cocukluk yapiyorum ,yoksa kendime olan saygimi koruyup yalnizligimi secmeliyim sizce ne dusunurdunuz ????

Ben böyle durumları pek takmıyorum açıkçası, o gelmiş bu gitmiş beni çağırmamışlar iptal etmişler vs. Hayatın içinde olan şeyler çok takmamak lazım bence..

Olayın ''ya o ya ben'' olduğunu düşünmüyorum,açıkçası 2 gün sonra toplanmak biraz sıkıcı evet.Çünkü onlar 2 gün önce zaten toplanmışlar,konuşmuşlardır şimdi tekrar bir araya gelmek anlamsız gibi.
Arkadaşınız ''evde işim var'' derken buluşmak istemediğini bahanesiyle söylemiş aslında,keşke ısrar etmek yerine ''sonra bir gün buluşalım o zaman'' deyip erteleseydiniz.Dışarı çıkmak istemiyor olabilir o gün sonuçta ilk çağırdığında da siz gitmemişsiniz.

Evet alıngansınız. Hiç takılmam böyle şeylere demek ki arkadaşınız sizden daha çok seviliyor, ortamda olması özellikle isteniyor ki bunda yanlış bir şey yok bence. Zaten 2 gün önce görüşmüşler konuşmuşlar 2 gün sonra görüşmek istemeyebilir

Gereksiz alınganlık bence , onlar zaten 2 gün önce görüşmüş çok normal yani toplanmak istememeleri . Ayrıca asker gibi herkes orada olmak zorunda değil , gelen gelir gelmeyen gelmez ısrarada gerek yok.

alınganlık yapmıssınız ıkı gun once toplanılmıs zaten :) bırdahakı toplanma ıcın bekleyın

Biz hep toplaniyoruz ama evler yakin ve aileden uzak olunca arkadaslarla zaman geciriyoruz yapacak bi sey yok ben deger verilmedigimi hissettim onlar kendi aralarinda mutluysa bana gerek yok gibi. Bunalmistim boyle olunca da🤷‍♀️ Benim baska arkadasa sozum vardi o yuzden gidemedim. O ise gelmek istemedi ,gelmek istemeyedebilir ,gelmeyedebilir. Benim alindigim nokta kendi aralarinda konusup iptal etmelari ve bunu bana gelmeyecek olanin soylemesi. Ben gelmiyosam digerleri de gelmez gibi oldu

Sizi üzmek istemem ama bazen bazı ortamlarda böyle değer verilenler ve daha az değer verilenler diyelim :) olabiliyor. Sizinki gereksiz alınganlık değil bence, her insan buna içerleyebilir. Ama size tavsiyem bunu onlara çok belli etmeyin, belli ederseniz kadınlar genelde bundan tuhaf bir zevk alırlar. Bir bakmışsınız ki bu sefer bilerek yapmaya başlıyorlar :) o yüzden gereksiz alıngan mıyım diye hayıflanmayın ama belli de etmeyin :) öptüm sizi çok!

Back