How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Kesim Şekilleri Alındaki kısa saçlardan kurtulmak mümkün mü??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

butica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
8
0
86
İstanbul
Annemin küçükken bana yaptığı bir şey yüzünden alnım küçük kaldı saçım uzasın diye kazırken fazla önlere gitti ve böyle oldu size sorum şu sizce öndeki saçları dökmenin bir yolu var mıdır?
ben öndeki saçı kesip tüy dökücülerle halletmeyi düşünüyordum ama hiç de iç açıcı bir fikir değildi önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
bende hep percem kullandıgımdan dolayı alnımda kısa saclar cıktı
ıgrenc gorunuyo bende yatarken kıllları ıslatıp gerıye dogru tarıyom ve bandaba takıyom ıı gelıyomus

önde ne kadar tuy var nereye kadar var bilmiom tatlım ama bence aldır kuaföre agdayla.bi kızın alnını alıolardı görmüştüm sanırım sennki de ona benzer bişi

bende de aynı sorun var ya mafoldumben sırf o yüzden alnımı kapatıyordum saçımla ama daha da çogaldılar alnım da küçük zaten senağlama ne yapmalıyım benneyaptımki

Dis fırcasını hafif ıslat saclarını geriye dogru tara sorada üzerlerine sprey sık.

Benim lisede bir arkadaşımda aynı sorun vardı cımbızla alıyordu kendisi ama hem saçı peruk qibi duruyordu hemde çıkma zamanlarında sert çıkıyordu alnıda bu yüzden kötü duruyordu seninkiler nasıl bilmiyorum ama sir ağda işe yarayabilir hem sert çkmaz ..

bnce aldırma masum gsterior bndede vardı aldırdım masumluğum gtti:)

Dis fırcasını hafif ıslat saclarını geriye dogru tara sorada üzerlerine sprey sık.

benımda alnımda baya kıllar vardı bende sacımı ıslatıp bandana takıyodum gecelerı yatarken sonra yavas yavas azaldı:dance:

ben fırca ve fön makınesıyle arkaya dogru atıyorum cok ıyı oldu azaldı ama bazende uzatıyorum onlar yenı saclar kızlar ne guzel ıste saclarımız az dökülecek anlımız kel kalmayacak ben gayet sevıyorum ıstemedıgımde fön makınesı ve fırca ;)

Back