Merhabalar önce ki yazılarımı okumuşsunuzdur. İşin içinden çıkamadığım bazı durumlar oldu. Hepiniz haklı çıktınız çok pis kullanıldım. Bu şahıs bana dünyanın malzemesini aldırdı. Kiyafet, saat, kulaklık, tablet... herşey marka ve pahalı. Üstüne trafik cezam oldu şu oldu bu oldu dedi para istedi. Bende 3.500 tl verdim. Sonra bana bilet aldırdı bi 500 de öyle gitti. Sonra ki ay geri vereceğim kesin dedi ve 4 ay vermedi. 5. Ayda çok sıkıştım ve mecbur istedim. Bunun üstüne parayı yollamamak için yine direndi. Ama gerçekten param kalmamıştı kesinlikle yolla dedim. Parayı yolladı ve beni engelledi. 2 aydır engelliyim. Artık o kadar gıcık oluyorum ki.... kullanılmış dair olsa aldıklarını geri göndermesini istiyorum. Sizce söylemeli miyim??? Yanına kalsın istemiyorum. Böyle bir pislik yokmuş.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alınanları geri isteme
- Konu Sahibi TheSwan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- düzenbaz kandırılma sahtekar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Yollamaz kiiMerhabalar önce ki yazılarımı okumuşsunuzdur. İşin içinden çıkamadığım bazı durumlar oldu. Hepiniz haklı çıktınız çok pis kullanıldım. Bu şahıs bana dünyanın malzemesini aldırdı. Kiyafet, saat, kulaklık, tablet... herşey marka ve pahalı. Üstüne trafik cezam oldu şu oldu bu oldu dedi para istedi. Bende 3.500 tl verdim. Sonra bana bilet aldırdı bi 500 de öyle gitti. Sonra ki ay geri vereceğim kesin dedi ve 4 ay vermedi. 5. Ayda çok sıkıştım ve mecbur istedim. Bunun üstüne parayı yollamamak için yine direndi. Ama gerçekten param kalmamıştı kesinlikle yolla dedim. Parayı yolladı ve beni engelledi. 2 aydır engelliyim. Artık o kadar gıcık oluyorum ki.... kullanılmış dair olsa aldıklarını geri göndermesini istiyorum. Sizce söylemeli miyim??? Yanına kalsın istemiyorum. Böyle bir pislik yokmuş.
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
Ona verdiğiniz paraları geri aldıysanız o paralarla aldıklarını ne yapacaksınız? Siz paranızı aldınız mı ona bakın aldıysanız bırakın defolsun gitsin daha ne bulaşıp duruyorsunuz, peşine düşüyorsunuz ne gerek var? Önemli olan paranız onu aldıysanız sorun yok bırakın zaten engellemiş nereye gidiyorsa gitsin. Siz de kurtardığınız paranızı yanınıza kâr sayıp yolunuza bakın.
- 17 Şubat 2019
- 377
- 1.040
- 43
Evet işte bende gıcıklık yapmak istiyorumBen olsam pisliğine isterim. Alır çöpe atarım o faydalanmasın diye
- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.276
- 158
O zaman işin rengi degisir.Eger gıcıklık yapmak istiyorsanız, sizin o kisiye karsi halen icinizde bi seyler ,hisler kalmis demektir.Ben olsam aslaa bulasmam şu saatten sonra.Kalitesi belli zaten adamın. Seviyemi daha da dusuremem kulaklik ,saat vs isteyerek.Yeni av peşinde olduguna da cok katiliyorum, biri yazmis yukaridaEvet işte bende gıcıklık yapmak istiyorum