- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.193
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Merhabalar 39 yaşındayım alnımdaki yat çizgiler ve kaş ortası çizgiler beni rahatsız etmeye başladı. Bu çizgiler için dolgu mu botoks mu yaptırılır. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dekaş aramda çizgi olduğu için botoks yaptırıyorum. eğer ki çizginiz derinizde iz yapmadıysa botoksla çok güzel açılıyor. ama deriniz de çizgi varsa iz gibi o zaman dolgu da yapıyorlar. benim düzenli gittiğim doktorum akasya acıbadem de (dr.fuat yurtseven)Merhabalar 39 yaşındayım alnımdaki yat çizgiler ve kaş ortası çizgiler beni rahatsız etmeye başladı. Bu çizgiler için dolgu mu botoks mu yaptırılır. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Evet benim ilk botox umdan sonra tek kasimin ustunde yag kitlesi gibi sislik olustu doktor sinir sikismasi dedi ve kaslarim dustu 2 yildir gecmedi. Cok dusuk ihtimal de olsa kalici komplikasyonlar oluyor. Bir daha yaptirmadim botos sanirim bu yuzden endoscopic alin germe yaptiricam.Merhaba, 43 yaşındayım, çocukluğumdan beri annem kaşlarını çatma iz yapar, yüzüne mimik yapma kırışır diye diye beynimde yer ettiğinden sanırım cildim yaşıma göre çok iyi, tabi gıdımda sarkmalar olmaya başladı.. botoks zamanla yüzde dalgalanma yapıyor.. birde başladınmı devamlı yaptıracaksın.. tabi birde şu var; botoks sonrası bazı bölgelerde çökme oluyor.. gözüm, yanağım, dudağım derken bir bakmışsın yaptırmadığın bölge kalmamış… yüz yogası deniliyor.. işe yaraması için belli bir zamanmı geçmesi gerekiyor??? Yada yüz yogası ile birlikte yüz masajıdamı yapılmalı???
Benim arkadaşım prp ( işlemin ismini yanlış biliyor olabilirim. göz altı dolgu ve kendi kanı ile yüzde bir işlem yaptılar), cilt daha kötü oldu, bu gibi işlemlerde devamlı yaptırmak lazım.. peki sizce ip askı nasıl, kimi 6 ay diyor kimi bir yıl bozulmaz diyorEvet benim ilk botox umdan sonra tek kasimin ustunde yag kitlesi gibi sislik olustu doktor sinir sikismasi dedi ve kaslarim dustu 2 yildir gecmedi. Cok dusuk ihtimal de olsa kalici komplikasyonlar oluyor. Bir daha yaptirmadim botos sanirim bu yuzden endoscopic alin germe yaptiricam.
Youtube da baya ip aski videolari var yabanci sitelerde ve hic birinde guzel bir sonuc gormedim. Ayni sekilde youtube daki yabanci plastic cerrahlarin bir cogu ip askiyi onermiyor. Ben de bir ara dusunuyodum baya video izledim arastirdim vazgectim sonra. Bence ilk yaptirdiginda odemden dolayi gerginlik saglayabilir cilde ama 6 ay sonra cildin esnekligine zarar verir. Sadece deriye yapilan germe zaten guvenilir olmaz, deri altindaki kas da gerilmeli ki bu ip askiyla mumkun deil.Benim arkadaşım prp ( işlemin ismini yanlış biliyor olabilirim. göz altı dolgu ve kendi kanı ile yüzde bir işlem yaptılar), cilt daha kötü oldu, bu gibi işlemlerde devamlı yaptırmak lazım.. peki sizce ip askı nasıl, kimi 6 ay diyor kimi bir yıl bozulmaz diyor
YouTube’da izliyorum bu tarz videolar kızlar (gençecik), cateyes yaptıracağım bugün, işlem sonrası çok beğendim falan diyorlar fakat dönüşü olmayan,sonuç ne olur,bilemediğim bir işleme cesaret edemiyorumYoutube da baya ip aski videolari var yabanci sitelerde ve hic birinde guzel bir sonuc gormedim. Ayni sekilde youtube daki yabanci plastic cerrahlarin bir cogu ip askiyi onermiyor. Ben de bir ara dusunuyodum baya video izledim arastirdim vazgectim sonra. Bence ilk yaptirdiginda odemden dolayi gerginlik saglayabilir cilde ama 6 ay sonra cildin esnekligine zarar verir. Sadece deriye yapilan germe zaten guvenilir olmaz, deri altindaki kas da gerilmeli ki bu ip askiyla mumkun deil.
Youtube da "DIY tread lift" diye arama yap cnm. Burda bircok kisi kendi kendine iple aski yapiyor. Evet kas bolgesine yapildiginda cok belirgin bir kalkiklik yapiyor ama onlarin soyledigine gore buyuk bir kismi dusuyor bi kac saat icinde. Ama hafif kalkiklik kaliyor..YouTube’da izliyorum bu tarz videolar kızlar (gençecik), cateyes yaptıracağım bugün, işlem sonrası çok beğendim falan diyorlar fakat dönüşü olmayan,sonuç ne olur,bilemediğim bir işleme cesaret edemiyorum
İşte cerrahi müdahalede o kadar acı hissediyorsun daha sonra yüzünün şekli değişiyor… ünlülerin hemen hemen hepsi birbirine benziyorYoutube da "DIY tread lift" diye arama yap cnm. Burda bircok kisi kendi kendine iple aski yapiyor. Evet kas bolgesine yapildiginda cok belirgin bir kalkiklik yapiyor ama onlarin soyledigine gore buyuk bir kismi dusuyor bi kac saat icinde. Ama hafif kalkiklik kaliyor..
botoks en doğrusu bence.Merhabalar 39 yaşındayım alnımdaki yat çizgiler ve kaş ortası çizgiler beni rahatsız etmeye başladı. Bu çizgiler için dolgu mu botoks mu yaptırılır. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
yüz yogasını denediniz mi hiç?Merhabalar 39 yaşındayım alnımdaki yat çizgiler ve kaş ortası çizgiler beni rahatsız etmeye başladı. Bu çizgiler için dolgu mu botoks mu yaptırılır. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Şu an bazı manevi sıkıntılarim olduğu için yapamiyorum.onumuzdeki ay alnim için botoks yaptıracağımyüz yogasını denediniz mi hiç?
Çok geçmiş olsun göz çevresine botoks yaptıranlar da bazı sıkıntılar yaşandığını duymuştum.ama geçicidir korkmayın.merhaba ben bundan hemen hemen 1 ay önce kaş arama dolgu ve göz çevreme botoks yaptırdım. Ancak 10 gün sonra çok fazla göz kuruluğu, gözde ağırlaşma, gözün içinde sanki su varmış gibi olma ve bulanık görme, yanma olmaya başladı. Doktora gittim gözlerin aşırı kuru dedi aklıma botokstan olacağı gelmedi. Ve gözümün içinde sanki sıvı varmış gibi hissediyorum. sürekli içinde oynayan cisimler var. Ve tabi bende korkup dolgu eritme yaptırdım sinire bası yapıyordur diye o da 1 hafta oldu ama hala korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Botokstan mı yoksa gözüme dolgu mu kaçtı? Kör olmaktan korkuyorum. Zaten hastalık hastası gibiyim bu durumda beni çok geriyor. Göz doktoru bir şey yok dedi ama sanki göz şikayetim artıyor gibi.