Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NUREFSAN BENDE EKTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NASIL SON HALİN FOTO PAYLAŞMA İZNİN VARMI LÜTFEN YARDIM ET BANA PSİKOLOJIM BOZULDU FİYATI NE VE NERDE OLDUN CANIMZorlu bi süreç saç ekimi, sabırlı olmak gerekiyor. Sonuçları ancak 6 ay sonra görülmeye başlıyor.
Umarım istediğiniz gibi olur herşey.Fiyatta uygun,hemen kime yaptırdığnizı öğrenmek istiyorum inşallah memnun kalırsınız.Ekilen saçlar 15 gün sonra döküldü.3. Aydan sonra çıkmaya başlıyormuş yeni ekilenler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok istyodum, hayalimdi, erkek gibi bi alnım vardı, saçımı arkaya asla bağlayanıyordum, ama çok meşakkatli bi süreç. Değer inşallah. İsmi memnun olursam söyleyeyim inşallah.Benim ekileli 2,5 ay oldu. Memnun kalırsam özelden fotoğrafı hemen silmek kaydıyla gönderebilirim. Ama şimdi yorum yapmak için erken. 3000 tl ye yaptırdım ben. Piyasa fiyatının yarısına. Ankaradaki tüm merkezlerle görüştüm, 5bin ya da 6bin fiyat verdiler. Dhi yöntemiyle yapıldı, çünkü bu yöntemde ekilen yerdeki ssaçların kazımasına gerek kalmıyo
anladım canım ınsallah gür saçların olur ya bizde yaptırırız bende araştırıyorum istanbul ve ankara sen ankarada ismi G ile başlayan kadın doktora mı yaptırdın yoksa çünku o da bu fıyatı verdi bugun bende çok uygun buldum çünkü ucuz olunca piyasaya göre aklım karıştı biraz.. nasıl zor bir süreç canım anlatır mısın biraz saçının arka kısmından mı pencere açılıp alındı saçlar birde o alınan yerde birdaha saç çıktımı lütfen beni aydınlatrmsın canımEkilen saçlar 15 gün sonra döküldü.3. Aydan sonra çıkmaya başlıyormuş yeni ekilenler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok istyodum, hayalimdi, erkek gibi bi alnım vardı, saçımı arkaya asla bağlayanıyordum, ama çok meşakkatli bi süreç. Değer inşallah. İsmi memnun olursam söyleyeyim inşallah.Benim ekileli 2,5 ay oldu. Memnun kalırsam özelden fotoğrafı hemen silmek kaydıyla gönderebilirim. Ama şimdi yorum yapmak için erken. 3000 tl ye yaptırdım ben. Piyasa fiyatının yarısına. Ankaradaki tüm merkezlerle görüştüm, 5bin ya da 6bin fiyat verdiler. Dhi yöntemiyle yapıldı, çünkü bu yöntemde ekilen yerdeki ssaçların kazımasına gerek kalmıyo
anladım canım Allah razı olsun güzel bir bilgilendirme olmuş çok işime yaradı gercekten benimde alnım açık ve tabi dökülmede çok var süreçten lütfen beni haberdar et umarım güzel saçlar çıkar alnında da değer o yasadıgın zahmete ama bende o zahmete katlanırdım sonucta psikolojm hergun bozuk gezıyorum saolDhi yöntemini hiçbir doktor 3bin vermedi bana, çünkü kullanılan kalemler pahalı olduğu için normal yöntemin iki katı fiyat veriyorlar. Normal yönteme 3-4 bin lira bu yöntemi de 5-6 bin fiyat verdiler. Kanal açılarak yapılandır o. O yöntemle hem seyrek hem de ekilen bölgenin kazınması gerekiyor. Benimki açıkçası doktor değildi. Çünkü doktora da gitseniz saç alımını ve doktor yapmıyor. Ekimin bir kısmını doktor yapıyor. Çünkü tek kişinin yapacağı iş değil bu. Ben açıkçası ekim yapan yerle problem yaşadım ama önemli olan sonuç benim için. İnşallah sonuç güzel olur. Bi de bu saç ekimi gerçekten zor bi süreç, bunu göze alacak kadar gözünü karartması lazım insanın. Ekim yapıldıktan sonra 11 gün insan içine çıkılmıyor çünkü baş kanlı oluyor. 15 gün asla ekim alanına dokunma, sürtme olmaması lazım, ki inanılmaz kaşıntı krizine giriyor insan. Saç alım bölgesi 15 gün çok ciddi ağrıyor ve mecburen oranın üzerine yatılması kazım. İlk bir ay sırtüstü yatmak gerekiyor. Operasyonda bol miktarda derinin gerilmesi için sıvı enjekte ediliyor başa. Eğer yatarken ya da gündüz eğilirseniz o sıvı yüze iniyor, yüz şiliyor. İlk bir hafta üç yastıkla yatmak ve telefona bakma pozisyonu gibi başı aşağı eğmemek gerekiyor. Yani çalışan biri için yaptırmak çok zor. Ben ücretsiz izindeyken yaptırdım. Bir ayımı sırf bu işe ayırdım. Çok sıkıntınız yoksa değecek iş değil. Süreçte pişmanlık yaşanabilir, ne derdim vardı da başıma iş açtım, diyebilirsiniz.Ha ben pişman mıyım, asla. İki katı da olsa çekmeye razıydım. Şunu özellikle belirteyim, benim sorunum dökülme kaynaklı değil . Alnım alman sporcular gibi açık. Ama gerçekten çok açıktı. Saçlarım ise iki kafaya yetecek kadar çok. Dolayısıyla dökülme kaynaklı ekimler başarılı olmuyormuş; çünkü kadınlarda dökülme erkekler tepedeki gibi değil kafanın bütününde gerçekleştiği için o ekilen saçlarında garantisi yok.
Yeni yeni çıkmaya başladı. Asıl çıkış 15-20 gün sonra olacakmış.
Canım resim atabilir misin ben de hala araştırma yapıyorum nerde yaptıracağıma karar veremedim fiyatı nekadar oldun seninki traşlı olmuş demekki şimdi traş etmeden kalem gibi birşeyle ekiyorlar kadınlara tepeye ektirmedin sanırım sadece alın fiyat ne canım kaç saat sürdü EkimBende subatda ektirdim istanbulda. Yeni yeni cikiyorlar. Simdilik memnunum.
Yalniz arkadaslar, sac dökülmesine karsi bayanlarda iyi yanit alinmiyormus.
Bende sadece alin biraz süper karakterler gibiydi, tabiki öyle sivri deyil ama yanlar da bosluk vardi, daha iyi anlamaniz icin.
Simdi yüzüm daha kücük duruyor.
Bende sacin alinan bölgesi kazindi. Ekim bölgesinde 3 tel sac kazindi bide :)
Sükür atlatdim. Simdilik kakülle geziyorum.
Ay canım senin foto yok demi alnını atsan sadece çok merak ediyorum psikolojim bozuldu ya birde nerde ektirdigini özelden söyleme şansın var mı ben de araştırsamBenimki de bir haftadır coştu bakalım