- 27 Kasım 2018
- 490
- 749
- 33
Benim alacagim stamper ve tablasi. Bir de suslemek icin minik taslar. Bunlar takilmaz diye dusunuyorum?bu arada kozmetik yasağı var. gümrüktün geçmiyor. oje de dahil olabilir. almadan önce netten araştırın derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim alacagim stamper ve tablasi. Bir de suslemek icin minik taslar. Bunlar takilmaz diye dusunuyorum?bu arada kozmetik yasağı var. gümrüktün geçmiyor. oje de dahil olabilir. almadan önce netten araştırın derim.
Teslim ettik dediklerinde iade oldu mu? Nasil ispat ettiniz?Ptt kargo olmasa cok daha memnun kalirdim sanirim.. cinden sorunsuz tr ye gelen paketim kapimin onunde kayboldu.. bir de size teslim ettik dediler utanmadan.. buraya girdikten sonra adim adim takip edin onun haricinde hic sikinti yasamadim..
Kredi karti sorun mu olur?
Kuzenim alisveris yapmisdi. Cok uzun zaamda geliyor urunler ama kaliteli güvenli bir siteKizlar merhaba. Nail arta merak saldigim icin aliexpres bana cok cazip geliyor ama olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Bazıları takipsiz kargoları cebe atıyomuşPtt kargo olmasa cok daha memnun kalirdim sanirim.. cinden sorunsuz tr ye gelen paketim kapimin onunde kayboldu.. bir de size teslim ettik dediler utanmadan.. buraya girdikten sonra adim adim takip edin onun haricinde hic sikinti yasamadim..
Evet onu ben de duydum. Apartmanin onune atip biraktiklari icin gelen gecen herhangi biri alip goturebiliyormus ya da calisanlarBazıları takipsiz kargoları cebe atıyomuş
Bebek bakım çantası aldım Türkiye'de 150den aşağı olmayan malum çantadan 90tl ye aldım 15 günde geldi. Kargo şirketi China Post Registered Air Mail i seçersen kesinlikle 15 günde geliyor.Kizlar merhaba. Nail arta merak saldigim icin aliexpres bana cok cazip geliyor ama olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Dün 3 tane takipsiz ürünüm elimi geçti tabi yine de garantisi yok.Takipsizlerde sorun oluyor mu? Gelmedigini nasil ispat edebiliriz ki?
Bazıları takipsiz kargoları cebe atıyomuş
Teslim ettik dediklerinde iade oldu mu? Nasil ispat ettiniz?
Cok sevinirim yardim edersenizben de merakliyim nail arta terapi gibi geliyor bayiliyorum ve bir suru siparis verdim bu yil aliexpresten. hepsi sorunsuz elime ulasti. isterseniz marka ve saticilar hakkinda tavsiye verebilirim![]()