Aliexpres'ten alışveriş yapanlar

Ptt kargo olmasa cok daha memnun kalirdim sanirim.. cinden sorunsuz tr ye gelen paketim kapimin onunde kayboldu.. bir de size teslim ettik dediler utanmadan.. buraya girdikten sonra adim adim takip edin onun haricinde hic sikinti yasamadim..
Teslim ettik dediklerinde iade oldu mu? Nasil ispat ettiniz?

Çok alışveriş yaptım bazıları 2 bazıları 3 haftada bazıları 1 ayda elime ulaştı. Yapmadan önce ürün yorumlarını, foroğraflarını firmanın puanını araştırıp inceliyorum ona göre alıyorum. Herhangi bir aksilik olduğunda bana mesaj atıyorlar tabii İngilizce bilmek gerek diyalog için.

Ptt kargo olmasa cok daha memnun kalirdim sanirim.. cinden sorunsuz tr ye gelen paketim kapimin onunde kayboldu.. bir de size teslim ettik dediler utanmadan.. buraya girdikten sonra adim adim takip edin onun haricinde hic sikinti yasamadim..
Bazıları takipsiz kargoları cebe atıyomuş

valla ortak dil İngilizce aslında pek bildiğim yok hic sorun yasamadim google da çeviri diye birşey iyi ki var adamlarla bazen baya muhabbet ettiğim oldu urun gelmedi diye hatta sonunda parayı gönderdiler urun geldi adama yazdım güle güle kullan gibi birşey dedi :deli:
makyaj ürünü olarak eyeliner almıştım gelmisti:KK30:

Kizlar merhaba. Nail arta merak saldigim icin aliexpres bana cok cazip geliyor ama olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Bebek bakım çantası aldım Türkiye'de 150den aşağı olmayan malum çantadan 90tl ye aldım 15 günde geldi. Kargo şirketi China Post Registered Air Mail i seçersen kesinlikle 15 günde geliyor.

Teslim ettik dediklerinde iade oldu mu? Nasil ispat ettiniz?

ispat edemedim, benim adıma teslim edilmiş görünüyordu.. ha uğraşsam imzalı bir belge olmadığı için ispat ederdim ama altı üstü 5 dolar diye çok uğraşmadım, ödemeyi maalesef yaptım yazık yollayan adama diye. şimdi sepetim dolu ama hafiften tırsıyorum yine aynı şeyi yaşar mıyım diye.. ama epacket çok güvenli bir şekilde geliyor ondan eminim :)

Eşim de olta setini oradan düzdü biraz geç geldi ama bizim insanın muhafaza sindan daha iyiydi kat kat köpeklere sarıp göndermişler kırılmasın diye :))

ben de merakliyim nail arta terapi gibi geliyor bayiliyorum ve bir suru siparis verdim bu yil aliexpresten. hepsi sorunsuz elime ulasti. isterseniz marka ve saticilar hakkinda tavsiye verebilirim:KK48:

Back
X