Aliexpres'ten alışveriş yapanlar

Hiç olumsuz deneyimim olmadı. Her gelen 1 ayda,güzelce sarılı halde geliyor.
Almadan önce yorumları güzel olanları seçersiniz.
*Vaktinde gelmezse paran geri yatıyor.
Parasi yattığı halde ürünü gelen arkadaşım da var :)

Sipariş vereceğiniz satıcının yorumlarına bakın, satıcı puanı 4,5 dan fazla mı? Ürünü hangi kargo firması ile gönderiyor? Kargo takipli mi takipsiz mi? Ortalama 3 haftada ürünler elinize geçer. Ürün elinize geçtikten sonra ödemeyi onaylarsınız aksi durumda satıcı koruması bitmeye yakın tartışma açar paranızı geri iade alırsınız

30-40 kere alışveriş yapmışımdır ama hepsi 5 dolar altı. yüksek tutarlı bişey almıyorum, hem kalitesine güvenmediğimden hem de doların durumu malum. şu ana kadar aldığım tüm ürünler geldi. 15 günde gelen de oluyor 35 günde gelen de.

Kizlar merhaba. Nail arta merak saldigim icin aliexpres bana cok cazip geliyor ama olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Eşim arada alıyor elektrik malzemeleri iyi yanı çok uyguna gelmesi kötü yanı da yirmi veya otuz gün arası gelmesi

Kizlar merhaba. Nail arta merak saldigim icin aliexpres bana cok cazip geliyor ama olumlu olumsuz tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Ev ile ilgili bir çok şeyi aldım. Giyim konusunda pek emin olamadım.
Dikkat edilecek husus, ürün açıklaması iyi anlaşılmalı çünkü bir takım çekim hileleri ile görünen ürün ile gelen ürün arasında fark oluyor. Birde satıcı puanları önemli.

1 aya yakın sürede geliyor ve piyasada bulunan çoğu ürün oradan temin ediliyor. Bu instagramda gördüğümüz butik sayfalarının çoğu ordan alıp üzerine koyup satıyor.
Ben genelde telefon aksesuarı,makyaj fırçaları, mutfak için ufak tefek araçlar, takı, araba aksesuarları alıyoruz.
Alabilirsiniz güvenle.

bu arada kozmetik yasağı var. gümrüktün geçmiyor. oje de dahil olabilir. almadan önce netten araştırın derim.

Ptt kargo olmasa cok daha memnun kalirdim sanirim.. cinden sorunsuz tr ye gelen paketim kapimin onunde kayboldu.. bir de size teslim ettik dediler utanmadan.. buraya girdikten sonra adim adim takip edin onun haricinde hic sikinti yasamadim..

Teknoloji ürünleri hariç aldığım şeyler oluyor ama genelde uygun fiyatlı şeyler.Sorun yaşamadım sadece geç geliyor ama o da çok önemli değil zaten .Bir de ödeme yaparken sanal kart oluşturup yapın ne olur ne olmaz .

Sipariş vereceğiniz satıcının yorumlarına bakın, satıcı puanı 4,5 dan fazla mı? Ürünü hangi kargo firması ile gönderiyor? Kargo takipli mi takipsiz mi? Ortalama 3 haftada ürünler elinize geçer. Ürün elinize geçtikten sonra ödemeyi onaylarsınız aksi durumda satıcı koruması bitmeye yakın tartışma açar paranızı geri iade alırsınız
Takipsizlerde sorun oluyor mu? Gelmedigini nasil ispat edebiliriz ki?

30-40 kere alışveriş yapmışımdır ama hepsi 5 dolar altı. yüksek tutarlı bişey almıyorum, hem kalitesine güvenmediğimden hem de doların durumu malum. şu ana kadar aldığım tüm ürünler geldi. 15 günde gelen de oluyor 35 günde gelen de.
Peki takipli mi aliyorsunuz takipsiz mi? Takipsizde ptt sorun cikariyormus diye okudum ama 1 dolarlik urune 2 dolar takipli kargo istiyor :(

Ev ile ilgili bir çok şeyi aldım. Giyim konusunda pek emin olamadım.
Dikkat edilecek husus, ürün açıklaması iyi anlaşılmalı çünkü bir takım çekim hileleri ile görünen ürün ile gelen ürün arasında fark oluyor. Birde satıcı puanları önemli.
Turkce cevirisi zaten rezalet. Orjinalinden okuyorum genelde. Bir urune tikladiginizda farkli fiyatlar cikiyor, sanirim orada karisiklik oluyor.

Back
X