ALIEXPRESS DENEYIMLERIMIZ;RESIMLI

Urun: biraz degisik kas kalemi. Degisikliligi sudur: kas kalemlerinin ucu bana hep cok keskin gelir. Cizince cok belli olur atilan cizikler bide tabi kaslarim seyrekse dahada cirkin durur. O yuzden kas farlarini kullanirdim ama onlarda cok pudra seklinde, puff ucup gidiyor. Bu urun ikisi birden tamda. Kalin uclu bi kalem diyelim adina. Ucu far fircasi kalinliginda, ama kendisi kalem.
Fiyat: 65 cent.
Satici: kapanmis. Waterproof eyebrow pencil diye yazarsaniz cikar.
Screenshot_2016-10-23-12-28-41.png

Urun inceleme:

Artilari: ortalama bi kas kaleminin kaliciliginda. Kalemin ucu ince olmadigi icin cizik cizik durmuyor. Yukarda belirttig gibi. Cok memnunum her bittiginde tekrar alirim. 2nci kez siparis ettim.

Eksiler: yok.memnunum.

Son düzenleme:
usagi91 usagi91 sagol etiketledigin için
Ben allik ve ruj disinda makyaj yapmiyorum
Makyaj özürlüsüyüm hiç anlamam :olamaz:
O yüzden beni makyajda pas geçin.
Ama takı alabilirim :KK16:

Gümrük sınırı 75 $ olması lazım Türkiye'de yoksa ben mi yanlış biliyorum

Yurtdisinda 24 euro. Buda tl ile ortalma 75 tl ye denk gelir evet. Ama belirttigim gbi kurallar farkli olabilir.belki Rainbow21212121 Rainbow21212121 yardmci olablir bu konuda. Cok elekrtronik urun aldgini soylemisti.

Pardn siz dolardn bahsetmissiniz. Ondan benm bilgim yok maalesef

Vallahi bende dolar diye biliyorum canım belirli bir rakamı geçince gümrüğe takılıyormuş bende ferforje mobilya almayı düşünüyordum ama bu gidişle gümrüğe takılır o zaman :KK43:

Kızlar selam öncelikle,

Ben 2007 den beri yurt dışından alışveriş yapıyorum. Konu çok güzel olmuş zaman içerisinde bende katkı yaparım. Öncelikle konuda gördüğüm çok önemli bir hatayı düzeltmek istiyorum.

75 -1500 euro arası vergisiz alışveriş yapılabilir.Ayrıntıları buradan http://aliexpressturk.kadinlarkulubu.com.tr/p/yllk-5-kez-yurtds-alsveris-limiti.html?m=1 inceleyebilirsiniz. L Laviniada sapsik58 sapsik58

Gümrük kanununa göre 75€ ya kadar yapacağınız alışverişler vergisizdir. 75€ - 1500€ arası alışverişlerinizde ürününüz gümrüğe takılır ve %20 vergi ödersiniz.

Parfüm getirmek malesef yasak... 2012 de yasakladılar o zamana kadar neler almadım ki... Telefon ve elektronik sigara getirmek te yasak. Gümrüğe takılır ve geri gönderirler. Ama getirtmek için çeşitli yöntemleri var.

Şimdilik bu kadar benden.. Görüşmek üzere.

X