Ekim 1 de gomlek aldim hala bekliyorum gelince haber veririmmerhaba.
kızım için "frozen " tek kişilik nevresim takımı buldum. aliexpress ve alibaba sitelerinde. ama hiç alışveriş yapmadım. nasıl yapılır bilmiyorum ve ingilizcem de yeterli değil.
bunun bir yolu yok mudur?
Alışveriş yapan ve oraya üye olanlar yardımcı olabilirmi?
Gömlek geldi tam 1ayda cokta güzel çıktıEkim 1 de gomlek aldim hala bekliyorum gelince haber veririm
bende ayakkabı almak istiyorum ama numaralar farklı yazıyor mesela 38 diye yazmıyor ayakkabı alan varsa yardımcı olabilir mi birde kalıpları nasıldır?
ben de bişey soracaktım tahmini sure 15-27 gun diyor bende urun kargoya da verilmiş eger bu tahmini surede gelmezse open dıspute mı yapıyoruz , ayrıca bu koruma suresi dolarsa satıcıya karsı bır hak ıddia edemiyoruz değil mi? dogru mu anlamısım acaba:/satıcı ürününüzü hala kargolamamış eğer 12 gün içerisinde hala kargolamamış olursa siparişiniz otomatik olarak iptal olaacak ve paranız geri kartınıza yatacak. onun geri sayımı.
Kızlar aliexpress te abiyeler dikkatimi çekti çok güzeller ve Türkiye fiyatıyla yarı yarıya, ilerleyen aylarda almayı deneyeceğim..
ben de bişey soracaktım tahmini sure 15-27 gun diyor bende urun kargoya da verilmiş eger bu tahmini surede gelmezse open dıspute mı yapıyoruz , ayrıca bu koruma suresi dolarsa satıcıya karsı bır hak ıddia edemiyoruz değil mi? dogru mu anlamısım acaba:/
tesekkur ederim :)http://www.zahiridunya.net/aliexpress-dispute-nasil-acilir-nedir/ adresinde detaylı olarak anlatılmış. Bende aliexpressden alışveriş yapıyorum sorun yaşadıkça bakıyorumbu sayfaya. yorumlara cevapta veriyorlar. iade için sıkıntı yaşamıştım bi kere ama saolsunlar yardımcı oldular
aynen öyle, open dispute yaptıktan sonra zamanları takip edin, koruma süresini tam hatırlayamadım, kargoya verilmiş gözüküyorsa bir süresi var onu kaçırmamanız lazım, sonrasında dediğiniz gibi hak iddia edilemiyor.ben de bişey soracaktım tahmini sure 15-27 gun diyor bende urun kargoya da verilmiş eger bu tahmini surede gelmezse open dıspute mı yapıyoruz , ayrıca bu koruma suresi dolarsa satıcıya karsı bır hak ıddia edemiyoruz değil mi? dogru mu anlamısım acaba:/
sitenin ürünleri beklediğiniz gibi mi geliyor? ben de bi elbise beğendim fakat emin olamıyorum. aliexpressten sipariş ettiğim elbise felakettiBen de shienside den kaban beğendim. E mail ime indirim kodu geldi. %35 lik. Ama anlamadığım bişey var. Ben ürünü sepete atıyorum. Adres bilgilerimi filan giriyorum. İndirim kuponu da giriyorum. Ama toplam fiyat yine aynı görünüyor yani fiyat düşmüyor... Nasıl kullanıcam ben bu indirim kodunu ? İndirimin toplam tutara yansıması gerekmiyor mu ? Yoksa kart bilgilerimi girdikten sonra mı indirimi uyguluyor.. Bilen biri el atsın ya hiç bişey anlamadım :)))
sitenin ürünleri beklediğiniz gibi mi geliyor? ben de bi elbise beğendim fakat emin olamıyorum. aliexpressten sipariş ettiğim elbise felaketti
evet size yazdıktan sonra girip inceledim, boylarını kilolarını falan yazmışlar. fikir veriyor, aliexpressten daha iyi bu yönüyleBen daha hiç alışveriş yapmadım. İlk alışverişim olacaktı. Shienside nin güzel bi yanı var. Ürünleri alanlar fotoğraflarını atıyorlar. Beğendiğiniz kıyafetin hemen altında görsellerde görürsünüz bi inceleyin fikir edinirsiniz zaten
evet size yazdıktan sonra girip inceledim, boylarını kilolarını falan yazmışlar. fikir veriyor, aliexpressten daha iyi bu yönüyle