gelen elbisenizi aldığınız satıcının ismini yazabilirmisiniz.
Danny 's store elbiseyi aldığım satıcının adı
teşekkürler .yani bu satıcıya güvenebilirim
kızlar sonuna kadar haklısınız.avent kullandım kızıma hep onun bir ürününde bile made in china yazıyor.ya diş kaşıyıcı ya kaşık.ama turuncu kaşık evet hatırladım.bugüne kadar hep dikkat ettim ama bir ceket takımı var ona bayıldım.içine kendi bluzumuzden giydirip üstüne ceketi giydirmeyi planlamıştım ama pantolonu direkt cilde temas ediyor.bu söylediklerinizden sonra biraz daha düşüneyim
arkadaşım senin kullandığın avent ürün, aventin çin fabrikasında üretiliyor. yani avent gibi global bir şirketin standartlarında üretim yapılıyor. ham madde belirli tedarikçilerden karşılanıyor, iso, ce, ohsas vs gibi belli standartlarda çalışılıyor. hani sadece yer çin ve işçiler çinli. keza çinde fabrikası olan bir çok giyim firması için de durum aynı (örneğin nike firması) ha aksi şekilde üretim yapmasına imkan yok çünkü dünyada belli sağlık normları taşıyan ülkelere malını satamaz. ama aliexpress'de satılan çin malı tekstil ürünleri çinin dağındaki, mezrasındaki adı sanı bilinmedik fabrikalarda üretiliyor. gittim gördüm de söylüyorum inan. adamlar ihracatta fiyat rekabetine girmek için her tür hile hurdaya açık. en adi boya kullanmışlar, kanserojenmiş falan umurlarında değil. önemli olan alıcının istediği fiyatı yakalayabilmek ve satmak. mesela diğer önlük, banyo malzemesi gibi ürünlerde de fitalat denen bir maddeyi aşırı kullanıyorlar ki, bu ürünler resmen zehir saçıyor. ha bu demek değil ki, evet illa hepsi kanserojen ürün satıyor. ama ben olsam riske girmem. zaten posta dahil 8 dolar olan bir üründe başlı başına kuşkulanırım. boş ver kızın o çok beğendiğin takımı giymeyiversin. allah korusun 25 yaşına geldiğinde kanser riski taşıyacağına, eksik kalıversin ne olacak.
az evvel ebay'de gördüğüm bir ruju google da araştırırken keşfettiğim site, ancak güvenilirliği konusunda tedirginim. ekşide ve burada olumlu olumsuz çok fazla yorum okudum. makyaj ürünleri inanılmaz uygun fiyatlarda. aranızda makyaj malzemesi alıp memnun kalan var mı kızlar? varsa satıcı profili paylaşır mısınız. jel eyeliner ve likit ruj buldum 3-4 euroluk bi sey ama sonucta kart bilgilerini giriyoruz sakata gelmeyelim
Evet arkadaşım, 5 ay önce aldığım satıcı tek satmadığı için 2 adet MAC' in pudrasını aldım. Fena sayılmaz fakat ofisteki arkadaşımın kullanıcı hesabıyla aldığımız için satıcı ismi nedir bilemiyorum.
Bu siteden o kadar cok alışveriş yaptım ve yakınlarım yapıyor ki
Söyle anlatayım, ürünler çin yada honkongdan postalanıyor, free shipping olanları seçmekte fayda var çünkü çinliler sağolsun kargo ücreti diye baya bi giydiriyorlar.
Alacağın ürünün alıcı yorumlarına bak mutlaka çünkü çok uyduruk şeyler gelebiliyor.
Giyim eşyası alıcaksanbüyük al mevcut bedeninden, ben mesela normalde 36-38 beden olmama rağmen L aldığımda dar geliyor bazen.
Ben giyim eşyası almamaya dikkat ediyorum çünkü hep hüsran hep hüsran..
Ama bikini mayo tarzı şeyler süper, alınabilir ama tabi bedeni büyük al kalıplar inanılmaz minicik..
Kargo olayı bir ay civarı sürüyor, gümrüğe takılmaması için ufak hacimli düşük meblağlı ürünler al, gümrüğe takılınca çok uğraşılıyor.
Birde gümrüğe takılmaması için satıcıya ürünün gönderisini 'gift' olarak ve normal ederinden ucuz göstererek göndermesini rica et.
Benim izlenimler böyle umarım işine yarar.. Sevgiler..
Merhabalar bende hem kıyafet hemde takı olarak bişiler beğendim ama kredi kartı yönünden güvenemedim..
birde hep İngilizce Türkçe yapsam dahi İngilizce ağırlıklı olduğu için anlayamıyorum çoğu şeyi.. bana ödemede neler yapabileceğimi anlatabilir misin.. en azından bi kaç parça bişide denemek istiyorum.. ürün elimize gelince onaylama falan hiç bişi bilmiyorum
arkadaşlar ali express.com diye yurtdışı bir site var buradan alışveriş yapan varmı?varsa beni bilgilendirebilir mi?nasıl sipariş veriliyor?güvenilir bir sitemi?tek tek ürün alınabilir mi?
Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ve sabırsızlaniyorum birkaç aya ins bende alisveris yapacağım. Siteye arada bir girip ic çekiyorum hasret fln gideriyorum. ^^