- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Canım bende takip ediyorum tedaviyi uygulayan doktor bile Degilmiş.. Baska bir doktorun kaşesini kiralamış nasıl bir cahillik bu yaaa bende her gördükçe kahroluyorum o boncuk gözleri görünce annesinin feryatlarınıBelki haberi olmayan insanlar vardır ama çocuğunu sağlıklı bir şekilde sadece ateşi var diye kontrole götüren bir anneçocuğu yabancı uyruklu paralı cahil, cani!! Katil.. Bi doktor yanlış serum takıyor ve serum takılınca bebek uyuyor annesinin kucağına morarmış minik cesedi bırakıyorlar Nasıl bir acı... Nasıl üzüldüm ağlıyorum hergün annesine dualar ediyorum Instagramdan #aliemiriçinadalet başlığında destek bekliyor annesi destek olalım Anneler Hastane Doktor cezasını çeksin çok üzüldüm nasıl güzel bir yavru Annesinin toprak evlat gibi kokmuyor demesi ahh. Ahh
ACIBADEM SAGLIKBir de bu olay 8 şubesi olan İstanbul’daki bir özel hastane zincirinde geçiyor. Bayram dolayısı ile doktorların hepsi nöbete kalmadan izine çıkıyor, yerine bu ne olduğu belirisiz kadın kiralanıyor. Hastanenin adı açıklanmalı, hastane de linç yemeli. Akıl almaz bir durum, kimseye güvenemiyoruz.
Herşeyi öylece duruyor çok kötü ama yaCanım bende takip ediyorum tedaviyi uygulayan doktor bile Degilmiş.. Baska bir doktorun kaşesini kiralamış nasıl bir cahillik bu yaaa bende her gördükçe kahroluyorum o boncuk gözleri görünce annesinin feryatlarını
Hastanenin adını biliyorum annesi söyledi sağlık ya sağlık böyle cahillik olmaz olsunBir de bu olay 8 şubesi olan İstanbul’daki bir özel hastane zincirinde geçiyor. Bayram dolayısı ile doktorların hepsi nöbete kalmadan izine çıkıyor, yerine bu ne olduğu belirisiz kadın kiralanıyor. Hastanenin adı açıklanmalı, hastane de linç yemeli. Akıl almaz bir durum, kimseye güvenemiyoruz.
tahmin etmiştim bu hastane olduğunuÜ
ACIBADEM SAGLIK
Evet kesin çocuğun serum öncesi video bile var gülücük atıyor babası serumla gerek yok demesine rağmen serum takılıyor çocuğaKesin mi? Ben de çok şubeli olunca oradan şüphelenmiştim çünkü ben de önceden gittim kırık için acildeki doktor ameliyata gerek yok dedi alçılandı ve sonradan öğrendim ki ameliyat olmalıymışım, kendi kendine tam kaynayacak bir eklem değilmiş, şu anda hareket sıkıntısı çekiyorum. Arkadaşım diyabet hastası, yapılan tedavi sonucu böbrekleri zorlanmış, arı sokmuş gibi şişmişti. Başka hastaneye geçmişti.
Bizim sağlık ocağı aile hekimimizde yabancı uyruklu gelde güvenAllah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bide şimdi devlette özelde ne olduğu belirsiz yabancı doktorlarda var insan kime güvenceğini şaşırıyo
sinir oluyorum bu tarz şeylere zaten iyice mülteci kampına döndü ülke zaten kendi doktorumuza insanımıza güvenemezken elin yabancısaına nasıl güvencezBizim sağlık ocağı aile hekimimizde yabancı uyruklu gelde güven
Aynen aynen sesimizi duyan yok amasinir oluyorum bu tarz şeylere zaten iyice mülteci kampına döndü ülke zaten kendi doktorumuza insanımıza güvenemezken elin yabancısaına nasıl güvencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?