Ali Emir😢😢😢

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Belki haberi olmayan insanlar vardır ama çocuğunu sağlıklı bir şekilde sadece ateşi var diye kontrole götüren bir anne çocuğu yabancı uyruklu paralı cahil, cani!! Katil.. Bi doktor yanlış serum takıyor ve serum takılınca bebek uyuyor annesinin kucağına morarmış minik cesedi bırakıyorlar Nasıl bir acı... Nasıl üzüldüm ağlıyorum hergün annesine dualar ediyorum Instagramdan #aliemiriçinadalet başlığında destek bekliyor annesi destek olalım Anneler Hastane Doktor cezasını çeksin çok üzüldüm nasıl güzel bir yavru Annesinin toprak evlat gibi kokmuyor demesi ahh. Ahh

Canım bende takip ediyorum tedaviyi uygulayan doktor bile Degilmiş.. Baska bir doktorun kaşesini kiralamış nasıl bir cahillik bu yaaa bende her gördükçe kahroluyorum o boncuk gözleri görünce annesinin feryatlarını

Bir de bu olay 8 şubesi olan İstanbul’daki bir özel hastane zincirinde geçiyor. Bayram dolayısı ile doktorların hepsi nöbete kalmadan izine çıkıyor, yerine bu ne olduğu belirisiz kadın kiralanıyor. Hastanenin adı açıklanmalı, hastane de linç yemeli. Akıl almaz bir durum, kimseye güvenemiyoruz.

Ü
ACIBADEM SAGLIK

Herşeyi öylece duruyor çok kötü ama ya

Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın bide şimdi devlette özelde ne olduğu belirsiz yabancı doktorlarda var insan kime güvenceğini şaşırıyo

Kesin mi? Ben de çok şubeli olunca oradan şüphelenmiştim çünkü ben de önceden gittim kırık için acildeki doktor ameliyata gerek yok dedi alçılandı ve sonradan öğrendim ki ameliyat olmalıymışım, kendi kendine tam kaynayacak bir eklem değilmiş, şu anda hareket sıkıntısı çekiyorum. Arkadaşım diyabet hastası, yapılan tedavi sonucu böbrekleri zorlanmış, arı sokmuş gibi şişmişti. Başka hastaneye geçmişti.

Hastanenin adını biliyorum annesi söyledi sağlık ya sağlık böyle cahillik olmaz olsun

Evet kesin çocuğun serum öncesi video bile var gülücük atıyor babası serumla gerek yok demesine rağmen serum takılıyor çocuğa

Muayene eden doktor devlet hastanesinde kadrolu diplomalı çalışan bir doktor..o hastanede kaçak olarak çalışıyormuş.bu olaydan sonra açığa alındı mı görevine devam mı ediyor meraktayım..olayı öğrendiğimden beri çok üzgünüm kabul edilesi bir durum değil..ölüm nedeni bile belli değil otopsi sonucu bekleniyormuş..Umarım kimsenin hatası değildir farklı bir sebebi vardırda belki biraz teselli olur aileye..evlat acısı çok zor ama şekilde göz göre göre evladını kaybetmek..

acıbadem in sitesine girdim şimdi hiç bişy yok gibi, açıklama vs de bulamadım bi özür bile yok.
olayı takip edenler biliyor musunuz oldu mu böyle bişey?

Bayram da seyranda neden hayat duruyor Turkiye de??? Sanki bayram da hasta olmayacak.
Asil sorun burda basliyor.
Hepsi ayni anda cikmamali. Biri Ramazan bayramin da izine ciktiysa, kurban Bayramin da gorevde olmali.

Cok uzuldum anneye, yavruya.

Bu Ilk degil ya. Nefret ediyorum su bayram sezonu gelmesinden.

Kimse demesin onlarinda hakki diye tatile. Ben Yurtdisindayim, Noel cok onemli burda. Ve 5 asistan dan 2sinin hakki var noelde tatile cikmaya. Is yeri ile anlasilip kimin sirasi diye belirleniyor bu.

Allah annesine babasina dayanma gucu versin. Bir melek ucup gitti bu dunyadan annesinin babasinin sicacik sefkat dolu kollarindan kara topraga girecek o minicik beden ne kadar aci. Allah boyle bir yangini kimeseye yasatmasin o melek cennette annesine babasina tekrar kavussun. Insallah otopsi raporundan annenin babanin bir nebze olsun icini rahatlatacak bir sonuc cikar.

Hastaneyj kapatsan doktorlari sahibini omur boyu hapse atsan, evlat acisi diner mi? Boyle seyler ysanmadan onune gecmeliyiz maalesef yapamadigimiz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…