• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Magdur ogretmenlere bir destekte siz olurmusinuz?

Okul oncesi kurumunda 1 yil resim ogretmenligi yaptim.ilkogretimde 1 yil..lisede 2 yil...
Ilkogretimde cocuklarin resimleri etkinlikleri hep yarim kalirdi.40 dakika oyle yetersizki.Esas olan cocuk hangi meslegi secerse secsin hayal guclerini guclendirebilmek,estetik kavramini asilamak ve soyut resimlere "ucube"diyen nesilleri azaltmak,italya gibi bir ulkenin kalkinmasinda resim sanatinin nasil buyuk bir payini aktarmak yeni yetisecek nesile...ama iste...
yurt dışında çok rastlanan bir şey bu. dalında çok ünlü bir doktor güzel sanatların bir dalında profesyonel başarıları olabiliyor ya da spor dalında. Ancak bizim ülkemiz güzel sanatları zaman kaybı olarak gören bir ülkeydi. yeni kuşakta biraz evrilmeye başladı Allahtan.

https://www.change.org/p/nabi-avcı-resim-öğretmenleri-olarak-2000-kadro-istiyoruz
Biliyorum herkesin farkli dertleri var belki yeri degil ama benim ve benim gibi binlerce magdur resim ogretmenlerine az verilen kadro nedeniyle atanamiyoruz...
Cocuklar resim malzemelerini cikartip derse basladiklari anda 40 dakika resimleri bitmeden doluyor ..
Artik hepimiz cocuklarin yaraticiliginin gorsel zekasinin geliserek mumkun oldugunu biliyoruz.resim dersleri haftada 1 saat oldugu icin atamalarda az,ders saatide yetersiz.
Ve biz bir kampanya baslattik..lutfen bir imza atarak sizde bize destek olun....
Yukarida linki paylastim..destek olan herkese cok cok tesekkur ederim.
imzaladım,branşçıların resim,müzik,beden dersine girmesine karşıyım.7 yıldır görevdeyim daha okulumda bu branşlardan öğretmenler hiç göremedim.
ilginçtirki bu derslerin öğretmeninin gelmemesini isteyen branşçılar da var maalesef kendi ek dersleri azalmasın diye
oysa çocuklar bu derslerden hiç bir şey öğrenemiyorlar.

imzaladım,branşçıların resim,müzik,beden dersine girmesine karşıyım.7 yıldır görevdeyim daha okulumda bu branşlardan öğretmenler hiç göremedim.
ilginçtirki bu derslerin öğretmeninin gelmemesini isteyen branşçılar da var maalesef kendi ek dersleri azalmasın diye
oysa çocuklar bu derslerden hiç bir şey öğrenemiyorlar.
Iste o ogretmenlere diyecek hicbisey bulamiyorum.hak yemekten baska bisey degil.kaldiki herkes alaninda uzmandir.tesekkurler desteginiz icin

yaptığım resimleri beğenmeyip bir de dalga geçen saçma sapan bir resim öğretmenim vardı. resim öğretmenlerini ve derslerini hiç sevemedim kadından sebep :(. şimdi sizin gibi öğretmenleri görünce kendi adıma üzülüyorum :) çocuklar adına çok seviniyorum ve hala atanamamanıza çok kızıyorum. imzaladım inşallah hayırlısıyla atanırsınız öğretmenim.

Senle pek iyi anlaştığımız söylenemez ama bence de haklısın, umarım kısa zamanda sesinizi duyarlar ve sen de atanırsın. İmzaladım.

yaptığım resimleri beğenmeyip bir de dalga geçen saçma sapan bir resim öğretmenim vardı. resim öğretmenlerini ve derslerini hiç sevemedim kadından sebep :KK43:. şimdi sizin gibi öğretmenleri görünce kendi adıma üzülüyorum :) çocuklar adına çok seviniyorum ve hala atanamamanıza çok kızıyorum. imzaladım inşallah hayırlısıyla atanırsınız öğretmenim.
Herkes ait oldugu yerde hayat bulur...atanip o ogrencilerime hayat vermek istiyorum tesekkurler;)

bir öğretmen olarak başlıkta ve yazılarınızda de bağlacını ayrı yazamamanız beni şaşırttı, belki acele yazarken fark etmemişsinizdir. küçük bir uyarı:)
Evet sahuru hazirliyordum bir yandan bu mesaji yazarken:)
Yinede baglac olan de yi yillardir karistiriyorum;)affola...tesekkur ederim;)

İmzaladım tatlım. Ben de Tarih öğretmeniyim, henüz atanamamışgillerdenim :KK14: O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Benim branşımın ataması da çok komik rakamlarda. Umarım devlet bize çektirdiği kepazeliğe artık bir son verir. Atanamayıp intihar eden öğretmen haberleri son bulur. Mesleğimiz eski itibarına kavuşur. Bu konuyla ilgili söylenecek çok söz varda benim dilimde artık tüy bitti. Umarım en kısa zamanda devlet kapısı bizlere de açılır. İyisimi, biz zaten öğretmeniz, tek isteğimiz kadrolu olmak deyip sözlerimi bitireyim.. :KK51:

Back
X