Ali Cemal Yılmaz orta yuz germe şaka germe gidi germe estetik operasyon deneyimim.

Gecen yil olacakti arkadaslar.eksik yazmisim.

Merhaba arkadaslar bugun kalan dikislerimde alindi.epey indi yuzumun sisligi.karnimdaki sertliklerde normale donse cok mutlu olacagim.bu gun 15.gunum sabah 12 de evden ciktim 1,5 saatlik bir mesafe giderek avrupa yakasina gectim.yogun bir trafikte arac kullanip dikislerimi aldirdim. Eve 23 te geldim.bu kadar cabuk disarida uzun zaman gecirebildigim icin mutlu oldum.yuzumde kesiklerin oldugu yerler ilk gunler de kati kati duruyordu.onlarda yumusamaya basladi.ip aski mi kombine ameliyatli mi daha cok acili.kesinlikle ip aski arkadaslar.ip askiyi yaptirirken de iyilesme suresinde de cok sıkınti oluyor.ve istenilen sonuc elde edilmiyor.birde yuzunuzde ip oldugu belli oluyor.gulerken gorunuyor.

Tesekkur ederim.ödem oldugu icin anlayamiyorum.ama arkadaslar simdiden bile cok guzel oldun diyorlar. Kombine ameliyat olarak fiyati gorustum .biraz fiyatta anlasma yaptik hepsine 30 bin ödedim.
Merhaba merak ettim bana da fotoğrafının gonderirmisin rica etsem?

Geçmiş olsun. Önceki ve sonraki fotoğraflarınızı bende görebilir miyim. Şakak germe endoskopik olarak mı yapıldı yoksa açık cerrahi işlem ile mi yapıldı? Sevgiler

Arkadaşlar bende orta yüz germe ve burun ameliyatı olucam İsmail Bayramla görüştüm birde Ali Cemal Yılmazamı gitsem çok kararsızım ve korkuyorum kötümü olur diye banada rica etsem resim atabilirmisin

kelebek8 gecmis olsun yeni gordum yazilarinizi bende ayni ameliyati oldum tum yuz germe
Sonucunu merak ediyorum nasilsiniz simdi memmunmusunuz ?

Kelebek8 ameliyatının üzerinden uzunca bir zaman geçmiş inşallah her şey gönlünce olmuştur geçmiş olsun diyorum ben İzmir’deyim ve sizin gibi olumlu yorumları okuyunca cesaretim artıyor bende yüz gençleştirme operasyonu olmak istiyorum özelden mümkünse eski ve yeni fotoğraflarını atar mısınız sağlıcakla kalın

Yine acilmis ve terkedilmis bir konu
Ya arkadas gelip buraya mutluyum yazip kacmak nedir reklam mi ne ?? Anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…