Gecen yil olacakti arkadaslar.eksik yazmisim.Gecen yaz gozkapagi ameliyati arastirmasi yaparken instagramda karsima cikmisti.cesaret edip yaptirdim.sonuc guzeldi.ayni doktora dayioglu 50 yasinda meme karin liposakşin yaptirdi.memnun kaldigimiz icin islemlere devam ettik.dolgu botoks islemlerimi de yaptirmistim.guvenmesem yaptiramazdim.doktora guvenmeyince dis cektiremiyorum.
Merhaba merak ettim bana da fotoğrafının gonderirmisin rica etsem?Tesekkur ederim.ödem oldugu icin anlayamiyorum.ama arkadaslar simdiden bile cok guzel oldun diyorlar.Kombine ameliyat olarak fiyati gorustum .biraz fiyatta anlasma yaptik hepsine 30 bin ödedim.
Tabi oncesi sonrasi seklinde mi atayim.Merhaba merak ettim bana da fotoğrafının gonderirmisin rica etsem?
Mumkinse evetTabi oncesi sonrasi seklinde mi atayim.
Ozelden atabilirim resmimi size.gidi germe yapildi.sanirim o arada boyunda geriliyor.ama boyun germe olarak yapilmadi.yuzum genetik olarao buldok yanaklari dusmustu.kaslar dustu.
Bana da atar mısınız?Tabi oncesi sonrasi seklinde moi atayim.
Attim :)Bana da atar mısınız?
Geçmiş olsun şu an eminim her şey çok güzeldir doktorunuzu öğrenebilir miyim sağlıkla kalınBugun ilk banyomu yaptim.hic agri sizi olmadi.yuzumdeki sislikler inmeye basladi.morluklarda yavas yavas sarariyor.
Arkadaşlar bende orta yüz germe ve burun ameliyatı olucam İsmail Bayramla görüştüm birde Ali Cemal Yılmazamı gitsem çok kararsızım ve korkuyorum kötümü olur diye banada rica etsem resim atabilirmisinOzelden resim atabilirim.ama şuan pek birseye benzemiyorumonceki halimi atarim siz karar verirsiniz.hic zorlanmadim.abarti duzeyde agri vs de olmadi.yatarken dogrulurken karin bolgemde biraz agri oluyor.ama 2 sezeryan yasamis biri olarak cok zorlanmiyorum..2 gun hastanede kaldim.evde cocuklarima ben bakiyorum.biri 2,5 biri 8 yasinda.avm piknik sahil misafirlik her yerede gidiyorum. ilk gunlerde biraz halsizligim vardi.agri kesici almadigimda basagrim oluyor.sanirim o da normal.baska dr yuz germe yaptiran arkadasimda da olmuş basagrisi.en buyuk sorun sicaklar.
Ali Cemal Yilmaz .kendimle bariştim.Geçmiş olsun şu an eminim her şey çok güzeldir doktorunuzu öğrenebilir miyim sağlıkla kalın
30 bin ama benim liposakşin da var.fiyat bilgisi yazmanız mümkün mü
Ozelden resim atabilirim.ama şuan pek birseye benzemiyorumonceki halimi atarim siz karar verirsiniz.hic zorlanmadim.abarti duzeyde agri vs de olmadi.yatarken dogrulurken karin bolgemde biraz agri oluyor.ama 2 sezeryan yasamis biri olarak cok zorlanmiyorum..2 gun hastanede kaldim.evde cocuklarima ben bakiyorum.biri 2,5 biri 8 yasinda.avm piknik sahil misafirlik her yerede gidiyorum. ilk gunlerde biraz halsizligim vardi.agri kesici almadigimda basagrim oluyor.sanirim o da normal.baska dr yuz germe yaptiran arkadasimda da olmuş basagrisi.en buyuk sorun sicaklar.
Ozelden resim atabilirim.ama şuan pek birseye benzemiyorumonceki halimi atarim siz karar verirsiniz.hic zorlanmadim.abarti duzeyde agri vs de olmadi.yatarken dogrulurken karin bolgemde biraz agri oluyor.ama 2 sezeryan yasamis biri olarak cok zorlanmiyorum..2 gun hastanede kaldim.evde cocuklarima ben bakiyorum.biri 2,5 biri 8 yasinda.avm piknik sahil misafirlik her yerede gidiyorum. ilk gunlerde biraz halsizligim vardi.agri kesici almadigimda basagrim oluyor.sanirim o da normal.baska dr yuz germe yaptiran arkadasimda da olmuş basagrisi.en buyuk sorun sicaklar.
çok geömiş olsun memnun olup kendinizi iyi hıssetmenıze çok sevındım. ben de fotoları rica etsem. şakaklardan sarkma basladı gözkapağım da dahil.Ali Cemal Yilmaz .kendimle bariştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?