Geçmiş olsun. Boyunda gerildi mı? Aslında yaşın çok genç. Gözlerini kapatıp öncesi resmini koyar mısın. İnşallah sonuç güzel olur.Merhaba arkadaslar .deneyimim kolaylikla takip edebilmeniz icin yeni bir baslik acmaya karar verdim.baska bir baslik altindan ilk 4 gunumu yazmistim.41 yasindayim.buldok yanaklar kaslar ve yuz dusmustu.defalarca pek cok islem yapitirdim.ama istedigim sonucu alamadim.en son ameliyata karar verdim.29 Temmuzda ameliyat oldum.orta yuz germe.şakak germe ve gidi germe yapildi.ayni zamanda karin liposakşin yaptirdim.islemler fazla oldugu icin ameliyat suresi de uzuyor.ameliyattan ciktigimdan beri herkes agrin var mi diye soruyor.duzenli olarak agri kesici kullandigim icin mi bilemiyorum.ama sandigim gibi kotu bir agri aci olmadi. dokunma sonucu olusan agrilar olabiliyor o kadar.hafif arkandan cekiyormus hissi var sadece.kulak arkamada dogru gidi germe yapildi sanirim o yuzden.morarmalarim olmasi gerektigi kadar odemlerim azalmaya basladi.cevremdekiler oyle soyluyor.buz uygulamasi yapiyorum sık sık .yuz korsesini takinca kafama bandana takiyorum.yuzume de maske takinca disaridan ninja kaplumbagalari andirsam da.pek anlasilmiyor. Gun gun sizinle gelismeleri paylasacagim.
Canim sana ozelden daha once atmistim resim.sende ayni islemleri onermistin.Geçmiş olsun. Boyunda gerildi mı? Aslında yaşın çok genç. Gözlerini kapatıp öncesi resmini koyar mısın. İnşallah sonuç güzel olur.
Hatırladım canım. Gönder tabiki merak ettim ❤Canim sana ozelden daha once atmistim resim.sende ayni islemleri onermistin.istersen simdiki halimi atayim.
Merhaba geçmiş olsun. Eminim çok güzel olmussunuzdur.Arkadaslar yarin dikislerim alinacak.yuzum yavas yavas normale dönme çabasinda .morluklar sararmaya basladi.bu arada morluklar icin gunde 3 kez Hirudoid jel kullaniyorum.
Merhaba geçmiş olsun. Eminim çok güzel olmussunuzdur.
Ne kadar ödediniz toplam bu işlemlere?
Şakak germe sac icinde , digeri kulak hizamdan arkaya dogru uzaniyor ama anlasilmayacak şekilde.daha once ayni doktora gozkapagi ameliyati olmustum.izler cok hafif belli oluyor.bilen farkedebilir dikkatli bakinca.sanirim bu izlerde cok az belli olur.Dikiş yerleri saç içimde mi dışında mi kaldı?
Sizin adınıza ben mutlu oldum. Ne yalan soliyim resim görmek çok isterdim ama tabi herkese açık bı alan olduğu için ısrar etmiyorum. Bu arada fiyat iyi geldi bana. Fakat merak ettim zor oldu mu hem yüz hem vücut ya ikisi birden. Bu konuda zorlandiniz miŞakak germe sac icinde , digeri kulak hizamdan arkaya dogru uzaniyor ama anlasilmayacak şekilde.daha once ayni doktora gozkapagi ameliyati olmustum.izler cok hafif belli oluyor.bilen farkedebilir dikkatli bakinca.sanirim bu izlerde cok az belli olur.
Ozelden resim atabilirim.ama şuan pek birseye benzemiyorumSizin adınıza ben mutlu oldum. Ne yalan soliyim resim görmek çok isterdim ama tabi herkese açık bı alan olduğu için ısrar etmiyorum. Bu arada fiyat iyi geldi bana. Fakat merak ettim zor oldu mu hem yüz hem vücut ya ikisi birden. Bu konuda zorlandiniz mi
Çok çok iyi geçmiş belli ki vallahi böyle iyi sonuçlar duyunca bı cesaretim hevesim geliyor kiOzelden resim atabilirim.ama şuan pek birseye benzemiyorumonceki halimi atarim siz karar verirsiniz.hic zorlanmadim.abarti duzeyde agri vs de olmadi.yatarken dogrulurken karin bolgemde biraz agri oluyor.ama 2 sezeryan yasamis biri olarak cok zorlanmiyorum..2 gun hastanede kaldim.evde cocuklarima ben bakiyorum.biri 2,5 biri 8 yasinda.avm piknik sahil misafirlik her yerede gidiyorum. ilk gunlerde biraz halsizligim vardi.agri kesici almadigimda basagrim oluyor.sanirim o da normal.baska dr yuz germe yaptiran arkadasimda da olmuş basagrisi.en buyuk sorun sicaklar.
Gecen yaz gozkapagi ameliyati arastirmasi yaparken instagramda karsima cikmisti.cesaret edip yaptirdim.sonuc guzeldi.ayni doktora dayioglu 50 yasinda meme karin liposakşin yaptirdi.memnun kaldigimiz icin islemlere devam ettik.Çok çok iyi geçmiş belli ki vallahi böyle iyi sonuçlar duyunca bı cesaretim hevesim geliyor kiBen henüz para biriktirme aşamasındayım Bu doktoru biri mi tavsiye etmişti peki
Evet kesinlikle.hem fiyat uygun oluyor.hem tek seferde kurtuluyoruz. ayri yapildiginda ameliyathane parasida biniyor cunku.her bir islem jcin.Aslında hepsini beraber yaptırmak daha mantikliymis sizin yazılardan sonra öyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?