Ali Ağaoğlu'nun Parası Çenemizi Yormaya Devam Ediyor: Canlı Yayında Parasını Saydırdı

Anadan atadan olmayınca böyle oluyor, küçükken bisikleti de yoktur kırmızı çil çil parlayan, yazıkkk ne yapacan

Ben bu programa denk geldim,"ortanca eş" konusunu konuşuyorlardı.
Bir an yanlış mı görüyorum ne alaka çok izlenen bir kanalda ve saatte bunları konuşuyorlar dedim.
Demek iş para saymaya kadar gelmiş.
Bunlar anca magazin eklerinde yazılıp çizilecek konular.Bu kadar önemseyip önümüze getirmeleri çok saçma.

zenginin arkadaşı çok olur, bana da bulaşır hesabı...
Ali Ağaoğluna göre belki bu eleştirenler kıskanıyordur onu
Bu Ali parağlu, gibi tipler den Türkiyede şimdi bazı yerlerde beliren Sudi Arabistan dan gelen tipler..

Ben saymadım kocadan zenginim ben kocam saydı benim kocam canım kocam

bibi kızım bu fakirler anlamaz seni, allah bilir Bentley arkasına bisiklet asmak ne onu bile bilmiyorlardır Azıcık AA reklamları seyredin de ufkunuz açılsın pis fakirler biriniz de şuraya para sayan smiley koymamışsınız ara ara bulamadım

Oo para sayan smile çok güzel olurdur valla biz zenginler için

Adam boşuna bir röportajında "görgüsüzlük zevk veriyor" dememiş, Ortadoğulu zenginler neden bu kadar görgüsüz ve ince zevklerden yoksun oluyor gerçekten? Ha Ömer Koç gibiler ayrı mesela adam incelik ve kültür abidesi.
Misal zamanında Solomon Guggenheim , ailesinin zengin ama maden kazalarında ölen işçilerden dolayı herhangi bir itibara sahip olmamasına içerlenip , eskiyi aklayıp paklayacak bembeyaz Guggenheim müzesi kuruyor. Acaba ilerde Ali Ağaoğlu'nun çocukları da bu kadar ince düşünüp bu itibar temizleme operasyonlarından birini yapıp, sitelerden birini komple müze haline getirir mi asdfgh.

tamam ıkna olduk cok paran var be adam
bız ıkna oldukda sen cok paran olduguna ıkna olamamıssın sasırmıssın baya
sonradan gorme olunca tabı
tek tek yan yana bırlestırıp bı carsaf nevresım takımı yapsın yanında para ıcın kalan hatunlarından hangısıyse belkı kokusuyla uyursan rahatlarsın
neyse
neye yarar bı beyın bıle alamadıkdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…