Hahaha bende 5 tl var olmamıFeci culsuz hissettim la kendimi
tamm tamina 35 liram var
Herkes sen mi bibiciğim, pro üyeliğe çat diye 40 TL para saysın?amann bende bişey sandım sadece 8.400 tlcikmi çıkmış pis fakir buda ya
Ben saymadım kocadan zenginim benHerkes sen mi bibiciğim, pro üyeliğe çat diye 40 TL para saysın?
Canım bence boşan.Ben saymadım kocadan zenginim benkocam saydı benim kocam canım kocam
Zengin dediğin parayı eliyle saymaz, para sayma makinesi alır, Ağaoğlu elle saydırıyor, zengin diyemeyiz o zamanBen saymadım kocadan zenginim benkocam saydı benim kocam canım kocam
Aynen fakir işte müdürüm diyorum inanmıyorsunuzZengin dediğin parayı eliyle saymaz, para sayma makinesi alır, Ağaoğlu elle saydırıyor, zengin diyemeyiz o zaman
Ali Ağaoğluna göre belki bu eleştirenler kıskanıyordur onuzenginin arkadaşı çok olur, bana da bulaşır hesabı...
Ben saymadım kocadan zenginim benkocam saydı benim kocam canım kocam
Oo para sayan smile çok güzel olurdur valla biz zenginler içinbibi kızım bu fakirler anlamaz seni, allah bilir Bentley arkasına bisiklet asmak ne onu bile bilmiyorlardırAzıcık AA reklamları seyredin de ufkunuz açılsın pis fakirler biriniz de şuraya para sayan smiley koymamışsınız ara ara bulamadım
60 yaş üstü + zengin.Bu kro ile aramda ne gibi bir bağ kurup etiketleme gereği duydun?
Ölmez bu. Ayrıca zaten hali hazirda en az 3 karısı var. 5 7 de olabilir bilemiyorum.60 yaş üstü + zengin.
Olsun hedef kitlene dahil. En genç hanımı olursun işte.Ölmez bu. Ayrıca zaten hali hazirda en az 3 karısı var. 5 7 de olabilir bilemiyorum.