Ali Ağaoğlu'nun Parası Çenemizi Yormaya Devam Ediyor: Canlı Yayında Parasını Saydırdı

bülent ersoyu hatırladımi o da cüzdanında çok para taşıyor, çok gördüm :)

ya adamların kapkaç dertleri yok tabi,

ben de olsam ben de nakit taşırım yanımda, nakit paranın hissi farklı oluyor bence.

hatta bu kadar zengin olsam sanırım değişik para birimlerinden de yanımda bulundururum.
bende fena bir kurgu gücü var da,
her şey olabilir,
bankalara çok güvenmemek lazım,
yanınızda nakit bulunsun kızlar.

hatta evim güvenli olsa yastık altı yaparım tüm paramı, ne vericem bankalara da zenginliğimi bildiricem cümle aleme.

bu smiley anlattı sanırım Ağaoğlu

Çok gereksiz bir insansın Ali Ağaoğlu.
Yüzsüz sonradan görme adamın teki.

Adamın bakışı kes nasıl arzuyla bakıyor paraya

O değilde 50 bin limit neymişki gözümden düştü 50 bin limiti var zenginim diyor. Ben ne adamlar gördüm cart diye 100 lira karttan taksitsiz geçiriyor. Bazılarının limitsiz olduğunu düşünmeye başlamıştım.
Bu kart zampara kendini bir şey sanıyor.

Artik bende temkinli davranicam.
Eger bir gun unlu olursam programa cikmadan once tum bankadaki parayi cekip ceplerime sikistiricam. Hatta cepli donda yapicam. Plan hazir, is birtek unlu olmakta.

Bu nasıl bir fütursuzluk aklım almıyor.
Gözümde değil o paralar 5 kuruşluk değeri yok. Tın.

Bu adamın basın danışmanı yada Pr uzmanı işi mi bıraktı ne oldu anlamadım. Bunca zamandır piyasada ama böyle görgüsüzlükleri ortaya çıkmıyordu ama şu an kendini,marka değerini bitiriyor habire.
O paraları cebinde tutacağına sağlam bir Pr şirketi ile anlaşıp,bir an önce toparlayabildiği kadarıyla toparlamalı.
Ciddi anlamda kötü reklam yapıyor uzun zamandır. Nerede kendi projesinin reklamında yer alan Ağaoğlu nerede çam üstüne çam deviren Ağaoğlu.

Ben bile yanımda 100 binden aşağı taşımam yahu neden bu adam sürekli fakir olduğunu ispat etmeye çalışıyor.

aaa evet ya, başarılıydı o reklam.

hakikaten ağaoğlunun yatırımlarının muhatabı belli, bu şekilde davranarak kendi değerini düşürecek.

belki de farklı kulvarlara heves ediyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…