Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar alfemo mobılyada ındırım var ben kose takım almak ıstıyorum aranızda alfemo kullanan varmı kalıtesı nasıl acaba yardımcı olursanız cok mutlu olurumopuyorumnanaktan
ay köşe diye görünce dayanamadım. benim de yaza düğnüm olacak oturma odasına köşe takımı aldık , alfemodan değil ama sitelerden beğendk , resmini ekleyim sen de bak alfemoda ne kadarmış köşeler http://i1001.hizliresim.com/2010/1/30/2453.jpg
sızın aldıgınız kose takımına bayıldım harıka kaca aldınız bu arada ALLAH tamamına erdırsın mutluluklar dılerıma.s. alfemoda % 50 ındırım var benım begendıgım kose 2700 den 1390 a dusmus
ben varım orda çalıştım bir dönem gerçekten çok beğendiyseniz alın tabiiki ama bana sorarsanız sırf indirime girdi diye alıcak iseniz bir kere daha düşünün derim