- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
bu işlemde saç 2 ton açılıyor o yüzden çok koyu bi renge boyamak gerekiyor galiba benim önceden altta kızıl kaldığı için ne kadar koyu boyatsamda bu işlemden sonra baya açılıyor ama boya olmayan yere yani saçın dipleri daha doğal duruyor yani hiç boya yaptırmayan birinde dahada kalıcı olabilir bence.
Bazı markalarda açılma bazı markalarda koyulaşma oluyor doğrudur...
Evet saçın rengi açıldığı için b. Fönünden sonra boya yapmıştır. Boya yapıldıktan sonra b. Fönü bozulmuyorsa sorun yok. Bana da keratin bakımı yaptılar. saçım kısa olduğu için maşa ile düzleştirme yapılmadı sadece. Kabarma olayı kalmadı şimdilik. Haziran ortası yeniden yaptırmak istiyordum. Önerdiğin ürünle evde kendim deneyeceğim. Bilgini paylaştığın için tşkler...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boya yaptıktan sonra brezilya fönü bozuluyor, defalarca sebebini açıkladım.
cnm saçlarını o zamana kadar uzat düzleştirici ile yapman daha ii olur çünkü ısı yoluyla saça keratin yükleniyor diğer türlü saça sürüp bekletip kurutmayla tam etkileyeceğini sanmıyorum tabii bakım amaçlı olabilir ama kesin sonuç için düzleştirici şart bence.
Hacerciğim Brezilya fönü ayrı, keratin bakımı ayrı şeyler keratin bakımında düzleştirme işlemi yapılmıyor.Bu yüzden brezilya fönü kuaförlerde 30 liradan başlıyorken keratin bakım 60 lira bir şey tamamen farklı şeyler bunlar.
Saçlarım çok dökülüyordu. Bir de boyun fıtığı olduğu için ense saçlarımın ıslak kalmaması gerekiyor. Bende baş bölgesinden çok terlwdipim için ense saçlarım hiç kuru kalmıyor malesef... Bunun için de sürekli toplayıp toka kullanmam gerekiyordu. Toka da baş ağrısı yapıyor. Hepsinin toplam sonucu kestirmeye karar verdim ve kestirdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçı kısa kestirince saç dökülmesinin duracağını sanan çok fazla insan var fakat yanlış bir bilgi. Saçların uzayan kısımları yani bizim elimizi attığımızda dokunduğumuz saç telleri ölü olan kısımlardır, canlı kısımlar ise üretim yapan saç kökleridir dolayısıyla saçı kestirerek saç köklerine mudahale edilemiyor... Dökülme bakımları uygulamanızı tavsiye ederim..
Bu arada ben Brezilya fönü ile alakalı kendi ana başlığımda devam etmeye karar verdim, burada paylaşım yapmayacağım yani...
Sevgiler