ben de bugün fark ettim ki daha önce soru sormuşum cevabı alıp kaçmışım

bende buradaki arkadaşların yorumlarıyla alf hero ve handy modelini beraber aldım ve bir buçuk yıldır kullanıyorum öncelikle yer silmek için hero dan çok memnunum buhar gücü aynı reklamlarında gösterdiği gibi 2 bezi var evin yarısını biriyle diğer yarısını biriyle temizliyorum 100 metrekare ev için buharın tümü yetiyor ama actijeni fazla kullanmak ya da buharı fazla vermek için tetiği çok kullanırsanız o zaman buharı bitiyor( bu da bir sorun değil çünkü suyu koyduğunuzda çok kısa sürede ısınıp buhar veriyor zaten) laminat yüzeylerde performansı çok iyi aynı şey fayanslar için pek geçerli değil o da fayansın üstünü güzel temizliyor ama derz aralarına giremiyor sanırım (derzler kararıyor) benim evimin çoğu laminat olduğundan çok çok çok memnunum, yıllarca viledayla boşuna uğraşmışız heroyla iş çabucak bitiyor benim gibi üşengeç çalışan hanımlar için öneririm, handy modeli için yorumlarım, koltuk için denedim ama başlığı çok küçük uğraşamadım onunla bıraktım, diğer arkadaşların dediği gibi çok şey beklememek lazım, ben handy yi dolap kapakları, kapılar ve camlar (cam balkon ve pimapenler) için kullanıyorum sadece buhar verme başlığıyla buharı sıkıp başka bir bezle siliyorum sonuç pırıl pırıl

bu arada ben hortumuyla kullanamadım çünkü hortumlu kullanınca su akması ve buhar kesilmesi gibi durumlar yaşanıyor ama hortumsuz sadece buhar ucu takılınca buhar kesintisiz çıkıyor henüz duvar temizliğinde denemedim ama onda da başarılı olacağına inanıyorum yani alınmasını tavsiye ederim