Alezdeki Adet Kanı Lekesi Nasıl Çıkar?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Midenizi bulandırdıysam kusuruma bakmayın ama geçmiyor bir türlü.Ne yapmalıyım?Sıcak,soğuk suya batırdım,çamaşır suyuna da batırdım.

Midenizi bulandırdıysam kusuruma bakmayın ama geçmiyor bir türlü.Ne yapmalıyım?Sıcak,soğuk suya batırdım,çamaşır suyuna da batırdım.

Kan lekesi ilk olarak soguk su ve beyaz sabunla yıkayınca çıkıyor ama, sizin ki eski leke olmuş artık sanırım

Affedersiniz ama yeşillenmeler oldu.Sıcak suya yatırmıştım.

Aklınızda bulunsun, kan lekesi soguk su ile çıkıyor. Zamanla çıkar artık olduğu kadar, nasıl olsa alezmis, temiz olduğunu biliyorsunuz, kullanın oyle. Tabi belki önerisi olanlar vardır baska

Koslanın leke çıkarıcısı çıkarır belki bir de onunla deneyin. Sıcak suya bastıysanız yerleşmişte olabilir leke

Aklınızda bulunsun, kan lekesi soguk su ile çıkıyor. Zamanla çıkar artık olduğu kadar, nasıl olsa alezmis, temiz olduğunu biliyorsunuz, kullanın oyle. Tabi belki önerisi olanlar vardır baska
Tabi görünmüyor sonuçta ama aleze nasıl çıktı lekesi ona kızdım biraz.Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…