- 16 Haziran 2019
- 323
- 382
- 26
-
- Konu Sahibi Nezormusbu
teniniz beyaz, killariniz koyu renk ise kisa surede sonuc alirsiniz, caniniz acir ama cok cok azaliyor. hangi sehir hangi klinik hepsinin onemi var gerci.Merhaba arkadaslar,
Lazere baslamayı düsünüyorum. Bir yer ile görüştüm alexandrite plus lazer kullanıyorlarmıs. Bu cihaz ile lazer yaptıran var mı görüsleriniz neler?
Siz hangi cihazı önerirsiniz
Bütçe varsa ben buz lazeri öneriyorum ben çok çok memnun kaldım. Alexandra tipi bacaklarıma yaptırmıştım, basbayağı azalttı ama bazı yerlerde fazla can yaktığını hatırlıyorum. Baldırımda kaslarımın üstü basbayağı acımıştı. Ben acı eşiği düşükçe bir insanım bana da öyle gelmiş olabilir tabiSeçim sizin, bence iyi bir makine yalnız yüzünüze değdirmeyin asla yüzdeki kıl köklerini uyarıp aşırı kıllanmaya yol açtığını söyleyenler var. Kol, bacak, vücut için gayet ideal bence olur.
Aaa evet siz deyince banada çağrışım yaptı Alex plus ipl diyorlardı sankiAlexandrite ve buz lazere gittim. Buz lazer daha acısız ve konforlu geldi bana ancak asıl alexandrite ile çoğu tüylerden kurtuldum. Biraz daha fazla acıtsa bile uyuşturucu kremler sayesinde devam ettim şimdi sadece genitalde oldukça nadir ve seyrek çıkıyor, diğer yerlerde bir senedir çıkan tüy görmedim. Yani eğer bahsettiğiniz makine alexandrite lazer ise tavsiye ederim. Ama alex plus ise, onların ipl olduğunu duymuştum. Emin değilim tabi ama aklımda böyle kalmış. Eğer ipl ise tüy köklerini uyutuyor daha geç çıkmasını sağlıyor ama kesinlikle bitirme gibi bir durum yok. Modern ağda gibi. Boşa para verirsiniz. Eğer ipl ise, ev tipi ipl cihaz alın, aynı etki yani.
Evett doğrudur o zaman. Boşuna kandırıyorlar insanlarıAaa evet siz deyince banada çağrışım yaptı Alex plus ipl diyorlardı sanki
Ben yaptırdım Alexandrite lazer ile epilasyon. Tüm vücut yaptırmıştım çok iyi sonuç aldım. Sadece yüzünüze yaptırmayın yüzde ince tüyleri kıl haline getiriyor. Bacaklarda falan maşallah diyim yüzde 98 bitti :)
Merhaba ben 6 seans satın almıştım 6da kontrol seansı vardı yani toplam 12 seans. Ben tüyler çıktıkça gittim seans aralarım başta 2 aydı sonra 4 5 ay oldu ve bittiMerhaba, toplamda kaç seans gittiniz acaba? Bir de seans aralarınız kaç aydı ve toplam da ne zaman bitti acaba.?
Buzlu lazerde hiç hissetmiyor musunuzBütçe varsa ben buz lazeri öneriyorum ben çok çok memnun kaldım. Alexandra tipi bacaklarıma yaptırmıştım, basbayağı azalttı ama bazı yerlerde fazla can yaktığını hatırlıyorum. Baldırımda kaslarımın üstü basbayağı acımıştı. Ben acı eşiği düşükçe bir insanım bana da öyle gelmiş olabilir tabiSeçim sizin, bence iyi bir makine yalnız yüzünüze değdirmeyin asla yüzdeki kıl köklerini uyarıp aşırı kıllanmaya yol açtığını söyleyenler var. Kol, bacak, vücut için gayet ideal bence olur.
Ger
Gerçekten o kadar etkili mi? Bitiriyor mu yani?
Çok teşekkür ederim..Merhaba ben 6 seans satın almıştım 6da kontrol seansı vardı yani toplam 12 seans. Ben tüyler çıktıkça gittim seans aralarım başta 2 aydı sonra 4 5 ay oldu ve bitti
Buzlu lazerde hiç hissetmiyor musunuz
Bu süper haber. Tek seanstan sonra kaçmıştım ,hayır, gerçekten 0 acı.