Kızlar Geçen pazartesi günü yani 5 gün önce çene ve gıdı bölgeme alexandrite lazer yaptırdım fakat tüylerim halen hiç uzamadı?Böyle nokta nokta çok çirkin görünüyor.Dökülmesi içinde biraz uzaması lazım.Ya böyle kalırsa diye çok korkuyorum.İki üç tanesi biraz uzamıştı onlar döküldü ama diğerleri öyle kaldı?Normal mi bu durum sizce? Sizde nasıl oluyor?
ılk yaptırışında dökülmesi daha uzun sürüyor.Merak etme.Fondötenle kapatıp idare edeceksin, bir süre sonra özelikle kalın tüylerden kurtulmuş olursun.Ama yüzdeki ince tüylere alexandite lazerin çok etkisi olmuyor.8-10 seansla baya bi azalama sağlasa da tamamen bitmiyor..
ayva tüylere alexandite fayda değil zarar sağlıyor...tecrübeyle isbatlı... yüzümdeki sert tüyler 3 seansta iyice inceldi ama ayva tüyler kalınlaştı...onlar önce kalınlaşacak sonra bitecek dedi dr ama bakalım
Kızlar Geçen pazartesi günü yani 5 gün önce çene ve gıdı bölgeme alexandrite lazer yaptırdım fakat tüylerim halen hiç uzamadı?Böyle nokta nokta çok çirkin görünüyor.Dökülmesi içinde biraz uzaması lazım.Ya böyle kalırsa diye çok korkuyorum.İki üç tanesi biraz uzamıştı onlar döküldü ama diğerleri öyle kaldı?Normal mi bu durum sizce? Sizde nasıl oluyor?
Kızlar teşekkürler hepinize.Henüz birinci seans.Daha önce 3 seans falan gitmiştim yani yaklaşık bir sene önce ve koyu renk tüylerim bi daha çıkmamıştı.Sonra ben yüzümle gene oynayıp kalınlaştırdım tabi.Şimdi tekrar başladım.ınceler için daha sonra diode yapacaklarmış bana.
Bugün erkek arkadaşımla görüştüm bide.Fark etmesin gıdımı diye neler çektim Biran önce dökülseler...
tatlım bende bacagıma gittim carsamba günü alexle yaptılar.bir haftadan önce dökülmüyormus.benim de bacaklar nokta nokta oldu.biraz sabretmek lazım.bir hafta sonra kese yap dökülcek dediler.bekliyorum bakalım...