- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.341
beyaz tenliyim. kıl yapım siyah sert. bu yöntemle mi yaptırmalıyım. bunda hepsi bitmez diyolar.:44:
bi kaç seanstan sonra tüyler incelip sararınca alexandrite tüyleri görmüyo diye duymustum:44:Beyaz ten ve sert kıllara sahip kişiler lazerde en iyi sonuç alanlar ve Alexandrite tavsiye ederim
evet doğru atış yapılıyor fakat çok geç çıkıyor o sarı tüylerbi kaç seanstan sonra tüyler incelip sararınca alexandrite tüyleri görmüyo diye duymustum:44:
evet doğru atış yapılıyor fakat çok geç çıkıyor o sarı tüyler
onları iğneli ile yok ettirebilirsin
yada nm sini arttıracaklar zarar vermeden
o konuda bilgim yok ama mantıklı olabiliralexandrite la baslanıp diot lazer cihazla devam edilmesi mümkün müdür acaba
o konuda bilgim yok ama mantıklı olabilir
varsa gittğin yer onlara sormalı
rica ederim :)))))teşekkür ederım. gitmeyi düşünüyorum sorayım
bi kaç seanstan sonra tüyler incelip sararınca alexandrite tüyleri görmüyo diye duymustum:44:
Alex inceltiyor baya evet,ama düzenli gidebilmek lazım seanslara, beni 5. seansım fakat düzenli gidemedim 3-4 ay arayla ve kontrollere de gidemedim malesefama baya inceldiğini söyleyebilirim. 1 seans da ıpl e gittim jelleri sürdüler bir güzel de jiletlediler ohhh ne güzel kaymak gibi oldum yaaa diye seviniyordum 1 aya kalmadan tüm tüyler olduğu gibi çıktı, alex te 2 aya yakın çıkmıyordu bende, hiç memnun kalmadım bir daha da gitmedim. Seneye kadar seansları düzene koyarım ve kaymak gibi olurum diye düşünüyorum :)))
Insallah gorursunuz bu mesaji siz neredw yaptirdiniz lazeri?
nereye yaptırdın acaba?DEDİKLERİNE HARFİYEN KATILIYORUM... Dün alexandrite ile ilk tanışmamdı. Arkadaşım tavsiyesiyle gittim ve IPL ile harcadığım zamana yazıkkkÖnce bir ilgi bir alakayla karşıladılar, derdimi anlattım ve uzman seans yapılan bölgeyi gördükten sonra, belirli yerlerde kıl köklerine göre değişiklik olabilir ancak sende ihmal yapmışlar dedii Bu kadarı bile iyi sonuç vermiş. Ipl ile kalın kıllar incelir sadece dediiii daha sonra alexandrite bir işine yaramaz ŞooKkkkk :26::26::26: sonra seansa alındım. ve bitti dediler Seansımdan çokk çokk memnun kaldımm , umarım zaman geçtikçe daha da bir farkedilir ölçüde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?