- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.321
koltukaltlarım bitti bu lazerle ama bıyıklarım için hala gidiyorum seanslı değildi benimki istediğim zaman randevuyla ama 2 senedir her ay gidiyorum bıyıklar için desem yalan olmaz, son zamanlarda 2 ayda bir gitmeye başladım. bilmiyorum benim tüylerim çok açık renkli belki ondan iyi etki gösterememiştir
acik renklerde lazer yapmiyolar zaten lazer isigi siyah rengi goruyo cunku,sizin ihtiyaciniz olan igneli epilasyon o sonuc verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar ben alexandrite gentle lase pro ile ilk seansımı yaptırdım. Kol altlarım tamamen döküldü gerçekten gözle sayılabilcek 3-4 tüy kaldı. Ama bacaklarım hiç dökülmedi neredeyse ve dökülmediği gibi hiç uzamadı da 25 gün falan oldu. Hala daha dün jilet yapmışım gibi kök kök duruyor. 2-3 kere kese de yaptım bir faydası olmadı böyle birşey yaşayan var mı hiç dökülmeyecek mi
Canim hic o eski yara izlerin bile kalmicak bnmde cok batigim vardi her gun elim bacagimda surekli batik sikiodum artik annem yeter diyoduUzun zamandir bi sürü konuyu takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. :)
Ben çok batığım var diye lazer yaptırmak istiyordum. Salı günü ilk seansıma gittim ama bacaklarım zatem batıklardan dolayı yara bere içerisindeydi, şimdi daha kötü durumdalar. Bu ne kadar sürecek acaba? Kıllar dökülmeye başlayınca o yaralar düzelir mi sizce? Bir de bepanten krem kullanıyorum sabah akşam, kabuk bağlayan yaralar yumuşuyor.
(Dövme yaptırdığımda da bu yaraları kendiniz soymayın, yumuşadıkça kendisi dökülcek demişti, aynı şekilde mi acaba?
Bir de dövme üst bacağımda ve oraya lazer yapmıyorlar. İğneli yaparlar mı biliyor musunuz? )
Arkadaşlar bende lazerden sonra mini bir ben oluştu, lazer ben yapıyor mu? Geçer mi bu? Minik ama yoktu sonuçta
Kızlar bıktım artık lekelerden. 2 seans lazere gittim, azalma bile yok. Bacaklarımdaki tüyler uzamıyor, siyah nokta şeklinde duruyorlar. Peeling yaptım, kese yaptım, ponza taşı yaptım bi türlü çıkmadı o siyah şeyler. Son seansımın üzerinden 1 ay geçti. İlk seans daha etkili olmuştu sanki ama bu hiçbir işe yaramadı gibi.
Çok üzülüyorum artık.
canım ilk yapildiginda oyle oluyo ama 2 hafta icinde o noktalarin uzamasi lazimdi,herkeste farkli oluyordur zaman araliklari
kızlar merhaba.allah a şükür benim tüy sorunum yok da nişanlım alexandrite candela cihazla lazere başladı da.sırt göğüs koltukaltı 350tl seans başı.bana çok gibi geldi ona 8 seans sürer demişler.gerçekten bu para vermeye değer mi ve bu kadar seans çok değilmi?pek alternatif yer de yok açıkcası.bu konuda bilgisi olan var mı?
Kızlar bıktım artık lekelerden. 2 seans lazere gittim, azalma bile yok. Bacaklarımdaki tüyler uzamıyor, siyah nokta şeklinde duruyorlar. Peeling yaptım, kese yaptım, ponza taşı yaptım bi türlü çıkmadı o siyah şeyler. Son seansımın üzerinden 1 ay geçti. İlk seans daha etkili olmuştu sanki ama bu hiçbir işe yaramadı gibi.
Çok üzülüyorum artık.
Selam kızlar bende yaklaşık 3 aydır tüm bacak alexandrite lazer yaptırıyorum. Tüylerim siyah sert tenim beyaz ve kontroller dahil 4. seans gittim. İlk seans memnun kalmadım fakat son iki seanstan memnunum dökülme ve azalmalar var fakat burda okuduğum kadarıyla bir süre sonra kıl kökleri tekrar uyanıyormuş ve eskisinden daha fazla çıkmaya başlıyormuş doğrumu gerçekten? :/
bu sorunun cevabını öğredinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?