- 18 Aralık 2015
- 24
- 7
- 86
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.761
Güzellik merkezlerindede Doktor bulunduruyorlar ama lazeri yapanlar yine normal çalışan elemanlar,Doktorlar daha ciddi estetik durumlarıda yanılmıyorsam Botoks,dolgu,İPLe yüz germe gibi durumlarda devreye giriyorlarsaol cnm hani hastane olunca doktor kontrolunde oluyo die heralde arada baya fiyat farki oluyo internette okudumda normalde guzellk merkezlerinin yapmasi yasakms diye
Ben hastanede gittim daha 8 ay önce bitti. 1500 tl verdim ki yüz ve kol hariçti. alex,diode karışık yaptılar. etkisini gördüm evet ama girenler dr.veya uzman degildi hatta ilk seans a 3 kişi geldiler ögreniyorlarmış. anca 3.de felan netleşti seanslara giricek kişi. nereye giderseniz gidin başta konuşun bunları bence :)merhaba lazer epilasyon icin hastane mi önerirsiniz yoksa guzellik merkezlerini mi arada cok fiyat farkı oluyo nie hastaneler daha pahalıda guzellik merkezleri daha uygun..yapılısında gercekten fark oluyo mu
hastane basladım bende alex ve diode karısık yaptılar dediginiz gibiBen hastanede gittim daha 8 ay önce bitti. 1500 tl verdim ki yüz ve kol hariçti. alex,diode karışık yaptılar. etkisini gördüm evet ama girenler dr.veya uzman degildi hatta ilk seans a 3 kişi geldiler ögreniyorlarmış. anca 3.de felan netleşti seanslara giricek kişi. nereye giderseniz gidin başta konuşun bunları bence :)
Üst kol lazer olmaz. Dirseğin biraz üstüne kadar yapılıyor ancak.Üst kol lazer yaptırıp memnun kalan var mı
Üsttekiler ne olacak pekiÜst kol lazer olmaz. Dirseğin biraz üstüne kadar yapılıyor ancak.
Üsttekiler ne olacak peki
yüz için alex uygun değil. ben tek seans favori bölgeme alexle lazer yaptırdım, yalnızca inceltme ve seyretlme amaçlı. sonra iğneliye geçtik. bıyık bölgeme lazer yaptırıyorum şu an. yalnızca bıyıkta artma yapmıyor.Kızlar bugün özel clnc medilife da ilk seansıma başladım ama yüz için yazanlardan korkuyorum bir kez yaptırdım acaba bırakmalımıyım? klnikte çok memnun kalan var bitenleride gördüm burda okudukça kafam karışıyor.
Canim incelene kadar sürdürebilirsin benim lazer tedavim sonuclanmak uzere ayni klnikteyiz bende gormustum bi kac kisi ama bu hormanal durumlada alakali Mehmet Bey'e sorsaydin bi hormon tedavisi gorduysen daha cok sonuclaniyor yaniKızlar bugün özel clnc medilife da ilk seansıma başladım ama yüz için yazanlardan korkuyorum bir kez yaptırdım acaba bırakmalımıyım? klnikte çok memnun kalan var bitenleride gördüm burda okudukça kafam karışıyor.
üst kol lazer tabiki oluyor yarısını alıp yarısını kıllımı bırakacak dr um benim tüm kolumu yapıyorÜst kol lazer olmaz. Dirseğin biraz üstüne kadar yapılıyor ancak.
Üst kolun yarısına lazer yapıyorlar. Dirseğin biraz yukarısına sadece. Omuza doğru olan yerlere yapmıyorlar.üst kol lazer tabiki oluyor yarısını alıp yarısını kıllımı bırakacak dr um benim tüm kolumu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?