Lazer Epilasyon alexandrite lazer cihazi kullanan var mi

arzu_crk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
35
44
3
35
merhaba alexandrite lazer cihazinda epilasyon yaptiriyorum 4. seansim istedigim gibi dokulme olmadi tuylerim acik renk cihaz tuyleri gormuyor mu acaba yapan kisi zamanla dokulme olacagini soyluyor baska marka kullanan arkadaslar var mi yorum alabilir miyim?

Tüylerinizin açık renk oldugunu göre göre alexandire mı uyguluyorlar çok saçma oda sahtedir kesin güzellik merkezine mi gidiyorsunuz?

Evet guzellik merkezi adi altinda bir yer arkadasimin tanidigi diye bir sey de diyemiyorum 10 seans almistim bitince baska bir yere baslamayi dusunuyorum

Evet guzellik merkezi adi altinda bir yer arkadasimin tanidigi diye bir sey de diyemiyorum 10 seans almistim bitince baska bir yere baslamayi dusunuyorum
Ben bu başıma gelmeden bitirdim seanslarımı özel clnc medilifeda alexandrite candela ile bitirdim şimdi buz lazerde gelmiş Ankaradaysan öneririm ben çok rahatladım memnun kaldım.Kliniklerden şaşmamalısın umarım sende kurtulursun.

Sizi kandiriyorlar resmen. Alexandrite acik renk tuylerde etkili degildir. Aksine uyarir cogaltir. Ipl yapiyorlardir size. Doktor ruhsatsiz yer ise kesin ipl sistemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…