• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon alexandrite lazer-acı

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
üç saat kadar sonra tüm bacak genital koltukaltı seansım var. bir hafta önce randevu almıştım. bir haftadır ameliyat günü bekler gibi gün sayıyorum. alexandrite ın atış yaptıktan sonra soğuk hava veren cihazı rahat olun dedi atışı yapacak kadın ama gönül laftan anlamıyor. şu acıyı bir de siz tarif edin, yarıda bırakıp kalkıp eve gelme potansiyelim var. hafifletmeden neyle karşılaşacaksam onu deyiverin hele :KK14:

üç saat kadar sonra tüm bacak genital koltukaltı seansım var. bir hafta önce randevu almıştım. bir haftadır ameliyat günü bekler gibi gün sayıyorum. alexandrite ın atış yaptıktan sonra soğuk hava veren cihazı rahat olun dedi atışı yapacak kadın ama gönül laftan anlamıyor. şu acıyı bir de siz tarif edin, yarıda bırakıp kalkıp eve gelme potansiyelim var. hafifletmeden neyle karşılaşacaksam onu deyiverin hele :KK14:
Merhaba, bende dün aynı cihazla ikinci seansıma gittim. Ağda gibi olmuyor da biraz yanma hissi oluyor o da sürekli değil bazı yerlerde. Genital için de emla kremi öneririm ben denedim faydasını gördüm uyuşturuyor bölgeyi. Sabret biraz tümden kurtulucam diye düşün kalkıp gitme :rapci:

Merhaba, bende dün aynı cihazla ikinci seansıma gittim. Ağda gibi olmuyor da biraz yanma hissi oluyor o da sürekli değil bazı yerlerde. Genital için de emla kremi öneririm ben denedim faydasını gördüm uyuşturuyor bölgeyi. Sabret biraz tümden kurtulucam diye düşün kalkıp gitme :rapci:
Sorun bu ki emla bende hiç mi hiç işe yaramadı bir dönem ağda için denemiştim. O yüzden anestol sürdüm az önce sonuca göre kalan bölgelere de süretim diye. Neredeyse bir hastane çantası hazırlamaya koyulacağım ne bileyim öss ye falan gireceğim öyle bir korku o_O hayır daha önce iğneli de yaptırdım gözümden yaşlar aka aka. Bir kez acısız eğilasyon başlıklı ütülemeye gittim ve genitalde zıplamıştım acıdan. Acısızı oysa deyip deyip kendimi tırsıtıyorum :KK57:

Koltukaltı ve bacak çok acımaz bacakta bilek ve üstte genitale yakın iç kısımlar biraz acır. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama genital acır. Ama genel olarak şöyle ki anlık bir acı oluşuyor sonrasında sızlama gibi devam eden bir acı değil çok saniyelik ve siz tepki verene kadar zaten geçmiş oluyor. Genitalde böyle adım adım yavaş yavaş yaptırın. O da çok uzun sürmüyor zaten 5 dakika filan. Bir de kendinizi çok sıkmayın ben ilk seanslarımda çok sıkıyordum çıkınca yorulmuş oluyordum resmen :D

Sorun bu ki emla bende hiç mi hiç işe yaramadı bir dönem ağda için denemiştim. O yüzden anestol sürdüm az önce sonuca göre kalan bölgelere de süretim diye. Neredeyse bir hastane çantası hazırlamaya koyulacağım ne bileyim öss ye falan gireceğim öyle bir korku o_O hayır daha önce iğneli de yaptırdım gözümden yaşlar aka aka. Bir kez acısız eğilasyon başlıklı ütülemeye gittim ve genitalde zıplamıştım acıdan. Acısızı oysa deyip deyip kendimi tırsıtıyorum :KK57:
Anladım canım, ben ağdada birşey sürmeden dayanıyordum ondan kaynaklı da olabilir. Ama gerçekten anlık bir acı oluyor sonrasında hemen geçiyor. Ayrıca iğneli bana daha korkunç geliyor ona dayanan herşeye dayanır bence :KK49:

Koltukaltı ve bacak çok acımaz bacakta bilek ve üstte genitale yakın iç kısımlar biraz acır. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama genital acır. Ama genel olarak şöyle ki anlık bir acı oluşuyor sonrasında sızlama gibi devam eden bir acı değil çok saniyelik ve siz tepki verene kadar zaten geçmiş oluyor. Genitalde böyle adım adım yavaş yavaş yaptırın. O da çok uzun sürmüyor zaten 5 dakika filan. Bir de kendinizi çok sıkmayın ben ilk seanslarımda çok sıkıyordum çıkınca yorulmuş oluyordum resmen :KK70:
Siz kaç seans gittiniz bitti mi bir tüyler

Ben 8 seans gittim. 1 senedir gitmiyorum.Tam olarak bitmiyor ama bölge bölge konuşacak olursak bacaktan çok memnunum. Benim bir sürü batık ve batık izlerim vardı çok kötüydü ama hepsi düzeldi bir iki senasta bembeyaz oldu kıllar da şöyle yani bitti diyemem ama rahatsız etmeyecek durumda görünce şöyle bir iki cımbızla alıyorum. Aslında ordaki kişi son seanslara doğru şöyle bir şey söylemişti ince lazerin görmediği kılar bunlar onları jiletle kalınlaşsınlar öyle gel yoksa boşa atmış oluruz. Ama seanslarım bitmişti ben de çok yapamadım öyle ara ara kaldı. Koltukaltı da yine az az çıkıyor aynı şekilde tek tük yine onu da koparıyorum. Ama en başarısızı genitaldi. Aslında ordaki kıllar da kalın daha etkili olmalıydı. Yine biraz azaldı jiletliyorum şimdilik ama çoğu duruyor orası için 11 12 seans deniyor genelde. Ben başladığımda yaşım küçüktü ama 15 16 gibi belki ondandır. Şimdi yaza kadar jilet vururum inceler kalınlaşır yaza doğru da bir toparlama seansı alırım diye düşünüyorum. Ama açıkçası en güzeli onunla uğraşmamak aylarca da götürüyor. Ben kendim alıyordum kuaförde değil saatlerce sürüyordu her yerim batık oluyordu sinir krizleri geçiriyordum resmen.

Ben 8 seans gittim. 1 senedir gitmiyorum.Tam olarak bitmiyor ama bölge bölge konuşacak olursak bacaktan çok memnunum. Benim bir sürü batık ve batık izlerim vardı çok kötüydü ama hepsi düzeldi bir iki senasta bembeyaz oldu kıllar da şöyle yani bitti diyemem ama rahatsız etmeyecek durumda görünce şöyle bir iki cımbızla alıyorum. Aslında ordaki kişi son seanslara doğru şöyle bir şey söylemişti ince lazerin görmediği kılar bunlar onları jiletle kalınlaşsınlar öyle gel yoksa boşa atmış oluruz. Ama seanslarım bitmişti ben de çok yapamadım öyle ara ara kaldı. Koltukaltı da yine az az çıkıyor aynı şekilde tek tük yine onu da koparıyorum. Ama en başarısızı genitaldi. Aslında ordaki kıllar da kalın daha etkili olmalıydı. Yine biraz azaldı jiletliyorum şimdilik ama çoğu duruyor orası için 11 12 seans deniyor genelde. Ben başladığımda yaşım küçüktü ama 15 16 gibi belki ondandır. Şimdi yaza kadar jilet vururum inceler kalınlaşır yaza doğru da bir toparlama seansı alırım diye düşünüyorum. Ama açıkçası en güzeli onunla uğraşmamak aylarca da götürüyor. Ben kendim alıyordum kuaförde değil saatlerce sürüyordu her yerim batık oluyordu sinir krizleri geçiriyordum resmen.
Bende bitirme garantili paket aldım.dün ikinci seansıma gittim. Benimde alt bacakta hep batık oluyordu çok fazla geçmedi gibi ama daha yeni başladım işte umarım sizinki gibi geçer. Üst bacakta da genelde sarı tüyler var lazer görmüyor jiletlesen iyi olur dediler ama ya jiletler de sonra lazerlede geçmezse diye korkuyorum açıkcası. Öyle olan çok var çünkü durduk yere sarı tüyleri de karartmayayım diyorum ama böyle olunca da sarı sarı parlıyorlar. Ne yapsam bilemedim:işsiz:

Benimki sarı değildi ben önceden de alıyordum onları o yüzden böyle ikilemde kalmamıştım. Sarı kıl da jiletle hemen siyaha döner mi ki bilemedim biraz koyulaşır ama lazerin görebileceği siyah seviyesine gelir mi? Ya da kıl siyah olsa da kökü sarı olabiliyor bazen o zaman da anlamı olmaz. Hmm ben de bilemedim yakmayayım da sizi şimdi :)

Başlayana kadar canımdan can gitti. tam atış yapacak, bir saniye biraz daha bekleyelim olmaz mı :KK17: diye diye bir beş dakika boş boş oturduk neredeyse :oops: alexandrite candela cihaz. soğuk hava veriyor sıcak atışı hissettiğim anda. alt bacağım henüz çıkmadığı için haftaya yapılacak kontrol seansında genital ve alt bacak yaptıracağım. genitale dayanabileceğime kanaat getirdim ama bugünden sonra. hakkaten dayanılmayacak gibi değilmiş. kendi kendime durmadan 'durdurma, durdurma, canın yanıyor biliyorum ama devam edecek ve yine yanacak sakın durdurma' dedim durdum. koluma yapalım genitali haftaya bırakalım gibi über bir teklif yaptım :işsiz: kolum, diz kapağını, bikini bölgesini falan hızlı bir şekilde sollayarak en canımı yakan yer oldu. ama benim gibi meraklı ve korkak melahatler için hemen söyliyeyim, 'dayanamıyorum durdurun' falan acısı değil. benim canlı fena halde tatlıdır :olamaz: şu an kaymak gibiyim :halay: bu halim iki ay sürecekmiş. bitmese bile ben parasını verip iki ay böyle gezmek uğruna bu merkezleri zengin ederim yeminlen :eğlence:

Cokta canin acimiycak ya sadece genital bolge biraz sizliyo orayada buz kompresi yapabilirsin ozaman uyusuyor hissetmiyorsun

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim 15 yıldır bu konuda uzmanlaşmışlar artık.deneyimlerinden yararlanın derım.oraya gittinizde bizleri ticari kazanç olarak görmüyorlar.doğru olan neyse onu söylemeleri benim gözümde iyi bir izlenim yarattı.

Back