Iğneliye git direk. Buz lazerden ben memnun değilim. Gerçi sen bilirsin. Denemek istiyorum diyorsan..
Yok sadece çene yüz değil, doğru yeri bulursan, komple yapıyor. Evet araştırdım, ve ikna olmam 7 ay'ımı aldı. Artı kadın da 25 yıldır işin içindeydi... belki de köklere bağlı. Hrkeste farklı tabi.İğneli çene gibi küçük bölgelere yapılıyor sanırım. Ben tüm vücut gideceğim. Neden memnun değilsiniz? Gittiğiniz yerin orjinal makine kullanıp kullanmadığını araştırdınız mı?
Iğneliye git direk. Buz lazerden ben memnun değilim. Gerçi sen bilirsin. Denemek istiyorum diyorsan..
Merhaba. Evet evet kaldırmadan yapıyor. Evet genitalde orta. Cihaz sona doğru ısınmaya başlıyo çünkü. İnşallah fayda görürsünüzMerhaba bende bugün başladım diod buz lazer, benimki sanırım ütüleme diye geçiyor, cihazı hiç kaldırmadan yapıyor sizinde öyle mi, acıya gelirsek koltuk altı ve bacaklarda sıfıra yakın, genitalde orta.
10 gün içinde dökülür dedi, sonra kontrol seansım var.
17 ocakta diğer seansım, 6 seans gibi biter dedi
Ücreti ne istediler ve hangi şehir, benim seans başı ödüyorum
Benim diod buz lazer, öyle dedi, aa bende izmirdeyim, umarım istediğimiz sonucu alırız, ben tamamen akrabalarıma güvendim, ama ciltlerini gördüm, öyle pürüzsüz ki, batıklar falanda kapanmış, çok memnunlar benide aynı yere götürdülerHangi cihazla yaptırıyorsunuz? Nakit ödeme ile 8 seans 2.200 e başladım ben. Bitene kadar da devam. 8 seansta bırakmıyolar bitmezse. Bedava yani bitmediği takdirde ama 5 6 seansta bitiyormuş zaten. İzmir Dr. Soner Uyanık kliniğinde yaptırıyorum
Benim diod buz lazer, öyle dedi, aa bende izmirdeyim, umarım istediğimiz sonucu alırız, ben tamamen akrabalarıma güvendim, ama ciltlerini gördüm, öyle pürüzsüz ki, batıklar falanda kapanmış, çok memnunlar benide aynı yere götürdüler
Buz lazerde ikinci seansımı da yaptırdım. Yine az bi acı oldu genitalde. Süre olarak çok çok rahat. Hemen bitiveriyo :) anlamıyorum bile. Batıklarım bakalım, 3 4 seans sonra tamamen geçer mi bakıcam. Yine bi 10 15 gün içinde dökülme görürüm artık :)
Merhaba bende soprano platiniuma gidiyorum ilk seansimi ay basinda yaptirdim genitalimde iyi dokulme oldu fakat koltuk altimda ayni sekilde olmadi ikinci seanstan sonra daha cok dokulme oldu mu sizde birde seans oncesi jel suruyolar mi ? Son olarak her seansta ısıyı artırıyorlar mi acaba yani ikinci de daha mi cok hissedilio :)Buz lazerde ikinci seansımı da yaptırdım. Yine az bi acı oldu genitalde. Süre olarak çok çok rahat. Hemen bitiveriyo :) anlamıyorum bile. Batıklarım bakalım, 3 4 seans sonra tamamen geçer mi bakıcam. Yine bi 10 15 gün içinde dökülme görürüm artık :)
Merhaba bende soprano platiniuma gidiyorum ilk seansimi ay basinda yaptirdim genitalimde iyi dokulme oldu fakat koltuk altimda ayni sekilde olmadi ikinci seanstan sonra daha cok dokulme oldu mu sizde birde seans oncesi jel suruyolar mi ? Son olarak her seansta ısıyı artırıyorlar mi acaba yani ikinci de daha mi cok hissedilio :)