arkadaslar ben yaklasık 1 senedir gidiyorum lazere iki ayda bir 6 seans oldu genital bitti koltukaltı bitti bacaklara basladım bitmek üzere çoooooooookkkkkkkkk memnunummmm .....
şaka gibi walla bittiiiiii....
Şimdi ilk seansımdan geldi. Gitmeden önce acımasın diye uyuşturucu bir krem sürdüm.. Genital ve koltukaltı 15 dk.da yapıldı ve hiiiiiççç acımadı:) 3 hafta sonra kontrole gidicem. 2 ay sonra da 2. seansım yapılacak inşallah yaza kadar bayaa bi azalırr.. Gelişmelerden sizleri haberdar ederimm..
yüz için alex değilde gemini lazeri öneririm.. yüzde alexle seanların çok uzar.. geminiyle garanili ve en kısa zamanda sonuç alırsın.. en gelişmiş lazer sistemidir....
lazerden önce jiletle kestikleri için ince tüylerde daha sert çıkabilio tabi.. eğer seni çok fazla rahatsız etmiyorsa hiç bulaşmanı tavsiye etmem canım...
selam Arkadaslar
8 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum.İlk senelerde vucudumda kı tum kıllar bitti.Fakat yüzümdeki kıllardan bir turlu sonuc alamadım.İstanbuldakı hemen hemen tüm lazer merkezlerınde uygulama yaptırdım.En nihayetinde aradığım profosyonel yardımı şişlide bir merkezde son model acısız ağrısız ve gercekten cok ıse yarayan alexandrıte (son modeli)cihazı olan bır merkezde buldum ustelık su ana kadar odedığim ucretlerın cok daha altında ucret odeyerek seansımı yaptırdım merkez yenı acıldığı ıçın fıyat polıtıkaları oldukça uygun.Arkadaslarıma tavsıye ettım.benım odedığım vucut seans fıyatlarımı onlar çeyreğını odeyerek vucutlarındakı tum kılları bıtırdıler.Gercekten kullandıkları cıhazları cok etkılı.O merkezı sıddetle herkese tavsıye ederım.
tuzlu çerez oncelıkle sunu soylemelıyım lazerden once kesınlıkle jılet vurmaları yanlış bir davranıs cunku lazerden once jılet yapılmaz sadece onların hanı su erkek berberlerınde kullanılan makıneler vardır ya sadece onla kısaltmaları lazım benım gıttığım merkezde kesınlıkle jılet kullanmıolar kısaltıcıyla kısaltıolar sıze tavsıyem budur
tuzlu çerez oncelıkle sunu soylemelıyım lazerden once kesınlıkle jılet vurmaları yanlış bir davranıs cunku lazerden once jılet yapılmaz sadece onların hanı su erkek berberlerınde kullanılan makıneler vardır ya sadece onla kısaltmaları lazım benım gıttığım merkezde kesınlıkle jılet kullanmıolar kısaltıcıyla kısaltıolar sıze tavsıyem budur
selam Arkadaslar
8 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum.İlk senelerde vucudumda kı tum kıllar bitti.Fakat yüzümdeki kıllardan bir turlu sonuc alamadım.İstanbuldakı hemen hemen tüm lazer merkezlerınde uygulama yaptırdım.En nihayetinde aradığım profosyonel yardımı şişlide bir merkezde son model acısız ağrısız ve gercekten cok ıse yarayan alexandrıte (son modeli)cihazı olan bır merkezde buldum ustelık su ana kadar odedığim ucretlerın cok daha altında ucret odeyerek seansımı yaptırdım merkez yenı acıldığı ıçın fıyat polıtıkaları oldukça uygun.Arkadaslarıma tavsıye ettım.benım odedığım vucut seans fıyatlarımı onlar çeyreğını odeyerek vucutlarındakı tum kılları bıtırdıler.Gercekten kullandıkları cıhazları cok etkılı.O merkezı sıddetle herkese tavsıye ederım.
TUM VUCUT nakıt k.k 5 taksıt k.k 10 taksıt
TUM VUCUT 1300 (NAKIT)1500(5TAKSIT) 1700(10) TAKSIT
tum bacak 1000(NAKIT) 125 ( 5) TAKSIT
yarım bacak 600(NAKIT) 750 (5)TAKSIT
tum kol 600(NAKIT) 750 5)TAKSIT
genıtal 350(NAKIT) 380 (5) TAKSIT
İLGILENEN OLURSA ARKADASLAR BILGILERINI VERIRIM ORANIN TAVSIYE EDIYORUM
selam Arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?