Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurem haklsın 450 ye falan yaptırıyorsundur tum vucud 450seanstan *8 seans olsa =3600 ytl yapar nurem bu fıyatlar tum vucut BİTENE KADAR KAMPANYASI YANI 1300 VERIYORSUN BITENE KADAR GIDIYORSUN CANIM BENIM:)YANLIŞ ANLAMIŞSIN SEN
ehh yani mahsezer içimizi kararttın..sımdı biz napıcaz bu durumdasenağlama gemini bır tek bağdat caddesınde varmış bizse avrupa yakasında...ben artık bıtmesıne deıl azalmasına bıle razı olur duruma geldım bu yazdıkların karşısında...daha ilk seans yaptırdım ıkıncı seans 2 ay sonra...şimdı boşuna mı yaptırıyor olucaz mirmirmirmir
AYNN evet bende avrupadayım bende geminiyi araştırdım anadolu yakasında suadiyede ve bize çok uzak
ümitsizliğede kapılma bizim kuaför arkadaş alexle bikini bölgesini yaptırmış çok memnun hiç yok sadece biraz ayva tüyleri kaldı onlarlada oynamıycaksın diyo yani o çok memnun banada alex yaptır diyo...
ben hala araştırmadayım benneyaptımki
arkadaşlar ümitsizlik demiyorum ben...ben kendi düşüncelerimii bildiklerimii tecribemi söylüyorumm....alex yararlı olmuşsa o kişiyee olabilri ama arkdşlr dediğimm şuuuuu araştırın bana alex yaramadı ki benn en iyi die biliodum gittiğim merkezii bana yaramadıı yarayanlarda vardır ama genitalde bikinidee alexin etkişsi olamaz kısa sürelidir sonra tekrar çıkar neden diyeceksiniz yaa 2mm deri altına inmiyor alex oda yakıo bu seviyede kullanırsanız soğutmasıı nasıl oda çook önemlii....ben sadece gemini yaptırdım am scition super nd yag oda çook saygı duyuluyır 2007 yılının en iyi lazer aleti seçildi onuda araştrın siz istsiniz dediğinize göree türkiyede tek bi yerde varr oda isttemişş ama ben şahsen gidip konuşmadım ama yaptıran arkdş var burada yazıo deneyimlerini..bide ben lazer yaptırmak için abd den ankara geliodum abd eyalet eyalet geziodum yapmayın isttesin yakın yerr bu öle keyif için yapılan bşey değil kiii zorluğunuda çekeceksiniz eziyetinide.....
bende cok arastırdım ondan sonra alex le lazere basladım ama gemını ortaya cıkınca işler karıstı bende basladıktan sonra gemını lazerı ogrendım hoş bılseydım genede ona baslayamazdım ya.. birde doktora cok sordum kesın sonuc alırmıyım dıye tekrar cıkmaz mı dıye hayır cıkmaz dedı bana.bende bu sozlerıne guvenerek içim rahatlamıstı ama gemını hakkında yazılanları okudukcada....ama ıkıncı seasıma gıttıgımde gene sorucam ve gemınıden de bahsedıcem bakalım ne dıcek?
arkadasın yaptıralı ne kadar oldu ve kac seansa bıtırdı genıtal bolgesını? insalah bizde hayrını görürüz şu alex ın:çok üzgünüm:
bugün ben alexandrite cihazıyla lazer yaptırdım..ilk defa yaptırıyorum ve ilk seansımdı..çene ve bıyık yaptırdım..
bakalım inşallah iyi sonuç alırım..
bıyık bölgesi biraz acıma yaptı ve alet soğutmalı olduğu için biraz nefesimi tıkadı
ilk seans için hiç fena değildi..
bu aletle epilasyon yaptıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
arkadaşlar ümitsizlik demiyorum ben...ben kendi düşüncelerimii bildiklerimii tecribemi söylüyorumm....alex yararlı olmuşsa o kişiyee olabilri ama arkdşlr dediğimm şuuuuu araştırın bana alex yaramadı ki benn en iyi die biliodum gittiğim merkezii bana yaramadıı yarayanlarda vardır ama genitalde bikinidee alexin etkişsi olamaz kısa sürelidir sonra tekrar çıkar neden diyeceksiniz yaa 2mm deri altına inmiyor alex oda yakıo bu seviyede kullanırsanız soğutmasıı nasıl oda çook önemlii....ben sadece gemini yaptırdım am scition super nd yag oda çook saygı duyuluyır 2007 yılının en iyi lazer aleti seçildi onuda araştrın siz istsiniz dediğinize göree türkiyede tek bi yerde varr oda isttemişş ama ben şahsen gidip konuşmadım ama yaptıran arkdş var burada yazıo deneyimlerini..bide ben lazer yaptırmak için abd den ankara geliodum abd eyalet eyalet geziodum yapmayın isttesin yakın yerr bu öle keyif için yapılan bşey değil kiii zorluğunuda çekeceksiniz eziyetinide.....
Bende bir test ve 1 normal seans yaptırdım tüm genital. Acı pek olmadı yani öldürmedi beni soğutma olayı çok iyi makinada, dökülür dedikleri sürede de dökülme oldu tüylerde ama henüz tamamen bişi söylemek için çok erken. Biteceğini ümid etmekteyim tüy olayının.