How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

slm tuzluçerez,öncelikle bana bilgi verdiğin için teşekkürederim.öncelikle diode lazerin sarı tüğleri gördüğü söyleniyor ama ne kadar gerçek bilemiyorum.geminiyi yeni duydum yeni bir makina galiba her yerde bulunabilir bir makinamı acaba ve sarı tüğlere etkisi gerçekten varmı?

slm tuzluçerez,öncelikle bana bilgi verdiğin için teşekkürederim.öncelikle diode lazerin sarı tüğleri gördüğü söyleniyor ama ne kadar gerçek bilemiyorum.geminiyi yeni duydum yeni bir makina galiba her yerde bulunabilir bir makinamı acaba ve sarı tüğlere etkisi gerçekten varmı?

slm canım... diod lazeri araştırmamıştım o yüzden bişi söyleyemiycem ama gemini lazerin ayva ve sarı tüyleri gören tek lazer olduğunu söylüyolar...ndyag lazeri biliyosundur.. en fazla dalga boyu olan lazer.. dolayısıyla en etkilisi... fakat soğutma sistemi geliştirilmemiş olduğundan yanık vs oluşabiliyodu ve acı hissi diğerlerine göre çok fazlaydı... gemini lazer ndyagın çok çok geliştirlmiş sistemi.. jiletle alınıyo hissi veriyo :)) gerçekten çok rahat tüylerimin büyük bi kısmıda döküldü.. ben yaptırıyorum tavsiye ederim canım.. daha detaylı bilgiyi gemini lazer başlıklı topik açmıştım ordan edinebiirsin... ankarada şu an tek bi merkezde var canım... çok pahalı bi cihaz olduğundan her merkez de yok...en sık kullnılan lazer alex.. hem zaman hem paraya yazık ..uyguun olduğu için cazip geliyo fakat ben pişman oldum canım... 5 seans gittim sonuç alamadım

fazla tüylenme problemi olmayan biri olduğum halde 4 seans alexandrite lazere gittim koltuk altı ve tüm genital kampanya yapmışlardı bir seans için100 ytl nakit ödedim apoge 5500 cihazı kullanılıyordu 4 seansta biter demişlerdi seyrekleşti ama bitme yok üç ay ara verdim şimdi yine çağırıyorlar ama ben hem zaman hem de para kaybetmek istemiyorum artık :1no2:

slm.yarın tam bir ay olacak, ama kökleri yanmamış çok incelmiş birkaç tüğ dışında birşey kalmadı.şimdi tedirgin oldum 1 ay geçti daha çıkarmı.sen de lazer yaptırdın heralde sonucu ne oldu çok merak ettim beni aydınlatırsansevinirim.teşekkürederim

tek seansta mumkunu olmaz ki siz yapan kişiye sormdınız mı ...döküldükten sonra uzunca bi sre sonra elbette kıllarınz cıkacak ama daha ince azalma belirtisi 3ten sonra belli oluyor sadece ihmal etme yeter ben ocaktan beri düzenli gittim kıl fln kalmadı bende tek tük tuy dışında sabır gerekiyor azcık ama ztn başladıktan sonra kıl sorunu yaşamıyosun uzamadn yapılıyo ve döküldügü için ..

Canım özel mesaj alanın kapalı. Mümkünse açabilir misin? süprizzzzz

Kızlar merhaba. Ben de 1,5 ay önce kollarıma lazer yaptırdım alex ile. Ve çok memnun kaldım. Daha doğru dürüst tüy çıkmadı bende. Her seans arası 2 ay:) Valla çok memnun kaldım:) Gelişmeleri tüm çevrem benimle beraber takip ediyor. Benden aldıkları sonuçlara göre de herkes başlayacak lazere:) Gerçekten tavsiye ediyorum...

tek seansta mumkunu olmaz ki siz yapan kişiye sormdınız mı ...döküldükten sonra uzunca bi sre sonra elbette kıllarınz cıkacak ama daha ince azalma belirtisi 3ten sonra belli oluyor sadece ihmal etme yeter ben ocaktan beri düzenli gittim kıl fln kalmadı bende tek tük tuy dışında sabır gerekiyor azcık ama ztn başladıktan sonra kıl sorunu yaşamıyosun uzamadn yapılıyo ve döküldügü için ..

slm,daha öncade belirtmiştim ilk seansımın ardından 34 gün geçti belli belirsiz6-7 tüğden başka bişey çıkmadı.evet ilk önce hepsi döküldü sonra 3-4 tüğ daha belli belirsiz sarılıkta çıktı baksanız belli bile olmuyor aslında.ilk seansımın ardından merkezi aradım ve söyledim 1-2 hafta daha bekleyin sonuç ozaman netleşir dediler .ve şuan çıkan falan da yok.zaten ilk görüşmemde hiç bir şey için garanti veremeyiz kıl yapısına göre seans sayısını söyleyemeyiz ve buradan tek seansta çıkanıda gördük çok inatçı kıl yapısına sahip olanlarda seaslarının çok uzun olanıda gördük dediler

Alexandrite ve long-pulse 1064 nm dalga boyunda
bi fikri olan var mı acaba?
yatırmayı düşündüüm merkezde bu alet kullanılıyor bana son modeli dediler doğrumudur? kullanan war mı faydalı mı?

long-pulse 755 nm dalga boyunda Alexandrite yanlış yazmışım kullandıkları alet bu fikri olan warsa sevinirim

en sonunda kararımı verdim arkadaşlar ıpl jel sistemi bana göre değil alexandrite lazere devam ediyorum bugün üç ay ara verdikten sonra 5.seansıma gittim üstelik indirimde yapıldı gittiğim merkez hem en üstün teknolojik cihazı kullanıyor hem de şeker gibi insanlar ilgililer sonuna kadar devam etmekte kararlıyım inşallah sonuca ulaşırım a.s

en sonunda kararımı verdim arkadaşlar ıpl jel sistemi bana göre değil alexandrite lazere devam ediyorum bugün üç ay ara verdikten sonra 5.seansıma gittim üstelik indirimde yapıldı gittiğim merkez hem en üstün teknolojik cihazı kullanıyor hem de şeker gibi insanlar ilgililer sonuna kadar devam etmekte kararlıyım inşallah sonuca ulaşırım a.s

Canım merhaba... 5 seansta daha bitmedi mi tüylerin. Bide aşağı yukarı senin gittiğin yerde fiyatlar ne??:lepi:

üç ay ara verdim canım ama genital bölgede belli bölgelerde azalma olmuştu üstelik üç ay içinde sadece bir kez tüylere kendim müdahale ettim yani fazla uzamadılar ve inceldiler
tüm genital+koltuk altı 100 ytl

deneyimli biriyim bu konuda 7 sean alex gittim..
yüzüm için kalın tüylerde başarılı oldu ama ice tüylerde bi işe yaramada.
hani öyle kedi tüyü gibi de deyil baya bellii.
ben alex vücüd tüyleri için öneriyorum kesinlikle başarılı olur ama yüzdeki ince tüyler için deyil..
şimdi kara kara ne yapacmı düşünüyorumm..
diode yaptırmayı düşünüyorum ama yüzümde sivilceler var bu cihazda cild temas ediyoo bi problem olurmu acaba..en önemlisi ince tüylerimde kurtulurmuuym...

Kızlar merhaba. Ben de 1,5 ay önce kollarıma lazer yaptırdım alex ile. Ve çok memnun kaldım. Daha doğru dürüst tüy çıkmadı bende. Her seans arası 2 ay:) Valla çok memnun kaldım:) Gelişmeleri tüm çevrem benimle beraber takip ediyor. Benden aldıkları sonuçlara göre de herkes başlayacak lazere:) Gerçekten tavsiye ediyorum...

Canım kollarındaki tüyler nasıldı? Benimkiler kısa ve zayıf olduğu için bitmeyebilir diyorlar seninkiler nasıldı ?

Back