Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

bana da bana daa özelden nerede yaptırdığını yazarsan çok sevinirim ankarada güvenebileceğim bi yer arıyorum arkadaşlar tavsiye edebilceğiniz yerler varsa özelime yazın nolurhihoyyyt

bende çok araştırma yaptım artık kafayı sıyırmıstım.piyasada fiytlar çok değişken kimi 50 yapıyor kimi 40'a.benim yaptırdığım yer 100 ytl dedi 90 a anlaştım doktor kendi yapıyor,ayrıca çok temiz bir yer 2008 alexandirite cihazı kullanıyor.yeni üye oldum özele nerden yazıldığını bilmiyorum

arkadaşlar ben burada çok sayıda arkadaşın yazılarını okudum kimi zaman hevesim kaçtı kimi zaman lazer işine daha sıcak baktım.yaptırdım ve inanılmaz güzel ne giyecegimi düşünmüyorum artık.tek diyebilecegim ucuz etin yahnisi olmuyor anladığım bu.lazere gideceginiz yeri çok iyi seçmek gerekiyor ve gerçekten o merkeze gitmiş ve memnun olmuş bi tanıdığınız olacak ki bu işte iyi olduklarını bize inandırsınlar.

merhaba ben de güvenebileceğim bi yer arıyorum gittiğin yerin adını özelden yazarsan çok sevinirim şöyle yazabilirsin özelden nicklerimiz var ya onun üzerine tıklıyosun özelden mesaj gönder var ordan yazarsan çok sevinirim gerçekten güvenebilceğim bi yere ihityacım var :çok üzgünüm:

2008 ocak ayından itibaren toplamda 5 seans gittim genital ve koltukaltı için tek tük ince tuyler dışında hiçbir kılım kalmadı herkese tavsiye edeerim.

2008 ocak ayından itibaren toplamda 5 seans gittim genital ve koltukaltı için tek tük ince tuyler dışında hiçbir kılım kalmadı herkese tavsiye edeerim.

merhaba canım

ben sana gittiğin merkezin adını soracaktım ama özeline msj atamıyorum
rica etsem bana merkezin ismini varsa web sitesini ÖZELİME msj atabilirmisin

sevgilerimle

kızlar ben bitirme garantili olarak alexandeitin en son modeliyle başladım seanslara. 1500 ytl nakit ödedim. komple vücut bu aradayerimseniben
ilk seansa 1 hafta evvel gittim şimdi yavastan dökülüyor tüylerşakkıdı
cok fazla canım yanmadı; soğutma sistemi oldukça iyiydi onu söyleyebilirim.
ilerleyen zamanlarda olanları yazarımsırnaşık şey

merhaba ankarada nerede ve nekadara yaptırdığınızı özelden bana msj atarmısınız?
şu an durum nedr acaba çıkma war mı?

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum aranızda lazerline giden var mı? ben oraya gitmeyi düşünüyorum çünkü -

ALEXANDRİTE APOOGE 5500 NL Lazer

- DİOD Lazer (Elos)

- ALEXANDRİTE EPİCARE LPX Lazer

- ND-YAG Lazer LYRA-i

hepsi onların merkezinde varmış, gittiğinde en uygun epilasyonu seçip uyguluyorlarmış.. güvenemiyorum referans olucak arkadaş var mı??

cnm gıttıgın yerın adını ozelden bana msj atarmısın..

selam ipekli, hevesini kırmak gibi olucak ama alex lazerden bir süre sonra zaten çoğu tüy dökülüyor... yaklaşık 1 ay sonra yanmayan kıl köklerinden zayıflayarak çıkar.. ama tek seansta mümkün değil... ne kadarının döküldüğü 1 ay sonra netleşicektir...

slm.yarın tam bir ay olacak, ama kökleri yanmamış çok incelmiş birkaç tüğ dışında birşey kalmadı.şimdi tedirgin oldum 1 ay geçti daha çıkarmı.sen de lazer yaptırdın heralde sonucu ne oldu çok merak ettim beni aydınlatırsansevinirim.teşekkürederim

alex lazer bende yaptırmıştım... benim lazerden 1 hfta sonra tamamı döküldü, ama 1 ay(yada biraz daha fazla olabilir ) sonra belli yerlerden çıkmadı.. çıkan yerlerden de zayıf bir şekilde çıktı... diğer seansına hemen gitme.. biraz daha bekle...senin tamamı dökülmüşmüydü peki?

Kızlar ben de favori bıyık ve çenem için yaptırıcam tek tük çıkıyo ama çok sert ve simsiyah çıkıyolar acaip rahatsız oluyorum cımbızla aldığım için sertleşti iyice. iple alındığı zaman yayılma oluyor diye çıkanları cımbızla aldım şimdi de başedemiyorum. antalya da yaptıran arkadaşlar varsa eğer bana tavsiye edebileceğiniz bir klinik var mı?

ilk seansımın hemen ardından 3-4 tüğ haricinde hepsi döküldü.şimdi ise birkaç ince tüğ çıktı belliki kökleri yanmayanlar çıktı,ama çok ince.Dediğin gibi beklemeliyim...şuan sen kaçıncı seansındasın ve o ince çıkan tüğler ne oldu .alex o inceleri görürmü?çok fazla değil bellide olmuyor aslında

selam, ben alex lazere 4 seans gittim canım...ama istediğim gibi sonuç almadım... şu an gemim lazer yaptırıyorum.. ilk seanssımda büyük kısmının bittiğini söyledililer.. dün 2. seansıma girdim... kadın büyük ihtimal 3 e gerek kalmaz dedi bakalım... inşallah..ayva tüylerinde alexin pek etkili olmadığını söylüyolar... sen lazere gitmeden bir hafta önce mutlaka jiletle al gitki tüylerinin rengi koyulaşsın canım... daha çabuk sonuç alırsın

KIZLARRRRRRR............
1-Alex lazer yaptırdım daha birinci seansı bakırköyde sadece lazer yapan bir yer (özelden ismini yazarım ancak özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum)
2-fiyatı alt bacak 230 ytl peşin (ben yarım bacak yaptırdım diğer yerlerim uygun değilmiş)
3-yarım saatte iki bacağı bitirdiler ancak kendimi çok dayanıklı zannederdim ama çok acıyo sanki cimbızla bacak kıllarını alır gibi
4-giderken kıllarım uzun gittim onlar traş makinasıyla aldılar böylece kılların rengine bakabildiler..
5-şuan jiletle bacak alınmış gibi duruyor yani pütür pütür hafif ağrı var ve leke yok
------------FİYATLAR-----------
1-TÜM VÜCUT( yüz hariç): kredi kartı ile 850 nakit 600
2-KOLLAR: KK ile 250 nakit 190
3-BACAK: KK ile 600 nakit 400
4-GÖBEK K K 40 nakit 30
5-GENİTAL: KK 150 NAKİT 110
6-TÜM YÜZ: KK 125 Nakit 90
(diğer bölgelerin fiyatlarınıda sorabilirsiniz bana)
------------------ SORUM VAR--------------------
1-Benim kıllarım kollarımda ve üst bacakta sık ancak çokda siyah değil ama yinede çok belirgin bana lazer yapmadılar yaptıran varmı ve sonucu nedir?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buarada ben (k k) yazarken kredi kartini kastedmiştim ancak sistem kadinlar kulübü olarak atti mesaji kusura bakmayin

Slmlr Hanımlar . . .
Alexandrite cihazın zayıf ve açık renkteki tüylere etkili olamayacağını düşünenlerdenim bende . . .
Alexandrite ile yüzümde 10. seansım bitti . . .
Faydalı olmadı mı ?
Kesinlikle faydasını gördüm . . . Öncelikle koyu ve kalın tüylerin hepsi artık geçmiş oldu fakat dudak üzerinde ve çenede açık cılız tüylerden kurtulamadım . . .
Bu tüyler içinde önce sir sonra karınca yumurtası yağı ve bioder kullanmayı planlıyorum . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…