bende 15 gün önce alexandarite ile kolaltıma epilasyon yaptırdım.bir hafta sonra dökülmeye başladılar ve şuan 1-2 tüğcükten başka bişey kalmadı.2 seansa bile gerek kalmadı.bu benim şansım galiba çünkü beyaz tenli ve siyah kıllıyım.kolaltım için verilen 2 seans tarihinde bacaklarıma yaptıracagım kolaltına gerek kalmadı nasıl olsa.mucizeeee.:teytey:
bende çok araştırma yaptım artık kafayı sıyırmıstım.piyasada fiytlar çok değişken kimi 50 yapıyor kimi 40'a.benim yaptırdığım yer 100 ytl dedi 90 a anlaştım doktor kendi yapıyor,ayrıca çok temiz bir yer 2008 alexandirite cihazı kullanıyor.yeni üye oldum özele nerden yazıldığını bilmiyorum
2008 ocak ayından itibaren toplamda 5 seans gittim genital ve koltukaltı için tek tük ince tuyler dışında hiçbir kılım kalmadı herkese tavsiye edeerim.
bende 15 gün önce alexandarite ile kolaltıma epilasyon yaptırdım.bir hafta sonra dökülmeye başladılar ve şuan 1-2 tüğcükten başka bişey kalmadı.2 seansa bile gerek kalmadı.bu benim şansım galiba çünkü beyaz tenli ve siyah kıllıyım.kolaltım için verilen 2 seans tarihinde bacaklarıma yaptıracagım kolaltına gerek kalmadı nasıl olsa.mucizeeee.:teytey:
2008 ocak ayından itibaren toplamda 5 seans gittim genital ve koltukaltı için tek tük ince tuyler dışında hiçbir kılım kalmadı herkese tavsiye edeerim.
selam ipekli, hevesini kırmak gibi olucak ama alex lazerden bir süre sonra zaten çoğu tüy dökülüyor... yaklaşık 1 ay sonra yanmayan kıl köklerinden zayıflayarak çıkar.. ama tek seansta mümkün değil... ne kadarının döküldüğü 1 ay sonra netleşicektir...
slm.yarın tam bir ay olacak, ama kökleri yanmamış çok incelmiş birkaç tüğ dışında birşey kalmadı.şimdi tedirgin oldum 1 ay geçti daha çıkarmı.sen de lazer yaptırdın heralde sonucu ne oldu çok merak ettim beni aydınlatırsansevinirim.teşekkürederim
alex lazer bende yaptırmıştım... benim lazerden 1 hfta sonra tamamı döküldü, ama 1 ay(yada biraz daha fazla olabilir ) sonra belli yerlerden çıkmadı.. çıkan yerlerden de zayıf bir şekilde çıktı... diğer seansına hemen gitme.. biraz daha bekle...senin tamamı dökülmüşmüydü peki?
ilk seansımın hemen ardından 3-4 tüğ haricinde hepsi döküldü.şimdi ise birkaç ince tüğ çıktı belliki kökleri yanmayanlar çıktı,ama çok ince.Dediğin gibi beklemeliyim...şuan sen kaçıncı seansındasın ve o ince çıkan tüğler ne oldu .alex o inceleri görürmü?çok fazla değil bellide olmuyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?