How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

Kızlar bende alex ile 2. seansımı yaptırdım ama bacaklarımda mor mor noktacıklar oldu ve sarı sarı lekeler oldu çok korkuyorum sizede oldu mu böyle şeyler?????? umarım leke kalmaz.

slm arkadaşlar bende o dediğiniz cihazla lazer yaptırdım kol altıma ama ben çok hassas olduğum için biliyodum çok acıyacağını :çok üzgünüm:
canım çok yandı dayanamadım kadının eline vurup durdum allahtan gittğim yer kaliteli bir yerdi de ses etmediler yerimseniben
bende leke felan olmadı ama şu dökülme olayı olmuyoo yani ben çekince elime gliyo ama tek tek onlamı uğraşcam ben gözlerim ağrıdı valla inş giderler en yakın zamanda gerçi bu daha ilk seanstı ama bakalım....

Arkadaşlar kıllar nasıl dökülüyo ki? Sonuçta uzamıyolar yakıldıktan sonra kendimiz mi yolucaz tektek yaaa??

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, tüylere lazer uygulandıktan 3 ila 10 gün arasında deri altındaki tüylr kökleriyle birlikte deri yüzeyine çıkıyor.Lazerle ilgili internetten bilgileri okursan göreceksin.

slm ben de Alexandrite cihazıyla yaptırıyorum 4 seans gittim alt bacak ve koltuk altı için gidiyorum. benim asıl gitme sebebim bacaklarımda çok fazla batık olmasıydı. şu an gayet iyi durumda bacaklarım batıklar geçti fakat kıllar kaç seansta biter bilemiyorum kesin bişe de diyemeyiz diyip duruyorlar ama ben 5 ten sonra gidemicem sanırım

Canım ya bende Alexandrite cihazıyla lazere başladım. Bende de çok fazla batık var. Batıklar lazerden sonra derinin dışına nasıl atılıyor? ve kıl köklerindeki belirginlikler ne zaman kayboluyor?

Arkadaşım lazer batıklara iyi geliyomu cidden? yani bence gelmez gibi..ölen kıl dışarıya nası çıkıcak ki..
Bana kandırmaca gibi gelior.

Son düzenleyen: Moderatör:
valla batıklar tamamen geçiçek dedi doktor ben daha ilk seyansımı yaptırdım 10 gün önce daha çıkıp dökülmediler ama bana da mantıksız geldi arkadaşlar yokmu bacaklarındaki batıklar için lazer yaptıran ve faydasını gören?

kıslar lazerden 10 gün kadar sonra bacaklarınıza kese yapmanız lazım böylece hem lazerin yaktığı kıllar dökülür hemde batıklar çıkar. gerçekten birkaç seans sonra batık filan kalmıyor.

ama ben lazer yapılırken kese yapmanın sakıncalı olduğunu duymuştum. ben de alexandrite ile koltuk altıma yaptırıyorum. lazer sonrası verilen dikkat edilecekler listesinde kese yapılmamalı yazıyordu. lazerle deri zaten hassaslaşıyor, ayrıca tüyler de 3 hafta içinde dökülüyor, yani dışarken tutup çekme veya kese gibi işlemler doğru değil. buarada yüz için alexandrite çok iyi sonuç vermiyor genellikle yüz bölgesi için diode lazer cihazı öneriliyor. kardeşim yaptırıyor ve çok memnun diode'dan.

slm herkese,
Ben kolaltına 2 seans yaptırdım.Kese yapmak ile ilgili hiç bir uyarıda bulunulmadı.Bacaklardaki batıklar için de epilasyon bittiginde boyle bir sorun kalmayacagı soylendi.

--------------------------------------------------------------------------------

Dün ilk seansıma gittim bel ve göbek bölgem için.Herkes ayva tüyü olduklrını görünmediklerini filan söyledi ama ben takmıştm bir kez kafaya.:smiley-cool: Daha önceden gezdiğim görüştüğüm pek çok epilasyon merkezi de sonuç için garanti veremeyiz tüyleriniz çok ince ve zayıf demişti.Burası da aynı şeyi söyledi ancak o ince tüylere jilet uygularsam ve 2-3seans lazer görürlerse kalınlaşark lazerin göreceği kıvama gelirler dediler.Bakalım işte dün başladım ve acı olarak abartılacak hiçbi şey yok.Bir iğneyi anlık değdirdiğinizde ne kadar acırsa o kadar acıyor.İşlem bitince hafif bir kızarıklık ve yanma hissi oluyor ama benimki 2-3saate geçti gitti.15gün sonra kontrole gideceğm.Bakalım sonuç nası olacak :)

2 yıldır gidiyorum bi türlü bitmedi :1closedeyes:
efendim tüylerim sarıymış..paramı aldıktan sonra mı gördün sarı olduğunu

Herkese selamlar vaktiniz varsa açtığım konuya girin ve önce yazıları zaman ayırıp okuyun!.... Sonra aklınıza takılan her soruyu,kılla ilgili olan, buraya yazın........... en geç 7 gün içinde cevap vermeye çalışacağım. ( lazer epil. yapan doktordan bilgiler )Bilgi ve tecrübesini ortaya koymayıp, sadece ansiklopedik bilgileri aktaran arkadaşlara da lütfen ''''' hangi bilgi ve tecrübeye dayanarak '''' yazdıklarını da soralım!!! Yani onların tecrübe bilgilerini de tabii ki bilmek lazım!! Herkese selamlar.... sevgiler.....a.s.

Burası herkesin fikirlerini paylaştığı bir site.Yani tabi ki teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için ancak medikal yardım alma sitesi değil burası...Deneyimler de bazen en az kitaplarda yazan bilgiler kadar önemli ve gerçekçi olabiliyor.Daha önceki bir yazınızda da üyelerin paylaştıkları deneyimleri "sığ sular" olarak adlandırmanız ve bu tarz sözleriniz pek hoş değil.Yine de yardımlarınız için teşekkürler ancak size sorusu olanlar sizin açtığınız bölüme gelip sorularını zaten soruyorlar.İyi günler.

Burası herkesin fikirlerini paylaştığı bir site.Yani tabi ki teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için ancak medikal yardım alma sitesi değil burası...Deneyimler de bazen en az kitaplarda yazan bilgiler kadar önemli ve gerçekçi olabiliyor.Daha önceki bir yazınızda da üyelerin paylaştıkları deneyimleri "sığ sular" olarak adlandırmanız ve bu tarz sözleriniz pek hoş değil.Yine de yardımlarınız için teşekkürler ancak size sorusu olanlar sizin açtığınız bölüme gelip sorularını zaten soruyorlar.İyi günler.

Selam. sığ sular lafını kullananı merak ettim. eğer banaysa bazı arkadaşlar literatürden birebir kopyalayıp:::: falanca lazerin dalgaboyu filanca.... bilmem hangi cihazın falanca onayı mevcut..... Kılların anajen babagen .... fazlarının fizyolojik dönemleri... gibi bilgilerle doldurdukları bazı yazılara rastlamaktan gına geldi de ondan yazdım önceki msg.ımı.... Yoksa tabii tecrübeler buluşacak.; hem uygulatan hem da uygulayanın tecrübelerinin buluşması daha güzel olmaz mı? Açtığım konuda aynen de böyle oluyor, konuşma ve paylaşma şeklinde.... Bu msg. ın başkasınaysa bilemem tabii .... sevgiler.

Yazdığım yazı sizeydi evet çünkü o "sığ sular" lafını da siz kullanmıştınız.Ben de zaten bu işi yapan bir kişinin de burda olmasından ve bizi bilgilendirmesinden son derece memnunum,bende lazere başladım ve belki benim de size sorularım olacaktır.Ancak olayı yaşayanlar birbirlerine deneyimlerini aktarmakla doğru bir şeyler yapıyorlar bence,zaten sitenin amacı da bu ve ben bunu eleştiriyorsunuz diye düşündüm.Yoksa bilgileri bir yerlerden alıp kendi bilgisiymiş gibi aktaranlar konusunda haklısınız.Neyse sorun yok o zaman iyi günler.

arkadaslar koltuk altımı lazer epılasyonla aldırmak ıstıyorum diode tavsıye edermısınız yoksa alexandrite mi

arkadaslar koltuk altımı lazer epılasyonla aldırmak ıstıyorum diode tavsıye edermısınız yoksa alexandrite mi

ben aralarındaki farkı bilmiyorum ama alexandrite lazerdi bbenim gittiğim yerin kullandığı tür onu biliyorum. an tüm yüz koltuk altı ve kasık yaptırdım. koltuk altım 6 seansta bitti ve bu 24 yaşıma kadar jilet kullandım ama zaten bildiğim kadarıyla zaten bu cihazlar sertkılda daha etkili. örneğin yüzüm 20 seansta falan bitti çünkü maalesef bu cihaz yumuşak ve sarı olmayan amarengi ispeten açık olan kılı önce karartıyor sonra bitiriyor ve ben bunu bilmeden işe kalkıştım ve ço zor günler geçirdim. ama koltuk altı rahat oldu, artık öyle bi derdimyok ve istediğimi düşünmeden giyebiliyorum

ben aralarındaki farkı bilmiyorum ama alexandrite lazerdi bbenim gittiğim yerin kullandığı tür onu biliyorum. an tüm yüz koltuk altı ve kasık yaptırdım. koltuk altım 6 seansta bitti ve bu 24 yaşıma kadar jilet kullandım ama zaten bildiğim kadarıyla zaten bu cihazlar sertkılda daha etkili. örneğin yüzüm 20 seansta falan bitti çünkü maalesef bu cihaz yumuşak ve sarı olmayan amarengi ispeten açık olan kılı önce karartıyor sonra bitiriyor ve ben bunu bilmeden işe kalkıştım ve ço zor günler geçirdim. ama koltuk altı rahat oldu, artık öyle bi derdimyok ve istediğimi düşünmeden giyebiliyorum

cok tesekkur ederım canım benımde dusundugum cıhaz alexandrite zaten ama bı arkadasım dıger cıhazla yaptırıyor ve memnun 6 seans cok cok ıyı pekı bır seans ucretı ne kadardı sanırım sakıncası yok bunu yazmanın demı emın degılım ama ankaradakı bı yer 80 ytl dedı ama fisfisfisfisfisfis

Back