ben aralarındaki farkı bilmiyorum ama alexandrite lazerdi bbenim gittiğim yerin kullandığı tür onu biliyorum. an tüm yüz koltuk altı ve kasık yaptırdım. koltuk altım 6 seansta bitti ve bu 24 yaşıma kadar jilet kullandım ama zaten bildiğim kadarıyla zaten bu cihazlar sertkılda daha etkili. örneğin yüzüm 20 seansta falan bitti çünkü maalesef bu cihaz yumuşak ve sarı olmayan amarengi ispeten açık olan kılı önce karartıyor sonra bitiriyor ve ben bunu bilmeden işe kalkıştım ve ço zor günler geçirdim. ama koltuk altı rahat oldu, artık öyle bi derdimyok ve istediğimi düşünmeden giyebiliyorum
slm herkese,
Ben kolaltına 2 seans yaptırdım.Kese yapmak ile ilgili hiç bir uyarıda bulunulmadı.Bacaklardaki batıklar için de epilasyon bittiginde boyle bir sorun kalmayacagı soylendi.
merhaba arkadaşlar bende laser epilasyon yaptırıorum koltuk altımda henüz 4 seans genitalde de 2 seans yaptırdım şuan için gayet memnunum ama kılların tamamen bitmesi 6 seansı buluyor bide ince olanları görmüor makine onlar için ayrıca igneli epilasyona gitcem
Canım ya bende Alexandrite cihazıyla lazere başladım. Bende de çok fazla batık var. Batıklar lazerden sonra derinin dışına nasıl atılıyor? ve kıl köklerindeki belirginlikler ne zaman kayboluyor?
merhaba kızlaaar.. ben de alexle epilasyon yaptırdım 4 seans gittim, kolaltı için.o kadar para döktüm öğrenci halimle senağlama ama bir türlü azalmadı. bana garanti vermişlerdi , sözde 3-5 seansta bitecekti. ama ben 4. seans sonunda sordum "daha ne kadar gelecem diye" " ohoooooooooooo, senin daha çok gelmen gerek" dediler. benim de tepem attıklava: hemen başka bi merkeze gidip konuştum, orada mediostar kullanılıyor ve gerçekten 3 seans sonunda gözle görülür şeklde azalma oldu, nerdeyse bitti. ayrıca alexten sonra günlerce yanma oldu ve en az 1 hafta küçük küçük yaralar oluyor ve acıyordu. mediostarda ne yaptırırken ne yaptırdıktan sonra acı hissetmiyorum..tabiki de her insanda her makine farklılık gösterir bunu anlıyorum da ben bilgi almak için gittiğimde (alexle yapan yere) doktor kolatına baktı ve bana garanti verdi 3-5 seansta bitecek diye,kandırdılar resmen.. ben yandım siz yanmayın, bi merkeze gitmeden önce mutlaka gitmiş birisiyle görüşün... herkese tüysüz günler..:roflol:
o zaman alex den memnun kalan arkadaslar alexın modelını yazabılırler mı acaba ??
arkadaşlar araştırmalarımdan anladığım kadarıyla alex en eski lazerlerden her gün yeni cihazlar çıkıyo gittiğiniz merkez çok önemli alexin en ucuzunu en eskisini kullanıyo olabilir bu tür şeylere çok dikkat edin derim paranızı boşa harcamayın bazı yerlerde bi bölge seans fiyatı 100 tl ise aynı bölge seans fiyatı bi başka yerde 180 tl neden olduğunu bi düşünün kullanılan cihaz ne kadar iyi ise fiyat da o kadar yüksek onun için ucuz yerlerden kaçın derim sadece tavsiyedir isteyen dikkate alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?