Arkadaşlar 3 yıldır Alexandre kullandım ve tüylerimde %50 azalma oldu. Gittiğim yerde 8 seanstı ve seanlarım bitti. Bu yüzden Bakırköy'de Popüler Güzellik Merkezi diye bir yer buldum fiyatları bana çok uygun geldiği için şüphelendim. Genital+koltuk altı+tüm bacak 10 seans 800 liraydı (giden varsa bilgi verebilir mi). Orada söylenen, artık tüylerimin çok zayıfladığı ve Diot kullanmam gerektiğiydi. 3 yıl gitmeme rağmen %50 azalma oluyorsa, Alexandre'dan sonra Diot'ta nasıl bir sonuç alırım fikri olan var mı?
Ayrıca göbek çevresinde ve elimin üstündeki kıllar için de iğneli düşünüyorum. O ufak bölgeler için lazer seansı yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum. El üstüne ya da sadece göbek çevresine yaptıran var mı?
(Ayrıca gittiğim yer Estetica'ydı ve memnun kalmadım. Güleryüz ilgi güzel ama icraat yoktu. 8 seansta %90 azalacağını söylediler ama %50 azaldı ve şikayet için gittiğimde benden tekrar 2000TL para istediler.)
Ayrıca göbek çevresinde ve elimin üstündeki kıllar için de iğneli düşünüyorum. O ufak bölgeler için lazer seansı yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum. El üstüne ya da sadece göbek çevresine yaptıran var mı?
(Ayrıca gittiğim yer Estetica'ydı ve memnun kalmadım. Güleryüz ilgi güzel ama icraat yoktu. 8 seansta %90 azalacağını söylediler ama %50 azaldı ve şikayet için gittiğimde benden tekrar 2000TL para istediler.)