Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yıldan fazla oldu sadece lazer uzerıne olan bır poliklinige gidiyorum.. 8. seansım oldu.. hala yuzde 20 anca azalma oldu.. ilk baslarken 3. seans sonunda bile rahatlarsınız demişlerdi.. yalan oldu.. aynı durumu yasayan varmı? yoksa pes edip agdaya gerimi donmelıyım artık?
Canım bende buna benzer sorun yaşıyorum.3 seans gittim önce biraz azaldı %50 kadar gitti ama 1 ay sonra tekrar artış gösterdi.Ne yapcam bilmiyorum.Ve 3 seansa bacak+ koltukaltı 450 liradan 1350 lira verdim((
benim gittiğim yerdeki doktor tüyler çok siyah gözükebilir ancak bazen siyah gözüken tüylerin kökleri sarı oluyor o yüzden istenen sonuç alınamayabiliyor demişti...belki öyle bir durum vardır!!!!!
Ben de Ankarada bir polikliniğe gidiyorum tüm vücut için aleksandrate' e. 7 seans oldu, bende de kol ve alt vbacak daha iyi ama genıtal ust bacak koltukaltından memnun kalamadım, 8 seansa anlaşmıştım, son seansta bitecek hali yok.. hormon bozuklugu var ama koltukaltı ve genıtalın üst kısmının hormondan ayrı degerlendırılmesı lazım, sonucta herkeste ortak..