• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexandirite ile 8. seans hala sonuç yok:(

sibush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
1.132
4
66
İzmir
1 yıldan fazla oldu sadece lazer uzerıne olan bır poliklinige gidiyorum.. 8. seansım oldu.. hala yuzde 20 anca azalma oldu.. ilk baslarken 3. seans sonunda bile rahatlarsınız demişlerdi.. yalan oldu.. aynı durumu yasayan varmı? yoksa pes edip agdaya gerimi donmelıyım artık?

Canım bende buna benzer sorun yaşıyorum.3 seans gittim önce biraz azaldı %50 kadar gitti ama 1 ay sonra tekrar artış gösterdi.Ne yapcam bilmiyorum.Ve 3 seansa bacak+ koltukaltı 450 liradan 1350 lira verdim:(((

1 yıldan fazla oldu sadece lazer uzerıne olan bır poliklinige gidiyorum.. 8. seansım oldu.. hala yuzde 20 anca azalma oldu.. ilk baslarken 3. seans sonunda bile rahatlarsınız demişlerdi.. yalan oldu.. aynı durumu yasayan varmı? yoksa pes edip agdaya gerimi donmelıyım artık?

8 seans çok ciddi bir süre.
bence hormonlarınıza baktırın,gittiğiniz yer güvenilirmi ?
%100 zaten bitmez ,ama %80-90 oranında bitmiş olması gerekir.

Cihazda bir sorun olmalı yoksa alex. Ile 4-6 seansta kesin biter diye garanti veren yerler biliyorum

Cihazda bir sorun olmalı yoksa alex. Ile 4-6 seansta kesin biter diye garanti veren yerler biliyorum

Cihazda sorun olmalı alex ile 4-6 seansda kesin biter diyen yerler var ve 3.seansta hiç çıkmıyo diyenler

banada baslarken 8 seansta bıter demıslerdı ama dedıklerı gıbı olmadı malesef:( gıttıgım yer ızmırde lazer uzerıne cok tanınmıs bır yer.. dun seansa gıttım yıne.. doktorla gorustum oda aynı sekılde sımdıye kadar cok daha ıyı bır sonuc alman lazımdı dedı ve hormon testı tavsıye ettı.. pzartesı yaptıracagım hormon testı ...

lazeri nereye yaptırıyorsun, yüzse bitmesi mümkün değil. çünkü ince tüyleri alex görmüyor.
alt bacak ve genital tüylerin siyahsa 8 seansda en az %90 bitmesi gerekir. bitmemişse makina da bi sorun vardır.

Ben de Ankarada bir polikliniğe gidiyorum tüm vücut için aleksandrate' e. 7 seans oldu, bende de kol ve alt vbacak daha iyi ama genıtal ust bacak koltukaltından memnun kalamadım, 8 seansa anlaşmıştım, son seansta bitecek hali yok.. hormon bozuklugu var ama koltukaltı ve genıtalın üst kısmının hormondan ayrı degerlendırılmesı lazım, sonucta herkeste ortak..

ya bende ne umutlarla paket aldım bende 9. seansı yaptırdım acıdan canım çıktı ama hala azalma yok ben ipl yaptırıyorum

benim gittiğim yerdeki doktor tüyler çok siyah gözükebilir ancak bazen siyah gözüken tüylerin kökleri sarı oluyor o yüzden istenen sonuç alınamayabiliyor demişti...belki öyle bir durum vardır!!!!!

benim gittiğim yerdeki doktor tüyler çok siyah gözükebilir ancak bazen siyah gözüken tüylerin kökleri sarı oluyor o yüzden istenen sonuç alınamayabiliyor demişti...belki öyle bir durum vardır!!!!!

yinede satarken bu riskleri anlatmıyorlar doktor demişsin benim gittiğim salonda doktor felan yok mevzuatı okudumda güzellik salonlarında yapılması yasaklanmış ama bizimki hala devam ediyor nereye bildirmem lazım

Ben de Ankarada bir polikliniğe gidiyorum tüm vücut için aleksandrate' e. 7 seans oldu, bende de kol ve alt vbacak daha iyi ama genıtal ust bacak koltukaltından memnun kalamadım, 8 seansa anlaşmıştım, son seansta bitecek hali yok.. hormon bozuklugu var ama koltukaltı ve genıtalın üst kısmının hormondan ayrı degerlendırılmesı lazım, sonucta herkeste ortak..

nereye gidiyorsun canım adı nedir?

ben 5 seans alexe gittim hiçbir sonuç alamadığım gibi bir de ütüne seyrek olan yerler de azdı.Şimdi ıpl yaptırıyorum ilk seansta %50 azaldı ve 1 aydır dökülen yerlerdehiç çıkmadı.Kesin çözüm değil diyor bazı arkadaşlar ama iş yerimdeki bayanların gittiği bir yere gidiyorum.4-5 senedir hala çıkmadı diyorlar.Sanırım sonuç kişiden kişiye değişiyor.

Back