Lazer Epilasyon Alex plus lazer

Bende ilk senas sonrasi yizde 50 60 dokulme oldu bikini ve koltuk altinda bacakta olmadi dokulme yani yuzde 10 flndi sonra tabi dokulenler cikti tekrar cikanlar ya ince yada minicik bazilarida kok halinde ama biten yer yok minikte olsa imcede olsa duruyorlar
benimki de cok degil sadce bi tık incelmistir killar ama hala siyah sert duruyr biten yer yok suralar bitmis mi acaba dyrum bakyrum alttan kil cikiyor ordanda koku belli yani. Senn 6 seansta gozle gorulur incelme olduysa daha iyiymis. Benm kadar gtsen belki biter ama 3 4 seansa bilemedim. İnce ciksada sen sukret benmki hala baya sert siyah hala

Tüy durumuna göre değişiyor. Annem iğneli epilasyona gitti onun bildiğin tüm vücut sayılı ben lazerli hastanede gittim azalma oldu ama annemde nerdeyse hiç kalmadı.
yapan yer cok onemli zaten biz guzellik salonuna gittik kesin cozum zaten igneli ama onuda heryerde degl iyi bir yerde yaptrmak gerekyr guzellik salonlari isi ticarete dokmus sadece ne guzel siz fayda gormussunuz

benimki de cok degil sadce bi tık incelmistir killar ama hala siyah sert duruyr biten yer yok suralar bitmis mi acaba dyrum bakyrum alttan kil cikiyor ordanda koku belli yani. Senn 6 seansta gozle gorulur incelme olduysa daha iyiymis. Benm kadar gtsen belki biter ama 3 4 seansa bilemedim. İnce ciksada sen sukret benmki hala baya sert siyah hala
Yani incelmesi biseyi degostirmez bana gore cunku seamslar bitince agdayla aldikca kalinlasir diye dusunuyorum

X