Lazer Epilasyon Alex plus lazer

Yanik kom
Mrb bugün 7. Seansima gittim cihazi sordum ipl cihaz dedi.ipl icin bitmez diyorlar forumlarda dedim inanma sen oyle yazanlara oyle olsa benim bir suru musterim var istersen listesini numaralarini vereyim gorus dedi.zaten cihazin sahibiylegorusmus farkli bir program ugluladi cihazda ilk defa killarin yanik kokusu geldi atislari baya hisstettim cokta cnm yandi muhtemelen bu zamana kadar yanlis atis yapildi. Sana taahhut ettigim sonucu alacagiz gerekirse iki uc seans fazla atacagim endise etme dedi bakalim ins bundan sonra sonic alirim sizin killarin durumu ne
yanik kokusu demissin ya benmki hep yanik kokuyor yanimdaki kisi bile hissedebiliyor rahat bi sekilde o yanik kokusunu ilk seanslarda acidan kivranyrdum seasntan cikinca kendimde degldim o kdar yuksek bi aciydi ama su anda belirli yerler disinda aci yok ya dereceyi dusuruyorlar yada ben mi aistim blmyrum.

Yanik kom
yanik kokusu demissin ya benmki hep yanik kokuyor yanimdaki kisi bile hissedebiliyor rahat bi sekilde o yanik kokusunu ilk seanslarda acidan kivranyrdum seasntan cikinca kendimde degldim o kdar yuksek bi aciydi ama su anda belirli yerler disinda aci yok ya dereceyi dusuruyorlar yada ben mi aistim blmyrum.
Benimde ilk seanslarda canim yaniyordu sonrakilerde baya azaldi aci ama bu sefer farkli program secti normalde ust bacak killar ince oldgu icin aci falan yoktu bu sefer ust bacagi bile hissttim.siz sonuc alamadinizmi hic

Benimde ilk seanslarda canim yaniyordu sonrakilerde baya azaldi aci ama bu sefer farkli program secti normalde ust bacak killar ince oldgu icin aci falan yoktu bu sefer ust bacagi bile hissttim.siz sonuc alamadinizmi hic
ben alamadim inanmyrum bitecegini agda gibi dusunuyrum gidersemde o sekilde gtcm bakalim ne dyck bu defa butun killar cikmis iplye gidip sonuc alanlar yazsa keske

kac seans gittin ki sen. Buz lazerse zaten acimaz eger gercekten diodsa cok iyi. Fayda gorrsjn o zaman dioda giden cok tabidigim var hepside cok fayda gordu
Ben akrabalarımda görerek gittim oraya, gerçekten pürüzsüz ve hiç çıkmadı, batıkları bile yok etti, öyle güzel ki, bende başladım o yüzden aynı yere, beraber gittik ki bana yanlış birşey yapmasınlar diye, ilk seansı dün yaptırdım, 10 gün sonra dökülür dedi

15-16 seans çok fazla, neden yer değiştirmedin demekki sahtekarlar
bilemedikki tek baisma gitmedim ben bi kac kisiyiz basta 7 senasta btyr dediler snra 10 surer sennki dediler 12 oldu normal bi kac senas snra iki aya bir cikarcam kalmaz bi kac seansa dediler gecn seanstada bi hormon testi yap sende bi sknti var olabilur dediler bu ayda butun killar cikinca tamam dedim bos ckti burasi. Uygundu bide tek fiyatti seans seans degldi belirli bi ucret odedim yani o yuzen birakamadim bitecek sandim

bilemedikki tek baisma gitmedim ben bi kac kisiyiz basta 7 senasta btyr dediler snra 10 surer sennki dediler 12 oldu normal bi kac senas snra iki aya bir cikarcam kalmaz bi kac seansa dediler gecn seanstada bi hormon testi yap sende bi sknti var olabilur dediler bu ayda butun killar cikinca tamam dedim bos ckti burasi. Uygundu bide tek fiyatti seans seans degldi belirli bi ucret odedim yani o yuzen birakamadim bitecek sandim
Anladım canım ne yapmayı düşünüyorsun, ben de bu yüzden seans seans bir yer buldum, en fazla 6 senans para alırlar benden, ama şimdilik memnunum

Aynem cnm yapack hicbisey yok hayir yani bide bana sana taahhut ettigim sonucu alacagiz benim icin sonuc almak cok onemli dedi anlamadim 6seansta alinamayan yol wkstra 3 4 seamsla.naasil bitecek
surekli uzaticaklar sendede seanslari demekki ama blmyrum ben hic fayda gormedim insallh sen gorursun. Bizede yuzde doksan bitecek dyrlardi inceler cikacak dyrlardi ama hala invryi goremedim bi turlu eskisi gibi cikyr fark yok. İnsllh sen gorursun fayda

Aynem cnm yapack hicbisey yok hayir yani bide bana sana taahhut ettigim sonucu alacagiz benim icin sonuc almak cok onemli dedi anlamadim 6seansta alinamayan yol wkstra 3 4 seamsla.naasil bitecek
sendede mi hic azalma bsy olmadi 6 seansta. Ha bide sunu dyrlar dokuluyor ya iste sistem bu sekilde zaten dokuyorsa yariyirdur dokuyor ama tekrar cikiyr ne anladim bu isten.

sendede mi hic azalma bsy olmadi 6 seansta. Ha bide sunu dyrlar dokuluyor ya iste sistem bu sekilde zaten dokuyorsa yariyirdur dokuyor ama tekrar cikiyr ne anladim bu isten.
Bende ilk senas sonrasi yizde 50 60 dokulme oldu bikini ve koltuk altinda bacakta olmadi dokulme yani yuzde 10 flndi sonra tabi dokulenler cikti tekrar cikanlar ya ince yada minicik bazilarida kok halinde ama biten yer yok minikte olsa imcede olsa duruyorlar

surekli uzaticaklar sendede seanslari demekki ama blmyrum ben hic fayda gormedim insallh sen gorursun. Bizede yuzde doksan bitecek dyrlardi inceler cikacak dyrlardi ama hala invryi goremedim bi turlu eskisi gibi cikyr fark yok. İnsllh sen gorursun fayda
Benim cikanlar ince mesela koltuk altim cılız incecik ama dolu yani bitme yok

Tüy durumuna göre değişiyor. Annem iğneli epilasyona gitti onun bildiğin tüm vücut sayılı ben lazerli hastanede gittim azalma oldu ama annemde nerdeyse hiç kalmadı.

X