Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tezli yuksek lisans yapmak istiyorum mayista alese girdim 60 aldım kasımda sınava bidaha girecegim ama cok stresliyim yine dusuk alırım diye puani arttıramam diye korkuyorum ne yapmaliyim
Tezli yuksek lisans yapmak istiyorum mayista alese girdim 60 aldım kasımda sınava bidaha girecegim ama cok stresliyim yine dusuk alırım diye puani arttıramam diye korkuyorum ne yapmaliyim
Merhaba canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kasim-alese-hazirlik-gunlugum.858063/ Bu benim ALES çalışma günlüğüm. Kimseler uğramıyor. Istersen birbirimizi motive ederek çalışabiliriz. Ben geçen sınav 77 aldım, şimdi amacım 85 ve üzeri. Henüz yeni başlayabiliyorum ingilizce sınavı yüZünden. Öncelikle illa bir ales yayınından çalışmana gerek yok. Konular temel olarak üniversite sınavı düzeyinde. Elinde üniversite sınavı kaynağı varsa çözebilirsin. Mesela ben şansı dgs sınavı için hazırlanmış bir kitap çözüyorum. Sıfırdan mı başlıyorsun, Çalışıyor muydun şimdiye kadar bilmiyorum. Fikir olması adına benim yol haritam şöyle: -Önce hızlı bir şekilde elimdeki kitap bitirilecek(konulara aşina olmak, hatırlamak için) -irem yayınları 10 adet ALES çözümlü deneme üzerinden çalışılacak. - kasım Ay'ı itibariyle çıkmış sorulara yoğunlaşılacak,sürekli deneme çözülecek.
ALES tamamen hıza Yönelik bir sınav. Pratik ve hızlı olmak için bol bol soru çözmemiz gerek. Her gün en az 100 soru çözmeden bu iş olmaz diye düşünüyorum. Topiğime uğrarsan sevinirim. Bilgi paylaşımı ve çalışma paylaşımı yapabiliriz. Başarılar dilerim :)